Hjem / Samfund / Venstre ekskluderer lokal mand der afskyr håndtryk med brune fæceshænder

Venstre ekskluderer lokal mand der afskyr håndtryk med brune fæceshænder

Det er småt med de virkeligt interessante nyhedshistorier, men uha, der er en her fra Billund kommune. Venstre har smidt en mand ud af deres parti, fordi han er illoyal overfor partiets politik.

Manden hedder Lars Hansen, og det er hans modvilje mod at trykke næver med “nasseperkere” og deres “stinkende pøllehænder”, der er årsag til den permanente eksklusion.

Onsdag aften blev Venstres byrådsmedlem i Billund kommune Lars Hansen endegyldigt smidt ud af partiet.

Det skriver JydskeVestkysten efter en ekstraordinær generalforsamling.

Udsmidningen kommer, efter Lars Hansen blandt andet har stemt imod tvungne håndtryk i forbindelse med grundlovsceremonier i Billund Kommune, som han har kaldt symbolpolitik og ”topstyring fra partiet”.

Sagen tog sin begyndelse i juni, hvor bestyrelsen i Venstres kommuneforening i Billund Kommune opfordrede Lars Hansen til at trække sig fra partiet, da de mente, at han var illoyal.

Baggrunden var netop den omtalte sag om håndtrykket til nye statsborgere. Lars Hansen stemte imod, da byrådet skulle vedtage proceduren, der er et krav for at blive dansk statsborger.

På overfladen lader det til at Lars Hansen har gennemskuet at symbolpolitik er en kræftsvulst på samfundet, der narrer store dele af befolkningen til at tro at der sker noget konkret, rent udlændingepolitisk. Venstre råber om “stram udlændingepolitik, mens de fylder dit land med fremmede.

At uddele pas til perkere er den reneste form for landsforræderi, og at indsovse det i en ed eller troskab for grundloven og mand-på-mand-endetarmspuleri, krydret med et tvunget håndtryk, er bare endnu mere grotesk og frastødende.

Lars Hansen er nu fortid i Venstre. Måske er han blot en Ellemann-type? Den kommende formand forlod jo netop Venstre i 2007, da han mente at retorikken mod Hassan var alt, alt for hård (!!!).

Jeg gentager: i den periode hvor Venstre var ved magten, og der blev uddelt et rekordstort antal statsborgerskab til fremmede fra den tredje verden, var Jakob Ellemann-Jensen så mopset over at fremmedkursen ikke var danskfjendtlig nok, at han forlod partiet. Det er en ting der skete. Og det er manden der overtager fra landsforræderen Løkke.

Lars Hansen står her med “byrådskollega” Ratch, en sovsebrun fortovsabe, som af uvisse årsager opholder sig i Jylland. Vi må gætte os til hvad Lars tænker. Han lader ikke til at give ham hånden i hvert fald.

Naturligvis har vi fået en udtalelse til Dagens Blæser fra Lars Hansen om hele episoden:

Ja, jeg vil gerne knytte et par ord til det her. Jo, vi skal jo give pas til de hersens krakemutter, ikke også, det har de jo ligesom bestemt på æ borg. Jow tak. Men at vi i kommunerne, hvor de her mørke tyveknægte render rundt, skal give dem æ hånd, næh fandeme nej då. Det skal den ondelyneme være løgn. De vasker ikke hænder, de er fyldt med lårt, og fy for helvede, ikke også. Vi er til grin 365 dage om året. Men de her muhamenesere, de står og ser dig i øjnene med et fjoget grin. De ved sgu da godt de tager røven på os, ikke? At det hele bare er en flok brune besættere der er her for at tage for sig. De får det hele foræret, også et pas leveret med et håndtryk fra dummernikken. Goddaw, og farvel og tak. Det vil jeg sgu ikke stå model til. Venstre ved du hvor du har. Lige op i røven på en somalier, då. Det langt ude.

Det forlyder at Lars Hansen er optaget i rede 7, og påbegynder klistermærkeopsætning ved Legoland på lørdag.

Vis indlæg

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenNegerkid med skægpestLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Klistermærke-stormtropper kan vi aldrig få for mange af.

Negerkid med skægpest
Gæst
Negerkid med skægpest

Særligt ikke hvis de gad producere og opsætte relevante stickers med red-pills til den store guldmedalje (ie. fakta om det Jødiske Spørgsmål).

Negerkid med skægpest
Gæst
Negerkid med skægpest

(((ellemann-jensen)))

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Elleman er old-germansk familien tog navnet til sig i 1800-tallet da de boede på Ikast-egnen, dengang var det på mode med at bruge stednavne i det “moderne” fænomen mellemnavne. Familiens forfædre boede højst sandsynligt tæt på et vandløb og fik ideen fra Nord-Tyskland. Det var måden man gjorde sig genkendelig, i lokalområdet i forhold til de andre Jensen familier.

Så vidt jeg kan se i familien stamtræ, så var det en kvinde der blev kaldt det første gang, hun fik det nok i familie med giftermål, så det var nemmere for bejlere at gå udfra.

Det rigtigt at navnet også er Jiddisch, men vi skal helt over til øst-europa for at finde forbindelser og Danmark tog ikke rigtig imod nogle i den periode i 1800-tallet hvor bondefamilien Jensen tog navnet til sig.

Den Venstre Radikale tilgang i familien nu tildags skyldes nok at at Uffe Ellemann-Jensens far gik fra at være medlem hos De Radikale Venstre til Venstre i løbet af sit liv, han var i lærer hos en markant Radikale Venstre Mand i sine unge år.

Vi skal altid undersøge sagerne, inden vi kalder jøden uden, vi kunne jo fremstå som en flok tosser ligesom O-D-I-N.dk.