Hjem / Andet / Grete skifter hest: “Vi må sikre en fremtid for hvide børn”

Grete skifter hest: “Vi må sikre en fremtid for hvide børn”

Efter at have pøllet i en krukke på en sejlbåd, oplæst Soros-manuskripter for en satanisk elite og på andre måder været til grin i ondskabens tjeneste, så er den autistiske antifa-mongol, Grete Thunfisk, vågnet op til dåd.

Nogen må have taget fat i hende, og forklaret hende at kuldioxidniveauet tidligere, også i nyere geologisk tid, har været en del højere – og middeltemperaturen ditto. Hun har indset at det ikke er så væsentligt om en tredjedel af en tiendedel af én procent af atmosfæren består af kuldioxid og føler sig pinligt berørt, nu da hun indser at det ikke er afgørende for fremtidig trivsel.

Hun ved nu at det ikke stopper brunt afskum i den tredje verden fra at forurene vores globale miljø med plastaffald og giftstoffer.

Hun indser at kun folk – hvide folk – med en sund moral og en ren sjæl kan være Jordens pligtopfyldende kustoder. Således er masseinvasion af hvide land en verdensforbrydelse. Udrydder man hvide, overlader man Jorden til destruktive, samvittighedsløse barbarer.

Thunfisk til ikke-europæere: “Forlad vores jord eller døden skal blive jeres permanente følgesvend.”

Grete: “Hvad skal vi med en reduktion i vestlig bilkørsel, som vil reducere den globale C02 med 0,7%, hvis der er fire milliarder niggere på vej?!? Det er en katastrofe! Gør noget. Gør noget NU!”

Thunfisk vil på baggrund af hendes nyerhvervede viden om race, IQ og forureningens gerningsmænd, rødkåle resten af verden og bruge sit image som en skinger, hellig autist til at skabe revolution. “Hvis Jorden skal have en chance så må og skal vi sikre hvide folks eksistens og en fremtid for hvide børn!”, sagde Grete i New York tirsdag.

Samtidig fortsætter hun sin krig mod boomere, Ikke længere fordi de kører bil og spiser frikadeller, men for at have masseimporteret racefremede til Europa, Australien, Canada og USA og skabt en demografisk katastrofe.

Hil Thunfisk. Hil sejr.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Strava, en cykelapp, og Capitol-protesterne

2021 bliver efter alt at dømme vildt underholdende. 2020 var klovneri på et niveau der …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenJohnnyDen Funklende VibeJernjydenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Har Mike Enoch fået ny twitterkonto, den anden blev purged igår….

Johnny
Gæst
Johnny
Ingolf Gaboldsen
Skribent

tak

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Når man taler om rødkalkede zoomere, har i set at Soph er teamet op med Gavin “buttplug i røven for at BTFO DUH LIBTARDS” Mcinnes? Virkelig underlig beslutning.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Vildt nok at Greta er med i NMR. Noget af en kovending fra hendes side, men bedre sent end aldrig!

Jernjyden
Gæst
Jernjyden

Greta “Nok snak, fjern kebab” Thuninatorberg den Fjorten-otteogfirsindstyvende.

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Åh – Gid det var så vel!