Hjem / Andet / BANG må det have sagt, da Rosenkrantz-Theil ramte muren

BANG må det have sagt, da Rosenkrantz-Theil ramte muren

Denne historie er egentlig at kommunisthippieskøgen og socialdemokratisk medlem af Folketinget, Pernille Rosenkrantz-Theil vil sprede perkerplagen, der har totaltsmadret en lang række gymnasier og en endnu længere række folkeskoler.

En muggi er slem. Ti muggier er uudholdeligt. En klasse kun med savleperkere er en bizar øvelse i meningsløshed. Som folkeforræder i et folkeforræderisk parti, vil børne- og undervisningsminister Rosenkrantz-Theil fortsætte forbrydelserne og flytte flere pisperkere til flere gymnasier for at berige og mangfoldiggøre flere danske unges hverdag. Konklusionen er naturligvis at galgen bør være disse forræderes straf og en udrejse være de fremmedes lod.

Men det hele tog en drejning da jeg så Pernilles fjæs. Bevares, hun har altid været tæskegrim. Grim på sådan en påtaget betonlebbeagtig facon.

Den naturlige reaktion når man ser folk der dyrker grimheden er en formodning om, at de må hade sig selv. De har det i hvert fald med at hade deres eget folk. Sjældent ser du et miserabelt fjæs som dette, og har med en person at gøre, som ønsker sit blod det bedste.

Jøsses i himlen, Frank Hvam har lige ringet. Han vil gerne have sit look for sig selv. Den moderne kvinde har mange muligheder for at træde ad forkerte stier, men sjældent lykkedes det nogen at begå dem alle, som denne miserable ulykkestornado.

Kun på venstrefløjen kan man dyrke junkie-looket fuldt ud og stige til tops. Det er alene på grund af vores fantastiske trivelsmaskine kaldet det liberale demokrati, at vi kan have sådanne udskud rendende rundt og gøre det ud for den politiske elite i Danmark.

Men hvor frastødende og regulært grim hun har været siden sine teenageår, skulle der alligevel en øjenjustering til, da jeg så billedet der medfulgte denne modbydelige gymnasienyhed. For jeg genkendte hende ikke, og vidste faktisk ikke hvilken ældre dame det var vi havde som minister på området.

Det er som Marianne Jelved og Line Baun Danielsen, klasket sammen til én vederstyggelig kreation. I guder. Hendes væsen og gerning manifesterer sig fysisk i hendes oldingeansigt.

Grim, forbryderisk politik, fra en udtjent krage. Okay, hun er ikke ung, men hun ligner jo noget der er i 50’erne. Det er som at se et trafikuheld.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
ScandinavianheritageLord JyllandLarsLarsenLars Agerbæk med ÆOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Jeg håber inderligt, at hun får en uhelbredelig kræftsygdom og lider af den i flere år, inden hun dør. Sådan en perfid, anti-hvid og anti-dansk kakerlak.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Hun har lige købt bolig på Bogø, med sine nyrige Netskæreste, det blev rig på neoliberalisme tricks.

Hvor mange negere og muggier der mon bor på Bogø?

Lord Lolland
Administrator

Ganske få. Tror det samlede tal er under 25.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

>Frank Hvam har lige ringet. Han vil gerne have sit look for sig selv.
L
M
A
O

Lord Jylland
Blæser læser
Lord Jylland

Undskyld mig, men er jeg den eneste der finder efternavnet ROSENKRANTZ yderst suspekt?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Rosenkrantz familien er dansk og endnu vigtigere JYSK uradel og kommer fra Djursland. Familien har aner tilbage til 600 tallet. Du kan finde deres navn og våbenskjold i mange kirker og på mange slotte/herregårde.

Så navnet er ikke suspekt. Men medlemmer af Rosenkrantz familien kan selvfølgelig have giftet sig med jøder i mere moderne tid.

Lord Jylland
Blæser læser
Lord Jylland

Nej, den skøge er kraftedeme alt andet end jysk. Send hende til Rødby.

Oversætteren
Skribent

Johanne Schmidt-Nielsen er gift med en lobbyist og bor i et hvidt velhaverkvarter i Nordsjælland. Hun har desuden solgt sin politisk erfaring til en ngo for en årlig millionhyre, selvom Enhedslisten på et tidspunkt foreslog at dette skulle gøres ulovligt.

Ninna Hedeager Olsen har arbejdet under sygdom uden at informere sin arbejdsgiver om, at hun gjorde dette, da det åbenbart var en del af hendes “behandling” for hendes “sygdom”. Det sted hun arbejdede har ikke tegnet overenskomst med en fagforening.

Mindst et af Mette Frederiksens børn går i en privatskole og altså ikke i en folkeskole.

Og jeg kunne blive ved..

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

((()))

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Håber vi snarest kan få genindført et justitstorv så vi kan få skabt noget retfærdighed som i de gode gamle dage for der er sku del af de klovne politikere der trænger til en kagstrygning og en tur i gabestokken og en gang radbrækning.
comment image