Hjem / Akbaring / Spanien træffer dummeste beslutning i verdenshistorien

Spanien træffer dummeste beslutning i verdenshistorien

Hvis du har haft en virkelig træls gæst i dit hus, sådan en som har stjålet fra dig,  lukket barbariske forbrydere ind, som efterfølgende har besat huset, voldtaget dine børn og holdt dig i trældom i 800 år, så er du nok temmlig glad for at få sparket vedkommende på porten. Bedre bliver det ikke når din gæst beskriver din ulykke og tragedie som en “gylden periode i hans liv”.

Når så besættere og gæsten, der stak dig i ryggen og skabte ubeskrivelig lidelse for dig dine, er borte, så er det vel ret så indlysende at den primære opgave er, ikke at få disse folk så meget som i nærheden af dit hus igen?

Jamen, jamen, jamen… I Spaniens tilfælde er man opsat på at begå et massivt og spektakulært, kollektivt selvmord. Dengang oprydningsprocessen var i sidste fase i 1492, kunne ingen vel have forestillet sig at fremtiden ville bringe begge mellemøstplager tilbage i et større trusselsscenariei end nogensinde før. Jeg spekulerer i det åbne på om såkaldte conversos har en finger med i spillet? Man træffer ikke så horribelt dum en beslutning, sådan ud af det blå?

127.000 jøder har søgt spansk statsborgerskab

Det sker, efter Spanien i 2015 besluttede at gøre det lettere for efterkommerne at søge spansk statsborgerskab, og da ansøgningsfristen udløb i september i år, havde de mange tusinde mennesker benyttet sig af muligheden.

Ansøgere er efterkommere af spanske jøder, der blev udvist i 1492, og de fleste kommer fra latinamerikanske lande som Mexico, Venezuela og Columbia, skriver BBC.

– Den kendsgerning, at Kong Felipe af Spanien direkte siger til os, at de har gjort os stor uret, og at vi er velkomne hjem – det er noget, der lindrer eller heler den uret, der blev begået ved en historisk uretfærdighed, siger en af de mange ansøgere, Angel Calderon, fra den colombianske hovedstad Bogota til nyhedsbureauet AFP.

Spaniens konge siger at hans forfædre begik en stor uret, da de lavede Alhambra-dekretet. Grunden til man udviste disse jøder var, at de ikke skulle påvirke konvertitterne, conversos, og dermed fastholde deres jødiske identitet.

Vi kan godt blive enige om at der blev truffet forkerte beslutninger. Om det befriede Spaniens ledere var pressede til at lade dette skruppelløse forbryderfolk foregøgle at de konverterede, eller om de blot var dybt naive, det rækker min historiske viden ikke til at vurdere. Det er dog soleklart at hver eneste en skulle have haft sparket eller sværdet, da vi i historien har kunnet bevidne disse conversoers uændrede “bankmandsopførsel” og samfundsmæssigt destruktive fremfærd. Og nu får flere jøder end der måtte forlade Spanien pas og borgerrettigheder. Ay caramba. Dios mio.

Jøder har fint kunne samarbejde med muhamedanere gennem historien, til skade og død for Europa. De har endda kunnet bruge vores antipati for islam til at gå i krig for jødiske interesser. Kløgtige fætre…

Spanien er igen fyldt med muhamedanere, blot i et enormt meget større antal end der var på noget tidspunkt i den langvarige islamiske besættelse, og der bygges nu for første gang stormoskeer i de gamle besatte byer. De spanske fødselstal skal ses med lup, og nu hælder de benzin på folkemordsbålet med et tilskud af hævngerrige jøder, der af åbenlyse årsager ikke har det spanske folks trivsel for øje.

Det er på alle måder en giga beklagelig situation. Nu hvor vi er i vores kontinents mørkeste stund, vil vi opforstre stærke mænd, der kan redde trådene ud efter svage mænds skæbnesvangre beslutninger. Lige så dybt en nation kan synke, kan mænd af den rette støbning atter bringe den til ærerige højder. Om du tilhører en af disse må dine handlinger afsløre. Ellers må opgaven løftes af fremtidens europæere.

Fra min side bliver det et F for Spanien. Men en genrejsning fra en tilsyneladende umulig situation er mulig. Det kan vi om ikke andet lære fra historien.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
10 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Lord of the FrogsKrematorieEnthusiastTorsten TorTroldmandenTorsten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

RIP Spanien. 1479-2019

comment image

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Det er tragisk at det spanske monarki i 1492 ikke sendte jøderne sydpå med de muslimske besættere. At de i stedet bosatte sig i Amsterdam og allierede sig med de Protestantiske sekte (calvinister, puritanere, osv) – med det formål at undergrave den katolske-monarkiske orden i Europa – igangsatte den ene revolutionære hændelse efter den anden, og lagde grund for Vestens nuværende globo-homo cirkus. Her er det vigtigt at huske, at det var Christian IV der i sin tid inviterede de selv samme sefardiske jøder fra Amsterdam til Danmark, hvor de lån efter lån (med renters rente) fik tiltusket sig flere og flere rettigheder.

Torsten
Gæst
Torsten

Og alledede i starten af 1800 tallet blev den daværende danske konge kaldt for jødekongen! Danskerne var nok antisemitter dengang også og begyndte helt uden grund at studere gasbrusekabineteknologi på DTU.

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Jødefejden i starten af 1800-tallet var fuldt ud berettiget. (Kort fortalt: jøderne og frimurerne saboterede Napoleon efter han forsøgte at tage kontrollen fra dem. Danmarks støtte til dette revolutionære franske cirkus førte til statsbankerot og det danske folk besluttede at give Shlomo en på tuden.)

Prøv at undersøg hvor mange danske konger der var medlem af Frimurerordenen mellem årerne 1700 og 1900. Spoiler: Frederik VII der underskrev Grundloven af 1849 (og dermed gav os Folketinget, politikere og alle de rådne moderne ideologier) blev efterfølgende formand for den danske frimurerloge!

“Jødekonger” mildest talt!

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Intet kan chokere mig mere mht. det rådne og falske demokrati. Eller: et møde med den gennemsnitlige dansker (mig selv for 5-10 år siden) kan dog.

Broseph Stalin
Gæst
Broseph Stalin

Det här kommer att vara ett återkommande tema nu när Israels befolkning håller på att explodera och det finns ont om plats i Israel. Polacker, Tjecker, Ryssar och Portugiser kommer att drabbas hårdast. Vi måste ta tillbaka makten i våra länder omedelbart.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Tror at den kære Francisco Franco ville vende sig i graven vis han viste hvilken retning Spanien er på vej i mod. Man må håbe at Falangisterne rejser sig og kommer Spanien til undsætning.

9960B235-28C0-4129-8E67-557736315E57.gif
Oversætteren
Skribent

Det er så sørgeligt..

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Nogen der ved hvad der sker med nordfront.dk/

Lord of the Frogs
Administrator

Ja. Du ejer ikke et domæne i Danmark, du “leaser” det af DK Hostmaster, det betyder du skal oplyse din adresse til dem for at gøre det. Det vil betyde at regimets og storkapitalens spytslikkerende stik i rendedrenge hos antifa vil være at finde 24-7 hos den person der gør det. Det har vist betydet at Nordfront.dk pt. er “inddraget” fordi de ikke vil gøre det af indlysende årsager, men jeg er ikke 100% sikker.

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

www.imdb.com/title/tt8195518/?ref_=tt_urv
Antallet af anti-hvide film de seneste år er iøjnefaldende.