Hjem / Samfund / Gale feminister og deres gennemført klamme blodfetish

Gale feminister og deres gennemført klamme blodfetish

Europæiske kvinder har i tusinder af år sådan nogenlunde formået at opføre sig ordentligt. At indfinde sig i deres naturgivne rolle. At tjene deres mænd og skabe sunde familier.

Dette har krævet et stabilt, patriarkalt samfund og har gennem tiden ført til lykkelige folk. Lykkelige børn, lykkelige mænd og lykkelige kvinder. Moder Natur er dog blevet undergravet af kulturel påvirkning af en lille klike af ondsindede, rodløse levantinere, der gennem medier, ideologier med mere har forpestet kvindesindet (og endda mandesindet) med feminisme.

Feminismens eneste formål er at skabe maksimalt splid mellem kønnene og svække kernefamilien og samfundet generelt. Denne åndelige terrorisme går hånd i hånd med homolobbyens aktivisme. Fremmed tankegods der skal være en destruktiv kraft.

Et af de nyere og mere genuint ækle udslag af feministisk heksekunst, er deres fetish med eget menstruationsblod.

Hvad tænker du når du ser et opslag som dette? Altså udover “sindssyge kvindemenneske, nogen, please, fjern de børn fra den galning”. #AflysEnligeMødre

Almindelige kropsfunktioner er blevet omdannet til en type identitetspolitisk værktøj. Det er svært at imødegå disse syge skøger rationelt. Skal de også slæbe rundt på deres pis i en dunk?

Lige efter at mine stakkels blå øjne havde bevidnet ovenstående hjemsøgte billede, så klikker jeg ind på TV2. Gudhjælpemig er deres forsidehistorie “Kvinder taler højt om menstruation“. Seriøst.

Nej, seriøst.

Man mødes af et billede af en slamhore der holder et plastikglas op med sit eget fisseblod. Cut mig ud af denne verden. Det er ovre for mit vedkommende. Tak for denne gang. So long. Hej hej. Mojn.

Tak, TV2. Very cool.

To unge kvinder har på hver sin måde forsøgt at sætte fokus på menstruationsblod og menstruationssmerter på sociale medier.

Hele spektret af ansigtsudtryk mødte Annika Aakjær på scenen til årets Zulu Comedy Galla.

Med guitaren i favnen tog sangerinden publikum og seerne med på en rejse gennem den kvindelige cyklus. Fra ”bremsesporsdagen” til ”noget, der lugter af Esbjerg”.

Der var dem, der så lidt måbende til med et overrasket smil på læben. Der var dem, der så lidt ubekvemme ud. Og så var der de kvinder, der nikkede til hinanden på det-er-så-rigtigt-måden.

Fie Sommer kan huske, hvordan hun i gymnasiet forbandt menstruationen med noget skamfuldt. Når hun skulle tage turen fra klasseværelset til toilettet for at skifte tampon, skjulte hun tamponen i ærmet. Det værste, der kunne ske, var, at man blødte igennem. Og den brugte tampon skulle bare pakkes hurtigt væk og smides ud.

Artiklen er en lang gang galningesnak om en helt naturlig kropsfunktion. I guder, hvorfor er det så svært at opføre sig normalt?

Tænk hvis mænd opførte sig efter en bizar jødisk andronisme-ideologi. Det kunne blive præsenteret nogenlunde sådan her:

Mænd taler højt om pølser

Mænd er trætte af tabuet omkring at gå på toilettet og lave bummelum. Flere unge mænd bryder nu normerne og er åbne omkring det at tømme pølser fra deres endetarm ned i WC-kummen.

Tommy Larsen fra Næstved: “Da jeg gik i gymnasiet var det så mega pinligt at skulle skide. Jeg var så nervøs for at tyndflad skulle løbe ud og komme i mine bukser. Jeg klemte altid ekstra hårdt for ikke at der skulle ske et uheld”.

I dag er Tommy Larsen anderledes åben omkring sin afføring. Den slæber han rundt på i en pose, og han poster sin lort på instagram (@tommystarm). “Alle mænd skider”, står der på Tommys t-shirt, og han prøver hver dag at lægge et nyt billede op af den vase han har drejet. “Når jeg om morgenen går ud og kaster en klippe i skovsøen, så napper jeg altid et billede, mærker på konsistensen, og hvis den er værd at vise frem, så kommer jeg den i en pose”.

Alex Birkedahl er en anden yngre mand, der tager et opgør med den tabubelagte fæceskringle.

“Jeg synes det er befriende”, siger frisør Alex Birkedahl. Han bager brød tilsat sin egen afføring.

“Af mad er den kommet, til mad skal den blive”, siger Alex. Mange mænd vil komme den bonerte tilgang til livs, som mange danskere stadig har omkring at lave pølser, og at bruge sin lort i madlavning er den perfekte vej til at vise alle, at det er sundt og normalt at lægge en dej.

“Det er helt ufarligt”, konstaterer Alex Birkedahl. Der er mange mænd der hylder foregangsmænd som Tommy og Alex, og det ser ud som om samfundet er på vej til langsomt at acceptere mænds behov for at skide. Det er noget man skal være stolt og åben omkring.


Feminister: det er sådan I opfører jer. Kun en hård patruljering bør være jeres lod.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Dr. ShekelgrublerTorsten TorRedsignTroldmandenJarlEchberth Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Gale feminister skal kaldes “ravnopravok”, det betyder ligestilling og står i kontrast til den oprindelige kvindebevægelse, der bare ønskede mere frihed, men stadig accepterede at kvinder og mænd havde hver deres lod i livet.

View post on imgur.com

Ingolf Gaboldsen
Skribent
JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Fucking ulækkert mand, aflys kvinder

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Alt imens lidt længere sydpå…

comment image

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Looket på billede 2 siger alt.

voltair
Blæser læser

Betagende og modigt

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Næste stop: Menstrup Station.. Tror jeg hopper af inden da.