Hjem / Indsigt / “Opsig abonnement på PewDiePie”

“Opsig abonnement på PewDiePie”

OPDATERING PÅ DENNE HISTORIE KAN FINDES HER

Kender du det, når du er en ufatteligt populær youtuber, og du så bliver angrebet af jødiske aktivistorganisationer og medievirksomheder, så du til sidst mister dit samarbejde med (((Disney)))? PewDiePie kender det. PewDiePie ved besked.

Derfor er det ekstra bedrøveligt at han nu betaler blodpenge til den værste af alle de jødiske terrororganisationer, med hans “frivillige donation” på 50.000 burgershekels. I sandhed en ærgelig situation.

Jeg ved ikke hvilke tanker Felix selv gjorde sig, inden han valgte at stikke sin kødbollenæse op i Shlomos rektum, men hvis det er 14D-skak, så er resultaterne af dette i hvert fald ikke udeblevet.

Det er en gigantisk rødkalkningskatalysator. Kommentarfeltet til blodpengevideoen blev løbende udsat for en total rensning, men alligevel var der en massiv kampagne i gang for at oplyse om ADL, og dets forbryderiske virke. Det var i går altdominerende. Billedet herunder er fra senere.

Zoomere, hvis de ikke allerede er klar til at dreje gashanen, får en nydelig omgang hadfakta på grund af dette, og har naturligvis ikke noget til overs for krognæsede bankfolk, koldhjertede som de er.

Igen: absurd at afhænde så meget som en krone til en flok rotter, der arbejder fuld tid på at udslette dig. ADL var meget åbenmundede med i deres forsøg på at knuse PewDiePie.

Det er selvfølgelig rart at få sine videoer monetiseret, få grønt stempel til at dyppe næbbet og så videre, men hvordan kan man se sig selv i spejlet? At vi lever i en æreløs, normløs tid kan ikke understreges tydeligere.

Et par gode pointer fra Fornuftens Stemme:

Disse rige folk, der ved hvad vi ved, der ved hvilken situation vores fædrelande er i, og ved hvem der angriber vores kultur og levevis… Hvorfor åbner de ikke pengesækken for dem der vil kæmpe, i stedet for at sælge deres sjæl til Satan? Dagens Blæser har stadig ikke fået en anonym Lars Larsen-arv i øvrigt. 🙁

Men måske er dette multidimensionelt rum-Ludo, og blodpengene var udtænkt som måden at starte en flodbølge af goyim-ved-besked. Og når det sker, så udløser det igen et hylekor af “oy vey”, som så yderligere radikaliserer Zoomer Jugend. Godt tænkt, hr. Kjellberg!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

15
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Børge-MuhammedJarlEchberthLord of the FrogsLord JyllandClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

>Dagens Blæser har stadig ikke fået en anonym Lars Larsen-arv i øvrigt.

Jeg er fandme ked af det drenge, men jeg kan sgu ikke komme på Netbank heroppe fra Himlen af. Det skulle eftersigende være fordi banker er djævelens værk. Beklager 🙁

Oversætteren
Skribent

Brenton Tarrant må føle sig lidt dum ligenu..

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Unsubbed.
Sikke en klam jødemedløber.

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Jewdiepie

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Han skulle have lyttet til onkel Hyde…

Slonk
Gæst
Slonk

Claus har du set der er lidt uoverensstemmelser mellem AA og TRS? 🤔🤔 Er det noget der har relevans for os i en dansk kontekst? Ikke for at starte drama du kan bare slette kommentaren hvis det er.

Lord of the Frogs
Administrator

Læs dette og dan din egen mening, det er dog ikke direkte relateret:

Daily Stormer: The Vetting of Weev

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Weev sagen var også det første jeg tænkte på. AA er virkelig ikke i en position til at pege fingre og kalde andre for selvlysende FBI nigger agenter, når han selv omgåes jøder med forbindelser til medierne.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Artige sager. Tak for linket, Lord of the Frogs!

Lord Jylland
Blæser læser
Lord Jylland

En opdatering på denne historie er vel på sin plads.

Lord of the Frogs
Administrator
Lord Jylland
Blæser læser
Lord Jylland

En opdatering på denne historie er vel på sin plads.