Hjem / Samfund / Burgere er værd at kæmpe for

Burgere er værd at kæmpe for

Hvad er værd at kæmpe for? Land, folk, religion? Nej vel? Alle ved at der kun er to ting i denne verden der er værd at kæmpe for; globohomo-forstillinger om klima og burgere.

Globohomo-krigerne

Søndag holdt “Extinction rebellion” (Uddøen/udslættelses oprør) en demonstration hvor de blokerede indgangen til en McDonalds. Det lyder umiddelbart godt, en organisation der er imod vores udryddelse, der blokerer et filial for et globalt mega-selskab der sælger usund mad, ikke betaler dansk skat, sponsorerer pride-parader, og hvis reklamer rettet mod hvide lande indeholder en mistænkelig høj grad af ikke hvide.

Men nej. Extinction rebellions problem med McDonalds er ikke negerreklamer eller bøssesponsorater. De har drukket dybt af globohomo bægeret og deres casus belli er at ‘maccen’ serverer oksekød i storer mængder og angiveligt er med til at brænde amazonas regnskov af. Demonstrationen bestod af at stå foran en tilfældig McD på frederiksberg, ganske bogstaveligt talt. De stod lige foran indgangen og forhindrede potentielle kunder i at komme ind.

Som man kan se i dette Radio 24-7 klip, som Extinction Rebellion af uransagelig årsager selv delte på deres facebook, så gjaldt blokaden også gamle damer der ville ind og bruge handicaptoilettet. Ikke ligefrem noget der vinder sympati.

LYT: McDonalds = Ecocide

"Luk McDeath"McDonald's høje forbrug af oksekød fik søndag en gruppe aktivister fra Extinction Rebellion Danmark til at blokere indgangen foran burgerrestauranten på Frederiksberg under parolen "LUK MCDONALD'S // MCDEATH"Extinction Rebellion benytter sig med egne ord af ikke-voldelig civil ulydighed – men ikke alle gik derfra med den oplevelse: 24syv.co/fi

Geplaatst door 24syv op Dinsdag 3 september 2019

Spild af et godt organisationsnavn, hvis i spørger mig.

Burgervikingen

Mod denne blok af hash, soja, og uvasket hår kæmpede mange forgæves for deres burgere. Men een mand, burgervikingen, viste vejen! Ved at storme frem, marchere lige igennem fjendens rækker, og råbe af dem, viste han at dejarmsdelingen ikke var uovervindelig!

Burgervikingens storm gennem blokaden fik hippierne til at opløse demonstration af frygt for at komme til skade.

Lidt sørgeligt at ingen af hippierne huskede at takke burgervikingen for at bekæmpe kønsnormer, da han råbte til en af dem at hen skulle sutte sin mors pik.

Moralen af historien

Man kunne ønske at de to sider i historien var mere værdige end globohomo-klima og globohomo-burger. Vi kunne nøjes med at grine af de chokerede hippier, men jeg kan se 2 klare lektier fra denne historie som vi bør lære:

  • Hvis man virkelig skal opildne folk til kamp, så må man først lære dem om og investerer dem i det der skal kæmpes for.
    En mand der ikke kender og elsker burgere, ville ikke kæmpe mod burger-blokerende hippier. Præcis som en mand der ikke kender og elsker sit eget folk, ikke vil kæmpe mod folkeforræderiske politikere.
  • Det kræver kun en stor vred mand hvis man virkelig vil opløse en hippiedemonstration.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Venstre ekskluderer lokal mand der afskyr håndtryk med brune fæceshænder

Det er småt med de virkeligt interessante nyhedshistorier, men uha, der er en her fra …

Efterlad et svar

10 Kommentarer på "Burgere er værd at kæmpe for"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Han er ikke den helt, vi ønsker, men den helt vi behøver..

Ogier le Danois
Gæst

“Burgernes Lys” har en rimelig ‘fed’ klang til sig.

Redsign
Gæst
Redsign

Chad BigMac vs. Jomfru Soylent

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

En brav arisk kriger. Villig til at ofre alt for hans goyfeed.

Negerkid
Gæst
Negerkid
Man kunne jo også nævne hvorledes MacD tilsætter aborterede fostre i deres soya-blanding (ie. det de velvilligt uoplyste masser kalder for “oksekød”). Essencen er at forstå, at burger-vikingen er ligeså stort et problem som de udpinte vaganere, da vreden over ikke at kunne blive forgiftet af jøde-kost var bedre anvendt og væsentligt mere tiltrængt andetsteds, omend jeg medgiver at det altid er rart at se de dybt feminiserede soy-boys blive domineret af en hvid mand. I øvrigt er veganism endnu et jødisk våben mod den hvide mand og masserne labrer det i sig med allerstørste velvære – men heldigvis bugner… Læs mere »
Eric Kreutzmann
Skribent

Hvorfor skulle McDonald’s komme aborterede fostre i deres bøffer? Du mener vel, når du bruger udtrykket ‘sojablanding’, at målet med deres mad er at feminisere befolkningen, men jeg antager, at et foster indeholder en god mængde proteiner, hvilket jeg tænker, modvirker førnævnte hensigt.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

‘Manden i den grønne T-shirt’ Lad meme’erne rulle 😀