Hjem / Samfund / DBU er en politisk aktør og dens ledere burde alle piskes offentligt

DBU er en politisk aktør og dens ledere burde alle piskes offentligt

Hvad angår landsholdsfodbold, så synes DBU’s rolle er være rimelig klar. Ansæt en træner der kan udvælge de bedste nordiske krigere, for hvem en sejr for fædrelandet er en æressag. Og aftal løn. Skal de endeligt involveres i politik, bør det være som ambassadører for Stordanmark.

Men DBU ser ikke fodbold som hovedopgaven. Det er i stedet endnu et arnested for promovering af multikultur og komplet frastødende “moderne værdier”. BÅT.

Diskrimination kan ikke tolereres. Reglerne er glasklare.

Dansk Boldspil Unions formand, Jesper Møller, er klar i mælet, når det kommer til forholdene for kvindelige fodboldfans i Iran, der har forbud mod at overvære kampe på stadion.

Aha. Jeg var aldrig i tvivl om at Morten Olsens pludselige fetish for negere på vores landshold var en institutionel beslutning. Med folk som Jesper Møller ved roret kan det ikke blive andet end det Radikale Venstres Boldunion. Kan Iran stille med 11 spillere? Godt. Så hold din kæft, flæske. Dette er (((politisk indblanding))) og det hører ingen steder hjemme.

– Det er fuldstændig ligegyldigt, om det så handler om seksuel orientering, nationalitet, hudfarve eller køn. Der er og skal være nul tolerance over for den slags, siger DBU-formanden til Politiken.

Igen, det handler om at Iran har regler for hvem der kan frekventere deres stadion. Det rager ikke DBU. Der er også regler i Danmark for præcis dette. Det handler ikke om fodbold, men indblanding i politiske og kulturelle forhold i et fjernt land. Det er gennemført tosset.

“Jeg har i en årerække indtaget væsentligt flere kalorier end jeg har forbrændt. Dette ernæringsmæssige regnskab har resulteret i min fedtknopsstatus. Jeg burde ikke have lov til at færdes i det offentlige rum.”

Vi må spørge os selv: hvorfor er Jesper Møller så forhippet på at mænd skal masturbere i hinandens anuskanaler? Hvorfor blander han sig i det? Nationalitet, hudfarve og køn? Dansk fodbold er jo blevet smadret netop på grund af manglende respekt for nationalitet og hudfarve. Op er ned, koldt er varmt og vand er tørt i Jesper Møllers perverse begrebsverden. En negerslikkende tarmentusiast.

Det har i årevis været forbudt for kvinder at overvære fodboldkampe på et stadion i Iran.

Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) har ellers appelleret kraftigt til, at Iran ændrer loven, men ikke meget har ændret sig på trods af det politiske pres fra fodboldforbundet.

Kan Iran stille med et hold og spille efter reglerne i fodbold? Så er den ikke længere. Hvorfor skal de lukke homofile, transknejte, kvinder eller blåhvaler ind på stadion? Jeg kan ikke begribe denne mangel på respekt for andre landes kultur og levevis. Det er GloboHomo der er den intolerante tyran i denne sammenhæng. Og DBU er tydeligvis et fuldbyrdet medlem af nævnte GloboShlomoHomoGayPlex™.

Hos Dansk Boldspil Union (DBU) forventer formand Jesper Møller, at Fifa straffer Iran, hvis ikke landet retter ind.

– De skal straffes – det er klart. Og man skal ikke være i tvivl om, at Fifa er opmærksom på det her.

– Det er paradoksalt, at vi her i Danmark gør alt, hvad vi kan, for at få kvinder og piger til fodbold, og så skal vi diskutere en sag, der burde høre et helt andet århundrede til, siger Jesper Møller om det iranske forbud.

Pas dig selv, fede torskehoved. At vores rådne samfund er kørt helt af sporet og smadret til ukendelighed, er ikke et argument for at Iran skal gøre det samme.

Du skal straffes for at have bragt Danmark i miskredit. Både i forhold til dine provokationer mod Iran og for at have besudlet dansk fodbold med homofili og multikultur. 1.488 piskeslag og hårdt strafarbejde så du kan få nedbragt dine fedtreserver til et nogenlunde menneskeligt niveau. Det burde faktisk være almen praksis.

Jesper Møller stilles det relevante spørgsmål “hvordan kan du være leder indenfor dansk idræt, når du er så grotesk fed?”

Nationalismen er den sande kilde til tolerance. Det er et smukt, fredsskabende livssyn, der ikke alene udtrykker en ægte kærlighed til familie, folk og fædreland, men samtidig byder på respekt, tolerance og sameksistens på Jorden for andre lande og deres kulturer. Nationalister blander sig ikke i andre landes interne forhold, al den stund de ikke truer dansk sikkerhed og trivsel. Men det gør Jesper Møller. Han skulle piskes. Efter dom.

“Ja, vi skal vinde kampe og kvalificere os til ting, men vi skal også have øje for vigtigheden af mænd der har numsesex, og af at folk fra fjerne kontinenter trækker landsholdstrøjen over deres brune torsoer.”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Dr. ShekelgrublerOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Nu må vi se om Iran står fast..

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Enig. De er også en flok fucking tudeprinsesser altid. Ishockey er ti gange mere actionfyldt, og de tuder ikke selvom de smadrer ind i hinanden med over 60 km/t. Hvis en ishockeyspiller bliver liggende, så ved man, at der rent faktisk er noget galt. Fodbold er også blevet en negersport, hvor ishockey er lige så hvidt som det altid har været. Man ser sgu ikke mange sorte svin i ishockey, fordi det kræver hurtig tankegang.