Hjem / Indsigt / Flere og flere har forståelse for de 109 gange…

Flere og flere har forståelse for de 109 gange…

Med den eventyrlige saga om Poodypai, der uanset hvad har radikaliseret mindst 6 millioner blodtørstige zoomere, er der et vigtigt fokus på de groteske metoder den jødiske magtstruktur er frække nok til at bruge.

Vi har jo den tilbagevendte sag, hvor den omtalte jødiske terrororganisation ADL, sender trusselbreve til islandske politikere, fordi de vover at forbyde skamfering af børnepenis; noget der er essentielt for den evige Shlomo. “Turistindustri? Så dropper I jeres dillerbeskyttelseslovgivning.”

Bemærk at dette ikke omtales i den danske eller internationale presse. Begrebet løgnepresse dækker lige så vel over deres fortielser som deres direkte usandheder. Der er i sandhed brug for vores aktivisme, og i samlet flok kan vi opnå utrolige ting.

Bemærk samtidig at ingen jødiske grupper, foreninger, kendisser, politikere eller andre går ud og fordømmer ADL for deres terrorvirksomhed. De arbejder i mere eller mindre samlet flok for deres egne etniske interesser, med total hensynsløshed for de fatale konsekvenser det har for ikke-jødiske samfund.

Men…

Det er nok bare tilfældigheder.

Jeg er blevet smidt ud af 109 værtshuse, med beskyldninger om at jeg er en voldelig ballademager. Men i hvert tilfælde er det pure løgn, skal jeg hilse at sige!

Jeg er blevet kylet ud af 109 biblioteker, fordi jeg larmede og satte transpornoblade blandt børnebøgerne. Men det er altså opspind og slet ikke sandt!

Jeg er blevet sat af 109 busser, fordi jeg blev beskyldt for at røve passagererne og urinere på bagsædet. Selvfølgelig i samtlige tilfælde grundløse beskyldninger!

Jeg er blevet smidt ud af 109 svømmehaller, fordi jeg angiveligt pøllede på femmeren (en vippe -red.). Aldrig kunne jeg drømme om at gøre noget sådant. Det er løgn og latin det hele!

Jeg er blevet bortvist fra 109 byggepladser, anklaget for at have undergravet bygninger, og svækket deres strukturelle integritet. Løgn, løgn, løgn!

Det er pludselig antipati for min person der er opstået ud af det blå, bare lige sådan. Igen og igen. Det har ført til de vilde opdigtede historier om mine ugerninger. Det er virkelig skørt.

Og korrekt, det reelle tal for realiserede og forsøgte uddrivelser der kan dokumenteres er over tusind, men pointen skulle være rimelig klar, mkay.

Den ulykkelige historie er jo desværre, at hver gang de er blevet kylet ud har de ikke forladt europæisk jord. Må denne lektie tjene os i fremtiden.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenLarsLarsenDr. ShekelgrublerDanielClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Urd
Gæst
Urd

Gas smovserne, racekrig nu!

Goseph
Blæser læser
Goseph

Overvej lige at være en af Pewds’ zoomer fans. De kommer meget snart til at indse lige præcis hvor logisk kontrasemitisme er.

lebensraum
Blæser læser
Daniel
Gæst
Daniel

Man kunne jo håbe at DF i det mindste var et fornuftigt parti når det handlede om ikke at være et klimareligiøst parti. Men det viser sig at selv på det område skuffer de fælt

nyheder.tv2.dk/politik/2019-09-13-nu-fremlaegger-df-en-klimaplan-vi-er-100-procent-tilhaengere-af-en-groen

Og jeg vil godt shille for hjemmesidem klimarealisme.dk Siden er ikke ligefrem radikal på nogen måder (en del er fra NB og Liberal Alliance, men der er også personer som Bjørn Lomborg og Johannes Krüger) Sidstenævnte fik endda en Blæser artikel her og det er artikler i den stil som man kan finde på klimarealisme.dk dagensblaeser.net/2019/04/07/sjaelden-taleret-til-moderat-klimaforsker/
Det er ikke vigtigt at personerne ikke er radikale nationalister da sidens fokus er klimafakta og ikke nationalisme. Der er rigtig mange gode artikler hvor man får den klimafakta der ikke handler om at VERDENEN GÅR UNDER FORDI CO2 SLEM.

CO2 og jordens klima

Skal ytringsfriheden ofres på klimaets alter?

Svar på tiltale

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Ja, det burde sådan set være forsidestof, men ikke et fucking ord om det i medierne. I stedet skal vi døje med den perfide retard, Greta Thunberg og hendes jeg-skal-bare-være-på-tværs teenage hippie pis i Washington D.C. Man bliver så træt..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hmm efter alt den scrolling der skulle til for at komme denne liste igennem forstår man godt hvorfor Tyskerne ledte efter en ENDELIG løsning.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

The third rail episode 120 hr også et godt eksempel.

Fra 54:30 er der et godt eksempel på jøderi.