Hjem / Verden / Nyt fra paradis: Pensionister skal fryse for at finansiere multikultur

Nyt fra paradis: Pensionister skal fryse for at finansiere multikultur

Tro ikke at vi ikke er på røven i Danmark. Sidste år måtte ambulancetjenesten, der blandt andet servicerer Grindsted, skære 150 millioner bort, mens vi rask hældte 15.000 millioner i det stinkende, sorte, bundløse hul der kaldes ulandsbistand. For befolkningseksplosionen i såkaldte lortelande kan kun ske med vores finansiering.

I Sverige er alt dog ekstremt, både på godt og ondt, og de økonomiske smerter forbundet med import af millioner af uduelige kødklumper fra Afrika, Mellemøsten og Centralasien får kommune efter kommune til at stå med millionunderskud.

Der bliver dog ikke skåret i pengene til Ahmed, Cadri, Yosuf, Ali, Fatima, Cekic, Mohammed, Abdul, Anas, Sione, M’buku og så videre. I Motala er den seneste skandalehistorie at man nu skruer på radiatoren på plejehjem og andre kommunale institutioner for at spare. I Motala står man og mangler 20 millioner, og så er det de svageste blandt de indfødte der må stå for skud.

Pludseligt besluttedes det i 1975 at Sverige skulle være multikulturelt.

Den eneste trøst er vel, at alle disse ældre har stemt, valg efter valg efter valg, for præcis denne mareridtskurs. Jeg vil dog indvende at man med en given demokratisk styreform, skal kunne være forsikret som vælger om, at dem der ønsker magtpositioner som politikere har folkets bedste for øje. Sådan er det givetvis ikke, og folk der stemmer for “flere vame hænder” får i stedet en million skægspædbørn med en ubeskriveligt ugunstig kræve- og herskermentalitet.

Men er der ingen penge i Motala? Der kan spares få procent ved at fryse de gamle, men samtidig er der åbenlyst også midler som tilkommer de fremmede. F.eks. har kommunen 900.000 til at støtte nyankomne forældre med børn i alderen 0-17. Ydermere giver Allmena Arvsfonden 3,5 millioner til en kulturskole der fokuserer på musikpædagogik.

At importere raketprofessorer fra Afrika er en pengemaskine. Skandinavien står for en rigdomsfyldt fremtid man knapt kan fantasere om.

Det mest vanvittige er dog Tillväxtverket, der bidrager 25 millioner – mere end det samlede kommunale underskud – til at “modvirke segregation”, det vil sige penge til perkere der opfører sig som perkere, med henblik på at dulme konsekvenserne af deres hærgen.

Daniel Frändelöv beskriver en tænkt situation, hvor en kommunalpolitiker i Motala med lethed kunne opnå heltestatus, ved at beslaglægge og omprioritere disse midler:

Nu får det vara nog! De gamla riskerar att frysa och vi har flera miljoner som ska slösas på dessa utlänningar som inte gör något nytta! Nu skiter jag i vad staten och regelboken säger! Mitt jobb är att ta hand om kommunens svenska invånare! Nu flyttar vi pengarna vi fick från Tillväxtverket och lägger de på viktigare saker! Och det blir ingen musikpedagogik heller! Skicka den där jävla musikläraren till mig om han klagar så ska jag köra upp hans hästsvans där solen inte skiner!”

Det er meget at håbe på, og de svenske lokalpolitikere er vel næppe mindre usle end de danske ditto, så Motala må sole sig i sin fattigdomsstatus indtil det gør tilstrækkelig ondt.

#FrysForFatima

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

20
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
15 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
12 Kommentarorer
Lord of the FrogsDr. ShekelgrublerClaus BoatsinkerTorsten TorValhallaheim Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

I et hårdt øjeblik har jeg ikke ondt af de mennesker, der har skabt det her “samfund”. De har haft masser af muligheder for at ændre tingene, og de har intet væsentligt gjort. De ligger, som de har redt.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Har ni ingen liten ort som fortfarande är idyllisk som vårt Finspång i mellan-sverige? En ort där det en dag ska ske folktribunaler mot förrädarna. Givetvis följt av repets dag. Sedan är det bara att memea in det till normisarna. 🙂

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

“får kommune efter kommune til at stå med millionunderskud”

Og alligevel formår kommunal ansatte, der sikkert hedder Kirsten og Brita, at spilde endnu flere penge på totalt hjernedøde projekter, som at ryde et stort grønt areal for at gøre plads til en hæsselig legeplads, der med meget stor sandsynelighed kun vil blive benyttet af neger unger. Eller noget (((moderne kunst)))) der skal “pynte” i by billedet.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

vollsmose var et smukt naturområde før muggierne kom

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Har kun latter tilovers. Vores civilisation er ved at være ved vejs ende. Det er dét folket vil.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

De ((abrahamiske)) religioner vil udrydde hinanden med tiden. ((civilisationens)) kollaps er naturlig -deres syge planer vil betyde døden for dem selv og den Ariske race vil blive styrket. Modstand gjorde os til de stærkeste/bedste/smukkeste og de underlegne kan kun ødelægge og misunde ud af magtesløshed for de ved de har tabt på forhånd. Hil Odin !

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

Tager du stoffer mate?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Johannes V Jensen, hvad snakker du om ? Er du ikke arisk ?

Ogier le Danois
Blæser læser

lol hvad fanden er det for et spørgsmål?

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

Nej, jeg er nigeriansk superjøde. Du mener, at civilisationens kollaps er et gode? Det er retarderet.
Den europæiske civilisation er primært hellenistisk-romersk, ikke germansk. Hvis du virkelig ønsker, at vende tilbage til den præcivilisatoriske primitive asatro, så vær min gæst, men gør os andre den tjeneste at holde kæft med dit historieløse idioti.
Hils de andre wiccanere og hippier ude i skoven. Ugabuga.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Johannes V Jensen, nu skrev han ((civilisationen)) så jeg går ud fra at han mener den del af civilisationen der er inficeret af jøder og det kan jeg da kun give ham ret i at det skal gå til grunde.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Tja det er jo det rene vanvid at man tilgodeser racefremmed som slet ikke har noget at gøre på det skandinaviske kontinent frem for den oprindelige befolking, hvad blev der af ordsproget eget folk først.

Torsten
Gæst
Torsten

Frikadellerne på Uriasposten som ofte klynker over censuren i det etablerede løgnesystem fejrer nu censuren på uriasposten. Censur af at nævne den lille stamme af unævnlige hvilket ifølge Kim Møller er “jøde nonsens”. Så på den ene side er de modstandere af regimets politik og løgne om flygtninge, integration og den lyksalige multikultur, men på den anden side æder de regimets narrativ om demokrati, historie, hvem der er de onde/gode osv. råt! www.uriasposten.net/archives/88169

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Jeg troller dem bare derinde. Det er mig, der er “Voltzejn” derinde. Tidligere i dag skrev jeg også i den tråd du linker til. “Nej, jeg vil hellere give mine penge til Israel, vores bedste allierede.” 😀