Hjem / Radio / RADIO 266B Afsnit 125 – Hadske Håndtegn

RADIO 266B Afsnit 125 – Hadske Håndtegn

Klip dit hår med en kasserolle, send 5 millioner kroner til en grønlandsk by hvor 10% af befolkningen er misbrugte børn, og lav et OK-håndtegn!

Ugens emner:
Grønlandsk børneknepperi
Konservative
Bolletægt
Sikandar Siddique: Jeg er en indvasiv art
Skoler i Sverige
Kofod svigter Israel
Hadske håndtegn

RSS: radio266b.libsyn.com/rss
Facebook: lolnej
Twitter: twitter.com/radio266b (Kan ikke poste ting på den, ved ikke hvorfor)
Email og paypal: radio266b@gmail.com
Youtube: youtube.com/channel/UCkBMYbuavELQ3SX8qkQ0RZg
Bitcoin: 12Cgg3Jz5Jwouu6G5AsMg66mn9Gry9rw9a

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Radio 266b Afsnit 156 – 3 års jubilæum eller “148 del 8”

Radio 266bs 3 års jubilæum fejres best med en hyggesnak og en snaps. Eller en …

15
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
10 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
DanielboergemuhammedOversætterenLarsLarsenSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

I Mr.Bean filmen hvor han bor hos jøder i USA, laver han ikke “OK”-tegnet, og modtager så en “fuckfinger” igen som han misforstå efterfølgende og dermed bruger som hilsen?

Eller er det thumps up?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Ingolf Gaboldsen throw the jew down the well so my country can be free’

Lord Jylland
Blæser læser
Lord Jylland

Jeg tror skam ikke det er første gang den gennemsnitlige beriger bliver klippet over med en saks.

Daniel
Gæst
Daniel
Kikesmasher model lebensraum
Blæser læser
Kikesmasher model lebensraum

gas da kike

fe.png
ha.png
kike.jpg
Daniel
Gæst
Daniel

Jeg har været skeptisk overfor den tid og effekt som klistermærkerne som Den Nordiske Modstandsbevægelse har. De har brugt rigtig meget tid på at sætte klistermærker op og jeg har i en del tid været skeptisk overfor effekten af klistermærkerne. Men efter at have læst denne artikel så er jeg meget mere positiv overfor nationalistiske klistermærker i bybilledet

Antifascistiske zoner og ‘klistermærke-krige’

Nu har jeg selv helt lyst til at sætte nogle klistermærker op.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Klistermærker er ikke noget man skal promovere fra officielside, da det hærværk. Men det udentvivl et godt propaganda-middel, selvom det lugter lidt af ungdomspolitik. Så ved vi sådanne tiltag har virket siden Graffitos en i det klassiske antikken

Og ikke giv konfront hits, hippie-marxisterne samlede sig i et medie for påvirke valget i juni og at komme på finansloven til næste medieforlig.

Daniel
Gæst
Daniel

Betyder pageviews virkelig noget i den forstand? Jeg har adblocker (det antyder jeg alle her har) men jeg kan ikke se argumentet mod at se hvad fjenden laver. Både for underholdningens skyld og for at blive klogere på fjenden. Rules for Radicals er en bog skabt at fjenden som man selv kan lære af. Der er også MSM som selv Nordfront.dk (og Nordfront.se for den sags skyld) linker til når det er basale kulturberigelsesnyheder. Hvis der er et medie som virkelig er skyld i at påvirke valget så er det DR, de skrev til Youtube om at gjorde SK Youtubekanal mindre synlig så deres videoer ikke var i recommend til højre. Samtidig så sender de ulovlige DMCA takedowns til Youtubekanaler der er kritisk overfor DR som her www.youtube.com/watch?v=4FdDbtBWF60

Konfront har meget få læsere og en del af læserne er helt sikkert deres politiske modstandere (det samme gælder for Nordfront.dk)

Når det gælder klistermærker så skal det være på steder hvor det er lovligt at sætte op. Så ikke på trafikskilte/privat grund osv.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg kan også huske at i flere Radio266b afsnit at Redox er en god side at læse for humorens skyld og for at finde flere nationale som man ikke kender. Konfront er i samme stil.

Oversætteren
Skribent

At sætte klistermærker op svarer til at pisse sit territorium af. Helt bogstaveligt.

Daniel
Gæst
Daniel

Så når NMR eller Antifa for den sags skyld sætter og fjerner klistermærker på gaden så handler det mere om at vise at bevægelsen findes i området (som oversætteren selv siger, at pisse sit territorium af) end det gør at omvende folk til ens side. Den tanke havde jeg ikke gjort mig, men det lyder som noget der giver rigtig god mening. Det er samtidig en god måde at vise at bevægelserne findes på når man ser klistermærker overalt i Danmark, hvilket giver flere medlemmer til bevægelserne til at begynde med. Spændende tanke og nu giver Antifas artikel på Konfront meget mere mening. Klistermærkerne handler om at vise hvem der har territoriummet.

Daniel
Gæst
Daniel

Tilføjelse. En typisk kamprapport fra NMR handler om at nogle aktivister putter flyveblade i folks postkasser og sætter klistermærker op. Hvor jeg har skrevet om klistermærkerne overfor så handler flyvebladene modsat klistermærkerne netop om at få folk til at gå med i bevægelsen. Når en interesseret ser at der er klistermærker i ens område og få et flyveblad fra NMR, så bliver nogle af dem aktivister, andre bliver læsere af Nordfront.dk hvilket også er positivt. Derfor bliver opsætningen af klistermærker og uddeling af flyveblade tit kombineret i NMRs kamprapporter, da de to ting passer rigtig godt sammen.

SorteSlyngel
Redaktør

Sommelier skal bare skrubbe hjem!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Går man i stå midt i et vink er det også hadsk har jeg hørt.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Øl-pik som værn mod incest lol