Hjem / Akbaring / Omskæringsdebat i Sverige er en glimrende ting

Omskæringsdebat i Sverige er en glimrende ting

Nogen i Centerpartiet i Sverige har foreslået helt at forbyde omskæring af raske kønsorganer. De havde en debat på deres landsmøde, og der blev naturligvis indvendt at et forbud mod sataniske blodsritualer kunne opfattes som antisemitisk og islamofobisk.

Enden blev at forslaget blev instacucket og omdannet til at man kun må skamfere dillere af medicinske årsager.

Men at debatten overhovedet er startet, at svenskere overhovedet vover at kritisere deres herskere, har skabt så store  O Y  V E Y S  at ekkoet fra disse har omspændt Jorden, skabt alvorlige vibrationer og truet med at ryste planeten fra dens bane om Solen (hvis du *host* hanrej *host* er af heliocentrisk observans).

De allestedsnærværende jøder i det svenske mediebillede, der i årtierne før internettet nød en klippestabil monopolstatus, har skruet hykleriet og kvetchknappen op på 11, så diskussionen om forhudsklipperi kan forstumme.

Et kort kig på twitter viser dog at mange ved besked, og at det ikke helt kan lukkes ned. Jeg anser dog ikke at det er sandsynligt, at man politisk vedtager noget som helst. Vi husker at et sådant forbud blev vedtaget på landsmødet i Norge hos regeringspartiet Høyre (om min hukommelse gør mig ære). Formanden havde kort efter et møde med repræsentanter fra det truende, internationale, jødiske magtmiljø, og efterfølgende kom en udtalelse om at forslaget blev skrinlagt, og at det ikke længere var partiets politik at forbyde omskæring og sutning af babypenis.

Utroligt men sandt.

Det er sikkert og vist at de fleste almindelige mennesker anser såvel jødiske som muhamedanske blodsritualer som værende ulækre, barbariske og stødende. Hr. og fru Agurk-på-leverpostej ville få kildet deres retfærdighedsdrøbel ved diverse forbud. Det er kun gennem et kollektivt hylekor, mediemagt og pression mod politikere, at de kan bevare deres særstatus og styre den politiske dagsorden.

Den naturlige tilstand ville selvfølgelig være at hverken muhamedanere eller jøder kunne tøffe rundt og skabe ulykke og vantrivsel i Europa, men et skridt af gangen.

6.000.000

Taler du om forhud er det = 6.000.000. Diskussion afsluttet.

&

Det utrolige hykleri. Et folkeslag på gæstebud som har skabt ufattelige tragedier for vores folk, hvoraf de mest dødelige end ikke har udspillet sig endnu, har den grove frækhed at hyle op over vores indvending mod deres eget barbari, mens de smadrer vores fædreland og vores børns fremtid.

Kan vi lave en aftale om at de lader os være i fred, og så får de lov til at skære i deres børns pikke? Den er jeg med på, i stil med Dan Eriksson ovenfor.

At se debatten udspille sig, omend vi ikke forventer relevante resultater, er i sig selv konstruktivt, da almindelige mennesker og disses skandinaviske syn på normalitet og moral skal lægge kraftige bånd på sig selv, hvis de ønsker at støtte disse hysteriske jøder.

Og vil man se hvorledes Shlomo selvsamme dag, sparker svensken der lægger ned uden skrupler, så se bare denne ting fra (((Aftenbladet))):

En million unge muggier oven i den allerede ødelagte kommunale økonomi, har skabt kæmpe kriser i utallige kommuner. Jødeavisens løsning er mere af det samme. “Chutzpah” er vel knapt et dækkende ord.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
SkovhuggerboergemuhammedEric KreutzmannLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Vi må ikke håbe at jøder og inuitter slår sig sammen i deres fælles børnepikslikningsmission.

Jødernes snuhed og magt blandet sammen med inuitternes, ja øh, jeg ved egentlig ikke hvad de bringer til bords, men alligevel.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Nu er jeg ikke antropolog, så citér mig endelig ikke, men min umiddelbare forståelse er, at jøder i den relevante sammenhæng foretrækker at agere slikker, mens grønlænderne helst vil være den slikkede. Jeg ved ikke, om de ville kunne arbejde sammen.

Medmindre selvfølgelig der er nogle jødiske børn, der skal bruge lidt ekstra til sparegrisen.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

haha, troede kun goys kunne være *jødeslikkere*.

Skovhugger
Blæser læser
Skovhugger

Simpelthen en fantastisk idé som Aftenbladet er kommet med. Hvis det ikke virkede originalt, så virker det nok nu