Hjem / Danmark / Skævøjet homofil saboterer dansk ishockey

Skævøjet homofil saboterer dansk ishockey

Moderne sport er i høj grad i færd med at blive weimariseret og tilpasset det multikulturelle helvede, der er skabt på vores hellige fædrelandsjord. Således er mange sportsgrene inficeret af smuds og ulandsmennesker i en sådan grad, at man må finde andre græsgange.

Derfor er der naturlig kærlighed til sportsgrene som cykling og snooker. I dag kunne man for eksempel se et kridhvidt cykelfelt på Eurosport og høre Brian Holm sige de overraskende ord “har de ikke efterhånden fem jøder på det hold?”, i en reference til det shekel-finansierede hold Israel Cycling Academy.

Nå, men udover de førnævnte sportsgrene findes også andre rene sportsgrene, ikke mindst ishockey. I Danmark har vi dog nu en vaskeægte skandalesag i form af den orientalske spiller “Jon Lee-Olsen”, der enten er kidnappet af adoptionsindustrien eller har et virkeligt bizart kunstnernavn.

Denne skøjtekineser har nu ene mand besluttet at besudle dansk ishockey, ved at bekendtgøre sin hensigt om at dyrke den homofile livsstil åbent. Det har fået den yderst suspekte ligachef Kim Pedersen til at promovere mand-på-mand-rektumonani, og at ophøje denne ulækre og dybt perverse praksis til noget det formentligt helt normale publikum skal anse for ukrænkeligt. Hvilket hold spiller Kim for?

Mail sendt ud til alle klubber – kampe afbrydes ved homofobiske tilråb

Dommerne skal følge seks punkter, hvis de hører homofobiske tilråb under kampe. Det står i en mail, som TV 2 SPORT er i besiddelse af.

Ishockey-målmanden Jon Lee-Olsen skrev danmarkshistorie torsdag aften, da han sprang ud som homoseksuel, og det har fået ligachefen for Danmarks bedste ishockeyliga, Kim Pedersen, til at reagere.

I en mail til alle klubber gør han opmærksom på, hvordan sexistiske eller racistiske tilråb under kampe skal imødegås.

– I forbindelse med at en af vores spillere i Metal Ligaen i aften (torsdag, red.) går ud offentligt med det faktum, at han er homoseksuel, vil det være på sin plads at genopfriske, skriver han til ligaens ni klubber.

Den praksis der på være på plads for spillere, der promoverer en gennemført uanstændig livsstil, og som sunde danske mænd skal dele omklædningsrum med, bør være en fyreseddel, en kold skulder, hårde ord og en permanent persona non grata-status, al den stund en statssanktioneret hustagspolitik ikke er implementeret.

Det korte af det lange er, at hvis dommerne føler, at der er diskriminerende tilråb, skal de stoppe kampen.

Første skal dommerne afbryde kampen, så snart de hører sådanne tilråb.

Derefter skal kampens speaker over højtaleranlægget meddele, at klubberne og ligaen ikke accepterer tilråbene og give en advarsel til tilskuerne:

– Skulle sådanne tilråb fortsætte vil det medføre, at den tilskuersektion, hvor tilråbene skønnes at komme fra, vil blive ryddet, inden kampen kan fortsætte, står der i mailen.

Fortsætter det alligevel, skal dommeren afbryde kampen igen, sende holdene i omklædningsrummene og tømme tilskuersektionen, hvor tilråbene kommer fra.

Herefter bliver hjemmeholdet sanktioneret, hvis dommerne indberetter episoden.

Der er tre trin for straffens størrelse: Advarsel, bødestraf på op mod 20.000 kroner og herefter tilskuerfrie kampe.

Først angreb de en sund fodboldkultur, ved at forbyde smæderåb mod bøsseagtige spillere og utålelige negere. Nu er det en enmandshær i form af en homofil asiat, der erklærer krig mod Ishockeydanmark.

Hvad der sket i denne persons liv, der har skabt hans destruktive adfærd?

Vi vil nok desværre se kattedamer medbringe anusflag, og sende klapsalver mod denne afskyelige bæskubber, men vid at vinden vil vende.

Hvordan end fremtiden formes, så er dette mareridt af et samfund en helt uholdbar situation. Pendulet har svinget langt  og har måske endnu momentum, men på den ene eller anden måde får dette en brat ende.

Er du i tvivl om hvad der forsøges at gøres normalt i disse år, så læs denne uhyggelige artikel fra National Justice, der fortæller om eksplosionen af børnepornografisk materiale og FBI’s passivitet i den forbindelse. Deres ressourcer går til at opfinde en terrortrussel fra en ikke-eksisterende, voldelig “hvid magt bevægelse”.

Imens er jeg sikker på at det danske ishockeypublikum ikke ser mildt på parafile aktivister som “Jon Lee”. Fortæl det højt og tydeligt!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
boergemuhammedOversætterenScandinavianheritageLarsLarsenJarlEchberth Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Omend han snakker som en perker så var han vel den sidste mand på en ledende post i dansk sport! www.youtube.com/watch?v=VBmJahO1MUc

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Fordi han taler med dialekt? Du må være Københavner!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Ta’ hjem til kinaland.
Der kan du sutte tissemand.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Njah, jeg tror umiddelbart det er svære at sutte tissemand i Kina end herhjemme, hvis du er en mand, det virker ikke som om kineserne er super begejstret for bøsse sex.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Sandt nok, men det rimede lidt.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Kineser klovnen kan jo emigrere til Thailand der nok flere med hans syge perverse interesser i Pattaya.

Tom Venster
Gæst

Det er viktig at staten og andre institusjoner tvinger homoseksualisme på befolkningen. Dette er våre verdier og det bør ikke være rom for uenighet om at rompehullet faktisk er et sexorgan. Det er 2019, folkens. Toleranse for sodomi er en av grunnpillarene i vårt samfunn.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Kung Pao diller, ekstra spicy.

Oversætteren
Skribent

De er klamme tyraner. Boykot lortet og giv dem ikke en krone eller et sekund af jeres opmærksomhed. Træn til at blive en kriger istedet: Sparta om morgenen og Athen om aften.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

“Ishockey-målmanden Jon Lee-Olsen skrev danmarkshistorie torsdag aften, da han sprang ud som homoseksuel” Jamen, hvor er det er flot, hvor er det modigt!