Hjem / Verden / Sveriges egen Epstein: Magtfulde politikere til hundedyr fest i Tel Aviv

Sveriges egen Epstein: Magtfulde politikere til hundedyr fest i Tel Aviv

Har alle lande en frastødende jødisk rigmand, der arrangerer fester for de allermest magtfulde personer i disse lande, for på den måde at skaffe kompromitterende materiale, der kan bruges som pression? Eller i mildere tilfælde at bruge denne luksusfestmetode til at få dem til at arbejde for israelsk/jødiske interesser?

Det lader i hvert fald til at have været tilfældet med Jeffrey Epstein og hans Mossad-forbindelser. Ligeledes har Tyskland også en kendisjøde, der arrangerer fester og sammenkomster for landets elite. Og Sverige ditto.

Den jødiske rigmand Michael Bindefeld, der tidligere var bosat i Sverige er nu vendt hjem til Israel, og han har just holdt en fire dage lang fest for Sveriges absolut mest magtfulde mænd og hekse i Tel Aviv. Bindefeld er foruden at være festarrangør også homofil, og har sikret sig ejerskab over et stakkels barn. Dertil er hans svenske arv at have lavet en stiftelse for at mindes holocaust. Virkeligheden overgår satiren hver gang.

Man skulle ellers ikke tro der var tid til at feste i Israel, da det er nu budgetforhandlingerne finder sted i Rigsdagen, og samtidig med at krisen med bombninger og daglige drab endelig nyder lidt mediefokus.

Men typer som Ebba Busch Thor, Kristendemokraternes leder, sangeren Carola og Ulf Kristersson, leder for Moderaterne, med mange flere, fandt alle lejlighed til at flyve i et privatchartret jetfly til Tel Aviv, for at feste med Bindefeld. Man kan så spekulere i hvem der ellers havde en finger med i arrangementet, der anslås at have kostet 6 millioner.

En af de mere bizarre ting man fik at opleve fra Tel Aviv, foruden den mediedækning festrejsen affødte, var billeder af “Tuffe Uffe” Ulf Kristersson og hans landhval af en kone, der blev fotograferet. Hun putter HUS i hus-tru.

Indtil videre var Macron og hans oldemorkone vel nok det mest unaturlige og komiske indslag blandt europæiske partiledere, men Ulf Kristersson er tæt på at tage føringen med hans absolutte enhed af en hustru.

Striber slanker ikke i alle tilfælde, oooooosh.

Der har været spekuleret i Ulfs mulige “afvigende livsstil”, og denne mistanke skyldes ikke kun at han er papirgift med en lidet attraktiv, jordskælvsaktiverende fedtbombe, men skyldes også hans “familie”, der består eksklusivt af kidnappede børn fra Kina.

Det bliver ikke mere svensk. Kom op på deres niveau, Jakob Ellemann.

Jeg mener naturligvis at en politiker skal sætte et godt eksempel, og det er ikke kun gennem ord men også via livsførelse, at de skal gå forrest. Især når de går efter landets højeste post. Alt ved en person som Ulf Kristersson får en til at sige “hmm”, og når man ser på de ufattelige forbrydelser hans parti Moderaterne har begået, så er han vel alt i alt også den rette mand ved roret. De færreste tror vel at det er Sveriges frelser vi ser ovenfor.

Det er mere billedet af en mærkelig mand, der træffer mærkelige valg, og som ikke burde nyde tillid hos befolkningen. At han tilmed rejser til yderst suspekte luksusfester i Israel gør ikke sagen bedre.

Og hvad mon der foregår blandt toppen af dansk politik? Vi ved cirka hvem der bliver inviteret til Bilderberg-møder, men der er nok endnu mere råddenskab at finde.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Børge-MuhammedBåt Båtsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Det er dog altid noget at Expressen bringer en artikel og at svenske jurister taler om risiko for påvirkning. En enkelt historie som denne ændrer nok ikke det store, men troværdighed kan eroderes lige så stille over tid.

Som om de så småt er ved at komme op til overfladen derovre…

expressen.se/nyheter/partiledarna-pa-lyxig-bjudresa-utomlands/

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Hundrede p han er til pøllehul