Hjem / Danmark / Preben Elkjær patruljerer fodboldhystade

Preben Elkjær patruljerer fodboldhystade

En af de mest forfærdelige ting ved at være født ind i nutidens Weimar, er ubetinget at vi skal tage hysteriske kvindebørn alvorligt. Ikke alene er samfundet blevet angrebet på sit mest sårbare fundament, kernefamilien, men den moderne, rodløse dansker har taget denne “frigørelse” til sig, som en rask krop der nærer en kræftsvulst.

At give kvinden ret til skilsmisse og samtidig presse moderen ud på fabrikken, mens traumatiserede småbørn overdrages til røde pædagoger, har i snart fem årtier været normen, og kernefamilien, fertiliteten og det stabile samfund har været de skæbnesvangre ofre.

Kvinder er så oveni denne situation blevet indpodet en bizar krævementalitet, og det har i stigende grad også vist sig på idrætsområdet, hvor komiske krav om ligeløn viser sig.

Sandheden er dog at kvindesport i de fleste tilfælde er røvsygt, og dér hvor nogen gider se det, er det jo mest for at se noget ungt, fedtfattigt kød svede. Kun i håndbold matcher de mændene, hvor der er bred enighed om at begge dele er lige kedelige.

Nogen burde bede dem holde kæft. Den nogen hedder Preben Elkjær og han er en god gut som tydeligvis er fuldt rødkålet på kvindespørgsmålet.

Det er forkert at sammenligne mænd og kvinder, når det kommer til lønninger i dansk fodbold.

Det mener Preben Elkjær, der er formand for Dansk Boldspil-Unions (DBU) Landsholdskomité, som fredag mødtes for første gang.

Mødet fandt sted på dagen, hvor kvindelandsholdets anfører, Pernille Harder, i et interview med TV2 Sport sagde, at kvinderne fortjener det samme i løn som herrerne, når de repræsenterer de danske landshold.

– Det andet giver ikke så meget mening. Det er dem, vi konkurrerer imod, vi skal måles op imod.

Elkjær da han hører tøseholdet vil have samme løn som landsholdet.

– Jeg synes, det er en forkert sammenligning. Sikkert ikke fra hendes synsvinkel, men fra komitéens synsvinkel vil vi nok fokusere mere på, hvem de konkurrerer imod, og hvad de er oppe imod. Det skal vi kunne matche, siger han.

Kronprinsen har også mødt Pernille Harder, og han erklærede at han ville give hende så meget ligeløn, at hun ikke ville kunne tåle ligeløn i 5 dage.

Da det amerikanske kvindelandshold for nyligt vandt deres version af VM i fodbold, så råbte sojapublikummet “equal pay”, og lebberne på holdet kom ligeledes med lignende absurde udtalelser. Efterfølgende viste det sig, at i forhold til indtjeningen fik de kvindelige spillere en højere procentdel af denne end mændene. Reelt burde de have tjent langt mindre.

– Vi er meget interesseret i kvindelandsholdet og ser et kæmpe potentiale inden for kvindefodbolden, så det er helt sikkert et område, vi vil kigge meget på, siger Elkjær.

Oversættelse: et drengehold fra 4. klasse kan slå jer, så spil I bare videre, så vil vi heeeelt sikkert tage jeres storhedsvanvid super seriøst.

Preben Elkjær er en rigtig mand, og han vil ikke havarere DBU’s økonomi på at overbetale disse trunter, der burde passe børn i stedet. Vil I have penge? Så vær mindre inkompetente og knapt så fysisk patetiske. Det er udelukket? Mødet er hævet.

DBU’s budget er allerede fastlagt og det skal mestendels gå til vores fremragende negerspillere, der repræsenterer Danmark på den store scene.

Dansk fodbold er på vej til at blive afrikaniseret. Ledere i DBU vil blive kritiseret for deres ledende rolle i dette, men uden sorte savlenegere vil dansk fodbold ikke overleve.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Lars Agerbæk med ÆClaus BoatsinkerSorte SlyngelJarlEchberthOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Lige matches på tinder for begge køn..

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

>Sandheden er dog at kvindesport i de fleste tilfælde er røvsygt, og dér hvor nogen gider se det, er det jo mest for at se noget ungt, fedtfattigt kød svede

Hvor vover du Claus! Volleyball er en fantastisk spændende sport, og jeg ser det UDELUKKENDE for det strategiske spil som altid formår at holde mig på stolekanten

comment image

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Kvindelig amerikansk fodbold?

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Han er vel også ved at være så gammel, at det kan være ligemeget om han mister den ene eller den anden post.
Den næste generation er vel mere kukkede.

Generationen efter den bliver så den med guilotinerne, lygtepælene og kranerne.