Hjem / Indsigt / Island fik en rabbiner og det var en fantastisk berigelse

Island fik en rabbiner og det var en fantastisk berigelse

Hvad kan man opnå hvis alle arbejder sammen for samme sag på tværs af grænser? Mange ting.

Man kan berige sig selv. Forme de værtssamfund man gæster. Starte krige. Ændre demografien. Splitte familier og samfund ad. Fjerne ytringsfrihed. Styre den politiske udvikling og sætte dagsordenen gennem mediemagt. Det er da mange ting – og flere kan nævnes.

Man kan virkelig opnå meget, hvis man har en dagsorden og har vilje til at arbejde skruppelløst for denne, hvor megen lidelse og død den så end forårsager for dem uden for stammen.

Island, der ellers var nogenlunde fri for krognæset terror, fik sidste år en ekstremt modbydelig chabad-rabbiner, og at han og hans familie ikke siden er proppet i en vulkan, er et alvorligt tegn på at Island er ret så meget på skideren. For selvfølgelig er en sådan jøde ikke blot en passiv gæst, men en aktivist der vil nedbryde og svække sin vært, som en aggresiv kræftsvulst der angriber sundt kød.

Han havde knapt sat sine djævlefødder på øen, før han agiterede for at pumpe brunt bioaffald ind. Han har uden tvivl også været en spiller i den nylige afpresning af islandske politikere, der havde til hensigt at forbyde skamfering af børns kønsorganer.

Vi kan spørge hvorfor de ikke bare kan lade os være i fred. Så ville ingen hade dem, og vi kunne være trygge i vores egne fædrelande. Men det er ikke sådan Shlomos klaver spiller.

Islands rabbiner arbejder nu også sammen med det der altid vil være en farlig femtekolonne: kattedamer på universitetet.

Et billede kan sige mere end ord. Disse “studenterledere” er med overvældende sandsynlighed samme segment, der skriger på at modtage  “flygtninge” fra fjerne kontinenter. Universitetet er et center for samfundsdestruktion, og disse tomhjernede gåse, der med statsgaranti ukritisk sluger denne rottes giftige retorik, burde foretage sig noget nyttigt i stedet. Det er nogle få, men vigtige opgaver. #KvindestudenterErAflyst

Island er som tidligere skrevet godt i gang med at begå selvmord. Muslimerne er ankommet og den tilstrømning er der nok ikke nogen der i øjeblikket har vilje til at afbryde og vende til en udsmidning.

Det er samme mønster i Island som i USA som i Sverige som i Australien.

Kan De ikke se problemet, så er det svært at gøre mere for Dem. Kun de mest faktaresistente typer kan lukke øjnene for nettoeffekten af en aktivistisk, jødisk minoritet i Vesten. Udtrykket “roden til alt ondt”, er i denne forbindelse en kende relevant.

At disse gæster er blevet kylet ud igen og igen er ikke en tilfældighed. Det er (alt for) længe siden sidst.

Grete Thunfisk ved besked.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
holocausterOversætterenLarsLarsenTom Venster Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Tom Venster
Gæst

I alle verdens avkroker hvor det befinner seg europeere må Shlomo sette sine skitne ben og gjøre sitt for å endre et velfungerende samfunn til det verre. Ingen kan si annet enn at hva enn som skjer med dem til slutt (ingen scenarioer ser ut til å kunne ende godt) vil det være velfortjent.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

de skal få deres holocaust

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Shlomo skal gå solo

Oversætteren
Skribent

k