Hjem / Indsigt / “BEKLAGER, MEN SVARET ER NEJ!”

“BEKLAGER, MEN SVARET ER NEJ!”

Sagen omkring Pewdiepie som Dagensblæser rapporterede om igår har taget sig en fuldstændig og komplet uventet drejning. Pewdiepie har nemlig trukket donationen på 50.000 dollars til ADL tilbage efter massivt oprør blandt hans fans og dissidenter.

Vi lader manden selv forklare:

Reichsmarschall Pewdiepie erklærer: TOTAL AND COMPLETE ARYAN VICTORY

Omend en stor del af arbejdet med at gøre hans fans opmærksom på hvad ADL faktisk står for, med sikkerhed blev gjort af dissidenter, så er resultatet altså 100.000vis, hvis ikke millioner af mennesker har taget en bid af den røde pille for første gang. Selv pewdiepie reddit har været i totalt oprør. Faktum er ADL står med et massiv PR katastrofe og ikke nok med det, ADL’s trusler mod Island, da Island ville forbyde omskæring, går sin gang igen og er endda landet foran en associeret af Tucker Carlson (Fox News meningsdanner der dække mange af det dissidente “højre”‘s hjertesager, opioide-epidemien, immigration, kampen mod storkapitalen med meget mere.)

Overraskende er det ikke at der straks bliver skrevet stolpe op og stolpe ned om det i medierne, med den sædvanlige sværtning af de slemme goyim. De overspiller deres hånd endnu engang og der er flere der insinuerer at alle hans 100 millioner 9-årige fans er frådende mega-ultra-ekstreme-nazi-racist-fascistiske anti-semitter, se det skal nok virke denne gang.

Der er omkring 6 million tweets som dette.

For dem der ikke kender til ADL, så blev organisationen grundlagt for at forsvarer en pædofil voldtægtmorder. For en temmelig fyldestgørende redegørelse kan dette læses af Ron Unz, der selv er af jødisk afstamning og en temmelig prominent en af slagsen.

Uanset om Pewdiepie planlage dette stunt eller ej, så står ADL med et massivt problem og vi har fået en kæmpe sejr.

Om Lord of the Frogs

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Dr. ShekelgrublerOversætterenLarsLarsenClaus BoatsinkerJarlEchberth Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ogier le Danois
Blæser læser

Based and red-pilled(?)

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Spændende med yderligere udvikling

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

>mit ansigt når Felix rent faktisk lavede 4D undervands hologram hungry hungry hippos

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Interdimensionelt kvanteskak. Det er stort. Blev sgu lige lidt whitepilled af det stunt han fyrede af dér. Kunne være fedt, hvis han blev smidt af Jewtube og åbnede en Bitchute kanal og trak hele sit publikum med derover og gik fuld 1488. Man har jo lov til at drømme, kek.

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Felix, den A B S O L U T T E G A L N I N G. Jeg sad selv og forberedte en Island-artikel, da det jo viser hvilken satanisk terrororganisation vi har med at gøre. Der er sgu noget med de der hændergnidende levantinere.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Måske han virkelig har taget Sam Hyde’s budskab til sig. 🤔

Oversætteren
Skribent

Det er en lille revolution. Det er fantastisk. Jeg tror dog ikke, at han regnede med det kæmpe backlash..

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Det tror jeg. Han spiller bare dum, så de ikke kan tillade sig at gøre/sige noget. Det han har gjort er helt perfekt, og har ikke kostet ham en rød reje, haha. Faktisk har han tjent tusindvis af dollars på alle de views han har fået, som sædvanlig. Han ved udmærket, hvad der foregår. Og kraven på hans jakke var heller ikke noget tilfælde, hehe. Men det kunne være så meget andet end et jernkors, og selvom det var, kan de ikke påstå, at han er NatSoc – selvom det nok er dét, han prøver at sige – fordi jernkorset stammer fra før NatSoc Tyskland, selvom de også brugte det. ADL og resten af småhattene er i panic mode.

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Top tier trolling. Kikes on suicide watch.