Hjem / Verden / Debat om hjemsendelse og befolkningudskiftning i gang i Sverige

Debat om hjemsendelse og befolkningudskiftning i gang i Sverige

Det bliver beskrevet som et Pandoras æske-fænomen, det der sker i den svenske muggidebat lige nu. Vægten af fremmedplagen har skubbet til væggene i holdningskorridoren, og dette var meget tydeligt i forbindelse med SVT’s dokumentar om situationen i Filipstad. Det er en by på vej mod en desperat tilstand, som mange andre kommuner. Filipstad drukner i ressourcedrænende fremmede, og i udsendelsen kom den revolutionære udtalelse fra kommunen om at en befolkningsudskiftning var i fuldt sving, og det måtte man forholde sig til. Det er noget af et spring fra “vi skal bruge infinity negere til at finansiere vores pension”; et helt nyt debatmæssigt territorie.

Nu har lederskribenten for Svenska Dagbladet, Ivar Arpi, skrevet på twitter at der burde være nul indvandring samt en årlig udvandringskvote, og det har fået en række usædvanligt frække såkaldte røvhulsperkere til at opføre sig truende på de sociale medier.

Sjovt nok, efter at en af disse ubegribeligt usle slamperkere, Nadim Gazale, har opført sig truende, kommer en socialdemokrat fra Malmø med dette kødbollenonsens:

“Rør ikke ved mine perkere!!11 De rejste titusind kilometer for at suge vores blod, røve vores børn og kneppe vores tøser! Fite me i kødrummet, bitches!”

At Sverige skulle tilhøre svenskerne (minus Skånelandene naturligvis), er ikke noget det gennemsnitlige fuldskægsspædbarn, nys flygtet fra den syriske gaskrig i Eritrea, er enig i. De har en besættermentalitet, og denne udtrykkes åbent, efter at talen om hjemsendelse tilsyneladende med et trylleslag er blevet acceptabel tale. Jo mere utålelige de fremmede er, når snakken går om deres status, desto mere spiseligt for hr. Jönsson bliver det at kyle dem på porten.

Det er ret sjovt som simple sandheder kan spredes som en løbeild, når først man har fået en form for tilladelse. At tale om at Sverige eller Vesten generelt udsættes for en systematisk befolkningsudskiftning, er blevet tilsværtet med beskyldninger om at det bare er en konspiration. Nu er det “hov, 60% af de nyfødte er skodperkere, hov”, og kommune på kommune er på fallittens rand, ups.

Virkeligheden bringer sandheden til torvs, og i Sverige går det tilsyneladende pludseligt en del stærkere med at fatte alvoren, end man troede for blot et års tid siden.

Togene med Abdullah og Moshe forlader nok ikke stationerne i morgen eller om 5 år, og uanset hvad kommer det aldrig til at foregå i et tilfredsstillende tempo. Men vores synspunkter vinder frem. Hvis ikke på grund af os, så på grund af virkelighedens nådesløse realiteter, assisteret af den flig af tilbageværende livskraft der eksisterer hos etablissementet.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Det aserbajdsjanske spørgsmål

Den igangværende konflikt mellem Armenien og Aserbajdsjan har grobund i regionen, Nagorno-Karabakh. Begge lande er …

nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Sker det endeligt?

Broseph Stalin
Gæst
Broseph Stalin

Efter rapporten från Filipstad där en kommunaltjänsteman sade “vi håller på och byter befolkning” har det helt plötsligt blivit OK att diskutera folkutbyte. Moderaterna gick ut och ville minska flyktingmottagandet till 3000 och SD vågade gå ut och säga att man var för asylstopp och påbörjad återvandring. De konkreta resultaten av denna metapolitiska seger återstår att se, men jag tror det lär dröja ett tag innan vi börjar få politiska segrar.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hmm, spicy. Jeg krydser mine fingre i hagekorsform.

Ogier le Danois
Blæser læser

Lyder smertefuldt.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Johan Sjöstrand får det smertefuldt når han efter opgøret ryger med sine muggivenner til perkistan og får en ubedøvet omskæring +dobbel penetreret anal halaludblokning af muhammad og achmed med røven mod mekka

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Det sjove ved alt dette er, at Vesten slet ikke er tabt. Hvide mennesker er så overlegne, når vi først organiserer os, at selv hvis vi ender med kun at være 25-30% hvide i vores lande, så kan vi vinde alting tilbage. Uanset hvor sort det ser ud i Sverige, så skal man ikke miste håbet.

Det betyder selvfølgelig ikke, at man bare skal hvile på laurbærene, fordi det har stadigvæk konsekvenser.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Enig, jeg håber at når fremtidig terror sker at det rammer venstreorienterede som har ladet det ske.

Lord of the Frogs
Administrator

Hvem er det der har ladet det ske hos venstreorienterede hr. Betjent Agent Kim Chaim Møller? Ønske om danskers død kan I holde over hos Kosherposten.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Lord of the Frogs, venstreorienterede er ikke danskere -de er åndelige jøder -det samme er højreorienterede der støtter jødedommen

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Lord of the Frogs, Jeg ønsker ingen danskeres død. Men hvis terror skal ske så håber jeg det går ud over dem der har skabt det kaos vi er i.

Negerkid
Gæst
Negerkid

At kende til det eksakte resultat og udviklingen derhen kræver blot en endog meget detaljeret forståelse af historien.