Hjem / Danmark / Vores største allieret™️, dansk counterjihad og shabbos rottefængere

Vores største allieret™️, dansk counterjihad og shabbos rottefængere

Alt er ikke som som du tror, kære læser!

Det kommer nok næppe bag på dig at en af hovedaktørene bag immigrationskatastrofen i alle vestlige lande, er jødiske organisationer #notalljews!, den anden er selvsagt den international storfinans, under dem en hel skov af fake NGO’er og mainstream medierne der som gode små hvalpe gylper den ene falske propaganda historie op efter den anden, samt ikke mindst med vold og magt forsøger at holde det komplet falske narrative om “flygtninge” i live og uendelige spalter op og spalter ned om mangefoldighedens (ikke eksisterende) styrker.

Hvad der til gengæld kommer bag på dig, er at det viser sig vores største allieret i denne kamp rent faktisk er ingen ringere end Israelske medier.

Tak største allieret!

Ja den er god nok! Israelske medier er vores største allieret!
Både tweetet og artikel er arkiveret her, når/hvis de finder ud af deres fejl og sletter det.

Her er er et par ekstra:

Og sådan forsætter det i det uendelige. Det kommer næppe som en overraskelse for faste læsere af Dagensblæser, men det vil med sikkert få den kognitive dissonans hos den gængse Uriaspost-, Snaphanelæser mv. til at nå et niveau vi aldrig har troet var muligt. 

Som med muslimerne kan man ikke rigtig være vred på jødiske organisationer. De gør jo egentlig kun hvad der er bedst for dem selv og deres respektive gruppe og hvorfor skulle de ikke ha’ lov til det? 

Problemet opstår når vi, Europæerne, ikke får lov at gøre det samme.

Modstanden mod indvandring tog omkring midten af 00’erne en åbenlys og uironisk pro-Israelsk drejning. Dengang studsede jeg temmelig meget over det, men argumenter som “eneste demokrati©️ i Mellemøsten!!!111!!” og “de er muslimernes fjende #1!!!!111!!” (i min bedste tåkrummende boomerstil) gav jo på overfladen, og uden meget hjerneaktivitet, god mening. 

Årene gik og det danske counterjihad sites som Uriasposten og Snaphanen mv. forsatte ufortrødent år efter år med at rapportere om problemerne og jeg blev mere og mere desillusioneret og det ramlede helt i 2015 under den såkaldte flygtninge “krise”. Ingenting gav mening, hele Europa så ud som var det ramt af kollektiv sindsyge og jeg måtte ha’ svar på hvad der havde fået et helt kontinent til at klappe i deres små hænder over demografisk, kulturelt, socialt og økonomisk selvmord.

Counterjihadmiljøet, Uriasposten, Snaphanen og co. gav ingen svar, de forsatte deres intetsigende stil med at hamre løs på Islam og muslimer, der blev mere og mere tåkrummende for mig at læse, uden at give et eneste reelt svar på hvorfor dette vanvid af civilisatorisk selvmord skete for øjne af os alle samme, så jeg måtte søge svar andetsteds og da faldt jeg over “the JQ”. Denne personlig historie kan de fleste af vores faste læsere nok nogenlunde nikke genkendende til i forhold til deres egen personlige rejse. Hvem husker ikke følelserne af raseri da de så det hæslige Barbara Spectre interview første gang, hvor hun direkte kalder for Europas og Europæernes udslettelse? Klippet har med sikkerhed haft afgørende betydning for rigtig manges vækkelse.

 

Nogle år er nu gået og et spørgsmål der til gengæld har plaget mig hele tiden er hvorfor counterjihadmiljøet i Danmark, herunder Uriasposten og Snaphanen, udenlukende fokusere på Islam, uden at rører det historiske aspekt af vanviddet set fra et vestlig civilisatorisk synspunkt, da dette sker i alle vestlige lande og startede helt tilbage i slut 60’erne, start 70’erne, samt at der rent faktisk er en skov af pro-Israelske jødiske organisationer der promovere indvandring til Vesten, men med vold og magt vil holde Israel jødisk.

Får et årstid siden faldt jeg over følgende artikel fra Berlingske:

Det er jo i sig selv suspekt, men det slog mig først fornyelig at det danske counterjihadmiljø er en del af de omtalte i artiklen.

Deres uvildighed til at løse dette vanvid stiller en række spørgsmål og de spørgsmål kræver svar. Specielt set i forhold til Tommy Robinson bevægelsens er blevet afsløret som et total fupnummer.

Helt og aldeles. 

Specielt takket være Dionne, kendt som Secret Sources der er dansk-englænder og Sharia Hobbs, begge to tidligere fremtrædende personer i Tommy Robinson bevægelsen.

Et af spørgsmålene der tænger sig på er om Kim Møller, Uriasposten.net, document.dk, SIAD, Snaphanen.dk, Den Korte Avis, Hans Rustad, Uwe Max Jensen, Paludan, Nye Borgerlige, Trykkefrihedsselskabet af 2004 og så videre og så videre blot er den danske pendant til hvad de kalder “the grift right” i USA og egentlig ikke mener det seriøst, fupmagere der forgiver at ville løse problemerne, men egentlig kun er interesseret i hvor mange penge de kan presse ud af deres læsere.

Eller om Kim Møller og kompagni rent faktisk er i lommen på og arbejder for en fremmede magt, også kendt engang som landsforrædderi, som med Tommy Robinson. Sat i verden for at holde deres læsere indenfor et pænt afgrænset vindue for acceptabel tankevirksomhed? Er Kim Møller og co. kontrolleret opposition? Er Kim Møller og det danske counterjihad miljø moderne rottefængere?

Og hvorfor har storkapitalens spytslikkere hos antifa og redox ikke afdækket det? Er de ikke mod Israels folkemord på palæstinenserne eller er det også fake og gay, som ved alt andet antifa og redox render rundt og påstår og fylder de i virkeligheden deres stakkels godtroende støtter med løgn fra ende til anden? Har vi her et åbenlyst dansk eksempel på 2 modsatrettede og fjendtligtsindet grupper, der er styret af en og samme hånd?

Husk:

The best way to control the opposition is to lead it ourselves.

Om Lord of the Frogs

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

19
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
TorstenEric KreutzmannBørge-MuhammedDen GamleLars Agerbæk med Æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

God artikel, der meget godt opsummerer, hvad jeg har rendt og tænkt i et års tid eller to. Det er nemlig suspekt så konsekvent de ovennævnte medier undlader at kritisere Israel og jøder, selvom de ellers kritiserer alle andre, der hjælper til med at fylde Europa med affald. Ja, faktisk ser man meget ofte deciderede pro-Israel artikler i disse medier. Ufatteligt, at de ikke selv kan se, at det er underligt, at det lille skodland skal have så meget ukritisk opmærksomhed.

Jeg har utallige gange prøvet at redpille folk inde på Uriasposten, men de er så hjernevaskede, at det er skræmmende. Du kan poste 100% uomtvistelige og meget simple beviser på, at jøder/Israel har en stor finger med i spillet, hvad angår Europas langsomme død og folkets stigende selvhad/skyldfølelse – og lige lidt nytter det. Det er næsten lige før, at de er mere faktasresistente end de røde hunde er, hvad angår Islam.

Uriaspostens brugere er primært lav IQ boomers, hvis hjerner er som størknet cement, så det er nok forklaringen. Men Kimowitz Møllerstein kan umuligt være så snot dum, når han evner at drive en side og rent faktisk gør sig daglig research. Studsede også over det Radio 24/7 program, han var med i forleden – der nævnte han specifikt, at han “nogle gange postede pro-Israel posts, så ‘anti-semitterne kom ud af hulerne’, så han derefter kunne banne dem fra debatten” (parafrasering). Her er programmet:

www.24syv.dk/programmer/stram-diskurs/55433102/stram-diskurs-05-09-2019

Mener, at det var i den sidste halvdel, eller endda måske sidste tredjedel af programmet, at han siger det. So much for ytringsfrihed! De pikhoveder er ikke et klap bedre end de røde svin, som de flæber så meget over. “Du har ret til at sige, hvad du vil – bare du siger det rigtige”.

Dagens blæser burde køre en smædekampagne mod den ulækre, lille Isracuck.

Torsten
Gæst
Torsten

Ja, Rune Møller har kørt slettekampagne for første gang (man må give ham at han ellers har haft åben mikrofon alle årene) de sidste par uger under flere påskud, men det handlede selvfølgelig om at der var for mange der kommenterede pro-europæisk på den forkerte måde. Tror han har fået for mange vrede mails herunder nok fra den agressive anti-europæere Steen Raaschou fra Snapahanen om at stoppe det. Ikke lang tid efter jamrede Rune så hyklerisk over censuren andet steds på nettet.

Oversætteren
Skribent

Kim Møller er ikke kontrolleret opposition. Han mener oprigtigt det han skriver og får meget få penge for det.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Folk som Steen Raaschou og Kim Møller er vel bare ubehjælpelige frikadeller. Jeg ser heller ikke umiddelbart, at hemmelige jødiske pengemænd skulle være en nødvendig faktor i forklaringen af deres adfærd.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Uriasposten har jag aldrig varit på men Snaphanen är jag mycket bekant med. Ända sedan jag själv var counter-jihadist. Är en av dom som blivit rödpillrad av självaste Spectre. Har försökt att rödpillra folk i deras kommentarsfält men till ingen nytta. Har dock inte blivit blockerad märkligt nog. Har själv sett hur Steen förundrat sig över hur mycket mer antisemitiska vi är på den här sidan sundet. Följer fortfarande Snaphanen men är inte så aktiv längre. Steen kan känna sig hedrad för jag bryr mig inte om counter-jihad siter längre och det är väl nästan den enda jag följer lite grann.

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Jo mere jeg fortalte dem om, hvor skidt islamismens fremfærd var for Danmark og danskere, jo mere begejstrede og fanatiske forkæmpere for denne blev de.

Torsten
Gæst
Torsten

Godt og vigitgt skriv. Om det er bevist eller ubevist loyalitet over for en fremmed stamme og dermed anti-dansk aktivitet, så er spørgsmålet om deres forræderi skal glemmes og tilgives (ligesom ditto med “venstrefløjens” forræderi) den dag danskerne/de hvide europæere sejre?

Steen Raaschou fra Snaphanen er jeg ret sikker på er jødisk i en eller anden grad, da jeg mange gange har læst hans pro-jødiske og anti-europæiske agressioner!

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Jeg tvivler nu på, Steen Raaschou er jøde. Det virker lidt simplere at antage, at han bare, ligesom mere eller mindre alle andre farveblinde frikadelleboomere, i en sygelig grad elsker jøder. Men hvis du har noget dokumentation, jeg ikke er bekendt med, vil jeg selvfølgelig mægtigt gerne se det.

Torsten
Gæst
Torsten

Det er kun en mistanke ud fra hans skriverier på Snaphanen samt nogle konfrontationer på facebook for nogle år siden da jeg ikke var bannet der. Han kan være delvist jøde / i familie med nogen / ikke praktiserende osv, så hans loyalitet ligger der først. Ligesom jeg grundlæggende ikke er specielt nationalistisk. Jeg dyrker ikke Danmark som sådan osv. Men min loyalitet ligger her i landet og med danskerne, når alt kommer til alt, og bliver kun massivt forstærket i disse sindsyge år, så jeg er gået fra at være lalle liberal i europæisk forstand til nser.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Men hvad var så det for skriverier og konfrontationer? Hvis du har befundet dig i nationale kredse på Facebook, må du vel også vide, at praktisk talt alle frikadellerne tilbeder Israel. Jeg håber ikke, du forestiller dig, at de allesammen er jøder.

Er der nogen speciel grund til, at jeg burde antage, at Steen Raaschou er andet end én bland et svimlende højt antal frikadellenationalister, der elsker jøder, fordi han som barn slikkede for meget på sine legetøjsbiler, der var malet med blyholdig maling?

Torsten
Gæst
Torsten

Der er forskellige grader af frikadeller og jo mere agressive deres forsvar er, jo mere kan man nok antage at de har forbindelse til jøder. Det var det jeg oplevede med Steen på facebook, hvor han næsten beserkede og forsvarede Israel og jøder på et stadie de færreste frikadeller når. Og når Israel åbenlyst hyrer 1000 agenter, som jo nok oftest har en forbindelse med jøder for den mest gavnlige aget, så har du mange mulige grunde til at antage at Steen er en grad af jøde (biologisk eller kulturelt). Jeg kan ikke se hvorfor, du skulle stejle over sådan en mistanke!

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Kim Møller forstår sig ikke på at mennesket er biologiske væsner. Iranske Nima fra radio24syv er for Kim Møller en landsmand, fordi de er enige om islam, og fordi Nima er vokset op med dansk kultur. Det ligger desværre i det nordiske blod, at være inkluderende overfor fremmede, for ellers ville hesteprangerne aldrig have haft en chance.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

>Det ligger desværre i det nordiske blod, at være inkluderende overfor fremmede

Så du siger simpelthen at jeg er genetisk disponeret til at cucke? FUCK MAND!!!!!!

Oversætteren
Skribent

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

@Jarl det etnocentiske nivau varierer, men tager vi gennemsnittet havner vi vel på noget i stil med Lars Løkke Rasmussen, eller en Mette Frederiksen!! Gisp!

Tak Oversætteren! Bogen er bestilt. Lad os håber der er noget i den, der kan få os til at rette op på vore landsmænds modstandsvilje.

Tom Venster
Gæst

De er sannelig en gjeng med uselviske humanister disse jødene. De gir så mange fremtidige leger og ingeniører til Europa, men ser ikke ut til å ta med noen til Israel. Hvorfor frarøver de sitt eget land en slik berikelse? Det er jo helt uforståelig.

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Jeg anede slet ikke at vores (((største allierede))) sletter deres fækale sneglespor.

Den her artikel har da været oppe i et par år

www.timesofisrael.com/remember-the-11-million-why-an-inflated-victims-tally-irks-holocaust-historians/

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

k

trackback

[…] indså hvad der ret faktisk foregår og har sidenhen forladt den kontrolleret oppositions plantage (Snaphanen BTFO) og er nu blevet en kæmp aktiv, specielt i den Britiske kamp, for Europæernes fremtid. Læs mere […]