Hjem / Verden / Stenrige klynkenegere klynker over “racisme” i fodbold

Stenrige klynkenegere klynker over “racisme” i fodbold

Den her kan vi arkivere under “så er den løs igen”, fordi Dagens Blæser har tidligere, som det eneste alternative medie i Danmark, kastet et kritisk lys på den hykleriske og ondsindede klynken over racisme i fodbold. Og det brokker de overforkælede guldkædeafrikanere sig over nok engang.

Modvilje mod negere på fodboldhold i hvide lande skyldes, at der er en stor gruppe af negere, der spiller på fodboldhold i hvide lande. Problemet er deres tilstedeværelse på disse hold og løses ved at spille med hvide spillere på fodboldhold i hvide lande.

Vassesko. Så er koden knækket, og FIFA/UEFA/DBU behøver ikke hetze mere mod klubber og fans for deres helt naturlige reaktioner på synet af frastødende afrikanere.

Tro mig: hold i Algeriet eller Congo eller Nigeria eller Cameroun ville heller ikke synes det var fedt, hvis deres hold blev fyldt op med skævøjer eller indere eller polakker. Man vil heppe på sin egen æt. At juble over racefremmede får Moder Natur til at brække sig over det hele. At leve i pagt med naturen er noget af det smukkeste man opnå som folk.

Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) skærpede op til sæsonstart sit disciplinære regelsæt med markant hårdere straffe for racisme, og spillere og klubber står i kø for at tage afstand fra de hadefulde ytringer.

Men til trods for de mange tiltag og kampagner går det den gale vej, mener den engelske landsholdsangriber Marcus Rashford.

For nylig var Rashfords holdkammerat i Manchester United Paul Pogba udsat for racistiske kommentarer på sociale medier, og også Chelsea-spillerne Tammy Abraham og Kurt Zouma er blevet mødt med racistiske skældsord på nettet.

– Det er selvfølgelig skuffende. Fra mit synspunkt virker det, som om det er gået tilbage og ikke fremad, siger han ifølge AFP.

– Når man kigger rundt i verden, står alle sammen, og jeg tror, det er det eneste, man kan gøre.

– Vi må bare have tillid til, at kampagner og alt det virker, for vores stemme har kun en vis gennemslagskraft, siger Rashford.

Racisme virker

Utroligt nok, trods disse melaninberigede multimillionærers ulidelige tuderi, så bekræfter en af de bipedale boldjægere at simple metoder virker, og at man kan løse negerspørgsmålet ved at puffe til deres skrøbelige afroegoer.

Også Rashfords tidligere angrebskollega Romelu Lukaku har været offer for racisme på det seneste. Under en kamp mellem Cagliari og belgierens nye klub, Inter, råbte tilskuerne abelyde efter ham.

Først var jeg…

Men så var jeg…

Opslaget fik angriberen Demba Ba til tasterne på Twitter, hvor han omtalte racisme som et udbredt problem i Italien.

– Det her er årsagen til, at jeg besluttede ikke at spille der (i Italien, red.), da jeg havde muligheden for det. – Jeg håber, at alle sorte spillere kommer væk fra ligaen. Det stopper selvfølgelig ikke deres idioti og had, men i det mindste rammer det ikke andre racer, skrev Demba Ba.

Én kamp hvor der blev sagt abelyde. Én kamp. Det var alt der skulle til og så slap de for at han hærgede i Serie A. Det er næsten for godt til at være sandt.

Er du tilhænger af en klub der er inficeret af den afrikanske plage, så find din bedste “UUH-UUH-IIH-IIH” frem og medbring bananklaser, så budskabet om negrenes uvelkomne status gøres forståeligt for dem.

Vi har altså fra en af de sorteste sorte en form for bekræftelse på at det virker. Måske skulle vi prøve med den hersens racismemetode på landsholdet? Det er vel alt andet lige det vigtigste? En banan i spillerens bils vinduesvisker? “ABEFRIT HOLD, TAK!”-banner på langsiden? Hvorfor ikke give det et skud?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Torsten TorClausDr. ShekelgrublerDanielTorsten Tor Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

>Måske skulle vi prøve med den hersens racismemetode på landsholdet?

Måske vi skulle prøve det på landsplan? Hmmmm.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Hader racister
Hader dansk folkeparti
Hader FCK
Hader Rasmus Paludan

Elsker kebab
Elsker mit hold
Elsker Ngbubu
Elsker Enhedslisten

Så enkelt som…

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Nu bliver Uriasposten også censureret af Rune selv. Gætter på at årsagen kun er “jødehadet”, fordi resten af “debatten” er stadig frikadellesnak som det har været i snart 2 årtier. Mon Rune Møller har fået advarsel? www.uriasposten.net/archives/104163

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg forsvarede Uriasposten fordi at der var ytringsfrihed på debatten. Når der ikke er ytringsfrihed så er der ikke så meget at forsvare hos den bommerside mere. Jeg stopper også med at forsvare Stram Kurs hvis der kommer censur i kommentarfeltet (selvfølgelig kun hvis censuren kommer fra SK og ikke fra (((Youtube)))

Daniel
Gæst
Daniel

Der er en del autisme i denne Daily Stormer artikel og hvis artiklen er sand (har kun lige læst den) og ikke lyttet til beviserne. Det er så dumt at jeg ikke kan forsvare det og jeg kan ellers forsvare så meget. Siden der er meget snak om TRS på Radio266b så deler jeg denne Daily Stormer artikel.

Head of TheRightStuff.biz Security was a Heroin Dealer on the Run from the Feds in 2012

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

“Klynkeneger” er da alligevel en pleonasme, der vil noget.