Hjem / Verden / Drumpf (pbuh) – Kongen af Israel

Drumpf (pbuh) – Kongen af Israel

Ok, sløj og tidspresset, men en lille artikel kan vel klemmes ud som en sortgul hudorm. I den lange række af klovneepisoder der har været med Donald Trump som præsident for det zionistiske tvillingerige, kom der endnu en til, da det blev afsløret at Israel spionerede ved Det hvide Hus, med apparater der opsnappede mobildata. Men det forekommer jo at være komplet tosset og unødvendigt, når ZOG har en mand i embedet der er så savlende ivrig for at tjene Rotteriget.

Splormf affejede afsløringen med et skuldertræk og annoncerede kort efter at samarbejdet med Israel skulle intensiveres, og at en forsvarsalliance med ørkenstaten skulle implementeres.

Og nu kommer afløseren for psykopaten Bolton, der – som mange havde forudsagt – er en endnu større galning, der tidligere har vurderet at USA kan vinde en atomkrig over Rusland. Okay, gut.

Velkommen til Pisjorden. Det bliver kun værre fra dette punkt. BÅT

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Dr. ShekelgrublerGæstEric KreutzmannLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

whatever mand. Politik er falsk og bøgset. Det eneste vi kan gøre er at netværke med vores egne og vække så mange normies som muligt.

OG donerer til Dagensblæser.

Hil Sejr

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Jeg læste det med en nasal indre stemme.

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Det er for langt ude.. Og hvad der næsten er endnu mere langt ude er, at Q-tards på /pol/ og andre steder påstår, at dette er endnu et interdimensionelt kvanteskak-move. Uanset hvor meget Blompf cucker til sit jødiske herrefolk, så har Q-tards en undskyldning og en latterlig søforklaring.

Deres argument er, at USA vil få militær adgang til Israel, så USA kan forhindre, at Israel kan føre krig og/eller bruge deres hundredvis af atombomber i fremtiden.. Men alle med en hjerne, der fungerer bare 5%, ved jo, at Israel er parasitten og USA er værten, og at det derfor er præcist omvendt – at Israel kommer til at få fuld rådighed over USA’s militær.

Det ender i en kæmpe krig. Går sgu nok ikke 10 år inden den starter.

Gæst
Gæst
Gæst

Tror stadig på at Q-fænomenet har rødder i de orgs staten har plantet rundt omkring. Der er et nærmest desperat behov for at basere sine parasitiske big-brother-tilgange på noget nobelt og ædelt, som ‘patriotisme’. Uden tvivl vil der altid være en magtkamp inde i organisationerne, uanset hvor åbenlys den er.

Nogen fucker op. Nogen skal stå klar til at dække posten.

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Ja, tror også, at Q er en CIA/Mossad psy-op, der skal få folk til at blive ved med at leve i falsk håb, selvom alting helt indlysende konstant forværres.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

>2019
>tror stadig, at Trump er jøde

Du er fandeme blåpillet, mand. Trump er kryptoneger.