Hjem / Danmark / Udelukket fra politik som straf for p̶e̶r̶k̶e̶r̶i̶m̶p̶o̶r̶t̶ FARTBØDE!

Udelukket fra politik som straf for p̶e̶r̶k̶e̶r̶i̶m̶p̶o̶r̶t̶ FARTBØDE!

Jeg er faktisk forarget! Hrat verdamme in der vruidije naalebotten, ja undskyld jeg bander.

Vores valglov er en pinlig kilde til kvalmende moralisering, som ikke har det fjerneste at gøre med at ekskludere uhæderlige karakterer fra vores højhellige mønsterdemokrati. Fandtes sådanne paragraffer ville 95% af Folketinget jo være udelukket fra at kunne ælte Weimardanmark til en endnu mere deform svulst.

To fartovertrædelser helt tilbage i sommeren 2015 har fredag sat en stopper for Søren Hyldgaards politiske karriere i kommunalbestyrelsen i Rudersdal.

En stadfæstelse af en dom ved Østre Landsret koster nemlig Venstre-politikeren en ubetinget frakendelse af kørekortet i et halvt år, og dermed er han ifølge valgbarhedsloven også tvunget ud af al politik og sine bestyrelsesposter i den lokale musikskole, idrætscenter og skolebestyrelse.

– Det betyder, at jeg ikke længere kan være aktiv i mit arbejde med lokalpolitik og lokale forhold – om det er for skoler, børn eller veje – og det er jeg frygteligt ked af, siger Søren Hyldgaard, der på grund af sagen allerede har været på orlov fra kommunalbestyrelsen siden februar.

– Jeg så ikke skiltene. Det er rigtigt, at jeg desværre har kørt 87 og 89 kilometer i timen. Det erkendte jeg allerede i 2015, forklarer politikeren, der foruden frakendelsen af kørekortet er tildelt en bøde på 12.000 kroner.

I og med Søren Hyldgaards sag først kom for byretten i august sidste år, var der i mellemtiden i april 2018 kommet nye regler for valgbarhed. Pludselig vil en frakendelse af kørekortet også automatisk give ham tre års karantæne fra politik.

Jeg kunne skrive en separat vredesartikel om vores hysteri omkring bilkørsel, hvor vi søger falsk tryghed gennem staten gennem stadigt mere absurde bøder og straffe for bagateller.

Vores svanseopførsel omkring trafikken er sket fordi det folkelige fællesskab er opløst. Vi stoler ikke på hinanden. Vi vil stikke hinanden, mistænke hinanden og være hensynsløse overfor hinanden. Vi er ikke brødre, men atomiserede egoister. Vi er regelryttere. Og forbi en gulvestet vejarbejder står og fejer inde i rabatten, behøver man hverken at lave 5 kilometer med 50 i timen, eller udstede bøder. I et trygt, homogent samfund skulle et skilt med advarsel om vejarbejde være alt rigeligt.

Men den konkrete sag er betydeligt mere grotesk end vores feminine færdelskultur i sig selv. Søren Hyldgaards skæbne burde fremkalde vrede reaktioner hos os alle.

I et normløst og amoralsk samfund, hvor det gode præsenteres som det onde og folkemord præsenteres som en “værdi”, mens hjernevaskede børn får udleveret livsødelæggende hormonpræparater af statens læger, så er der ikke nogen rettesnor for anstændighed længere.

Hvem er valgbar? Er det alle eller ingen? Hvem skal ekskluderes fra politik? Er det ham der har importeret en somalier der voldtager en 9-årig pige, eller ham der, uden nogen negativ hændelse, har kørt “for hurtigt” på Lyngby Omfartsvej?

Godt nok er det “bare” en Venstre-mand, men tænk lige over den konkrete situation. Man har valgt at et brud på færdselsreglerne er der hvor samfundet trækker grænsen for om du kan deltage i Dansk Demokrati®. Det er så himmelråbende dumt. Vores prioriteter er helt hen i vejret. Valgbarhedskriterierne er udtryk for den kollektive fordummelse, der har erstattet faktiske retfærdighedsbegreber i det døende samfund.

Ting der IKKE ændrer din valgbarhedsstatus:

  • import af perkere, så midtbyen i Kolding, Vejle m.m.fl. ligner Mogadishu
  • destruktion af kernefamilien gennem let adgang til skilsmisse
  • agitation for at medicinsk kastrere børn med indbildt kønsdysfori
  • fosterdrab
  • afhænde suverænitet til overstatslige institutioner, og lyve om konsekvenserne deraf
  • sende danske mænd i døden gennem deltagelse i krigsforbrydelser for Israel
  • tillade homofili, deltage i ulækre stolthedsparader
  • tale om at Grønland tilhører “grønlændere”
  • arbejde for befolkningsudskiftning gennem integration
  • forære statsborgerskab til racefremmede snyltere

Og så videre.

Moralens vogtere har intet moralsk kompas. Så står man rodløs, kulturløs og værdiløs og peger på et skilt. “Hurr-durr, der står 50, hurr-durr, du kørte 88, du er  som steget op fra helvedes flammer som djævlen på Jorden, dig kan vi ikke have plads til i vores demokrati!”

*PRUTSNIFNING INTENSIVERES*

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Lars Agerbæk med ÆIngolfGaboldsenTom VensterLarsLarsenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

“M-MEN, DET MÅ DU IKKE! DET ER IMOD REGLERNE!”
comment image

Daniel
Gæst
Daniel

Men man bliver ikke udlukket fra politik for at give 180 millioner til NGOere der har begået landsforræderi i mange lande (Danmark og Syrien for bare at nævne nogen) BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

Regeringen giver yderligere 180 millioner til Syriens fjender

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Det ret klamt at køre 90 km/t i en 50km/t zone med vejarbejde. Det er fucking farligt.

Jeg vil faktisk sige at det næsten er 1 % så klamt som at medvirke til folkemord på ens eget folk. Han burde skamme sig.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

HONK-HONK

Tom Venster
Gæst

Det blir litt som å krangle over fargen på gardinene mens huset står i brann. Alt dette fokuset på småting mens de viktigste sakene blir ignorert er kanskje det mest definerende ved vår demokratiske styringsform.

Ingolf Gaboldsen
Skribent
Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

De har ikke tabt den, de har opgivet den.