Hjem / Verden / Respekt for folkeafstemninger er enorm efter den strålende Brexit-succes

Respekt for folkeafstemninger er enorm efter den strålende Brexit-succes

Kan du huske 2016? Vi havde lige landet på Månen, Beethoven havde netop skrevet sin fjerde symfoni, mammutten blev erklæret udrydningstruet i Thy og Elvis udgav sin første single “Holocaust Hotel”.

Singlen med den berømte b-side “Don’t Be Cruel (Except To Jews)”

Det virker alt sammen som en fjern fortid. David Cameron var premierminister og gennemførte det man kaldte Brexit. Storbritannien forlod EU, forhandlede nye aftaler på plads og det er alt sammen historie lagret i vores kollektive bevidsthed.

I skolen lærer eleverne om folkeafstemninger som demokratiets juvel; folkets ultimative stemme som enhver politiker, statsleder og regering pligtskyldigt underlægger sig.

Således kan vi kigge tilbage på dengang da… Nej vent. Kan det passe at det faktisk forholder sig på helt anden vis, og at demokratiet igen og igen viser sig at være et kolossalt bluffnummer, der forhindrer trivsel, stabilitet og national selvbestemmelse? 

Åbenbart.

Klart nok er folkeafstemninger ikke noget der er omgæret af respekt. Især ikke hvis resultatet af disse afviger fra en i forvejen fastlagt kurs.

Vi bør vel nærmest takke Cameron, May og hjæpeløse BoJo, såvel som Juncker, Merkel og Macron, for at have afsløret hvorledes folkets vilje er noget man ikke engang overvejer at tage hensyn til.

Nu er en udtræden af EU selvfølgelig ikke alfa omega for briternes overlevelse, men såklart en af mange forudsætninger. Den demografiske katastrofe, som er et hastigt udfoldende nationalt selvmord, kræver meget mere end et selvstændigt Storbritannien.

Men alle skridt, store som små, der kan give folk troen på at deres vilje kan sætte dagsordenen for deres fædrelands kurs, imødegås af benspænd fra nationens fjender.

Nu er næste skæringsdato for handling den 31. oktober. Men der var en dato før den. Og en dato før den. Og et år før det. Og to år før det. Det britiske demokrati er en skandale og det har været en europæisk skandale. Godt nok har kontinentet været meget igennem de sidste tusind år, men nu hvor det er allermest nødvendigt at folket kan få livsreddende handling, er de filtret ind i et system der i sin natur forhindrer nødvendige kursændringer.

Det er en smadder ærgelig situation.

Det eneste vi kan gøre er, at klemme på vores båtnæse og på bedst mulig vis skabe en fremtid for os selv og vores børn uden for den parlamentariske spillebane. Det er så også det vi gør, mens vi samtidig bliver bedre til at forbrødre os på kryds og tværs, samarbejde om fælles mål og på strategisk vis bakke op om de initiativer der i nogen grad gavner vores sag.

Alt imens kan vi beskue den demokratiske proces og det absolutte shitshow det er.

NEDRE TEKST…

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
TorstenholocausterboergemuhammedDanielIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Herman Von snaps
Gæst
Herman Von snaps

>Det eneste vi kan gøre er, at klemme på vores båtnæse og på bedst mulig vis skabe en fremtid for os selv og vores børn uden for den parlamentariske spillebane. Det er så også det vi gør, mens vi samtidig bliver bedre til at forbrødre os på kryds og tværs, samarbejde om fælles mål og på strategisk vis bakke op om de initiativer der i nogen grad gavner vores sag.

Ja. Og find et kammeratskab klar, til samfundets kollaps. Modstandsbevægelsen står stærkest..!

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Modstandsbevægelsen? Du mener de der taxichauffører i hvide skjorter? lmao, nej tak

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Det let at kritisere andre, når man ikke selv har lagt noget i kampen.

Dr. Memegele
Blæser læser
Dr. Memegele

Du er vel bare fornærmet over, at de ikke rekrutterer folk med store hæmmende psykiske udfordringer.

Fortsæt med at stem på Paludan.

Daniel
Gæst
Daniel

Børge-Muhammed er en af de mennesker der angriber både SK og NMR. Hvad logikken bag det ved jeg ikke, men jeg syntes at både SK og NMR har hver sin rolle i at skabe et alternativ til hvad de gamle (og NB/KD) forræderiske partier ønsker. Bonus argument, at sætte 100 klistermærker op fra NMR (eller for den sags skyld de klistermærker hvor der står fremmede fjender UD fra SK har samme effekt som at stemme på Paludan. SK (og AfS i Norge) gør det godt med at få moderate unge til at støtte en ok fornuftig politik på trods af nogle uenigheder og NMR gør et godt stykke arbejde med at skabe en nationalsocialisk bevægelse i Norden. Jeg kan ikke få mig selv til at angribe noget der går ind for hjemsendelser, fjernelse af mediestøtten og nej til (((globalistiske))) krige ligemeget hvor mange boomerudtagelser Paludan eller nogen anden kommer med. Fordi at SK og NMR har hver sin rolle så er jeg positiv overfor begge dele.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

JArrrgh, mand, din cuck, vi skal ud og gøre noget!

bums.JPG
Torsten
Gæst
Torsten

Hmm hvem var det nu der talte om de såkaldte vestlige demokratier for små 100 år siden? By the way, der er en teori der siger at “Brexit” selvfølgelig er divide and conquer, hvor den ene side ønskes magten til Bruxelles og den anden til Jerusalem! Og ikke til det brittiske folk!

Lord Jylland
Blæser læser
Lord Jylland

Er Bruxelles og Jerusalem ikke praktisk talt det samme?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Nej ikke helt.

Bruxelles er fuld Globohomo (alle værdier skal nedbrydes, minoritetsgrupper skal have særret) Neolib-agenda

Jerusalem er Patriot (alle har lov til at kommet til alle lande, så længe de acceptere gældene værdier) Neocon-agenda

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Ingolf Gaboldsen, Hvis Jerusalem er virussen er Bruxelles er kroppen -jøder er årsagen ,globo homo multikulti tyrani er symptomet

Torsten
Gæst
Torsten

Bruxelles fløjen er kommunister: primær formål er at ødelægge Europa. Sekundær formål er at herske fra Jerusalem.
Jerusalem fløjen er zionister: primær formål er at herske fra Jerusalem. Sekundær formål er at ødelægge Europa.

Så jo.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Totalt tosset.