Hjem / Verden / Astrid Lindgrens Verden skal gøres mere brun, sort og mangfoldig

Astrid Lindgrens Verden skal gøres mere brun, sort og mangfoldig

Jeg er ikke ekspert i Astrid Lindgren, men jeg husker dog Brødrene Løvehjerte, Emil fra Lønneberg og så videre. Nå ja, og Pippi Langstrømpe. Der er nok en del mere. Det er i hvert fald et svensk kulturprodukt, der er fløjet over det danske hegn og blevet en del af de fleste danske børns opvækst.

Fra bøger og filmatiseringer kan vi hidkalde os Emils blonde hår og jordbærhjelmen Pippis karakteristiske udseende. Men det er faktisk muligt, at se disse figurer i kødrummet, hvis man besøger Astrid Lindgrens Verden i Sverige. Her er er der skuespillere, voksne som børn, der virkeliggør figurerne fra Lindgrens litteratur og giver de yngre fans en på opleveren.

Forestil dig så mit chok, når denne oplevelsespark bliver indhentet af Klovnesverige AB, og i en ny jobannonce søger børneskuespillere der “tilgodeser de kvaliteter som en etnisk og kulturel mangfoldighed tilfører virksomheden, og derfor søger vi særligt dig, der udover de formelle krav kan berige os med dette“.

Jeg kan godt se hvorfor kattedamer, multikulturalister og rodløse globalisttyper har rynket på deres næser over det man hidtil har kunnet opleve i Astrid Lindgrens Verden. Ser man på hjemmesiden er det jo lutter idylliske og opløftende billeder der møder en.

Det er så hvidt og smukt som nyfalden sne. Det er naturligvis en ulækker og utilfredsstillende situation, for dem der vil udviske den virkelighed vores forfædre oplevede ubrudt i tusind år.

Faktisk gætter jeg på at et besøg i denne park er tusind gange mere homogen og rar en oplevelse en de danske forlystelsesparker, vandlande og lignende, der er helt og aldeles proppede med modbydelige, hjernesvækkede, utæmmede fremmede. Netop fordi Astrid Lindgrens Verden er forbundet med litteratur og folkekære fortællinger, er parken nok nærmest renset for råbende somaliere og bander af skægbørn.

Men med ændringer i personalet og de optrædende, kan man måske få muhdik-segmentet til at gøre oplevelsen mere nysvensk. Kom hen og hils på Brødrene Chimpanzehjerte.

Det frie Sverige har igangsat en underskriftsindsamling der ganske hurtigt har skrabet tusindvis af protester ind, som så vil blive præsenteret for beslutningstagerne i denne etnopark.

Ellers kan vi ane fremtiden.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Lars Agerbæk med ÆLarsLarsenTroldmandenJarlEchberth Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Trist. Jeg var der som barn for mange år siden, og det var 100% hvidt og svensk dengang, og jeg er overrasket over hvor hvidt og svensk det stadigvæk er.

Når man snakker om oplevelsescentre og overraskelser. Jeg er også ret overrasket over at vores eget Middelaldercenter, ikke er blevet påtvunget neger riddere endnu. Det er vel bare et spørgsmål om tid formoder jeg.

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Pippi, datter af negerkongen, har altid været godt på vej.

11B9C6E3-191C-4A3C-B2DD-63D6372C4771.jpeg
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hvis man besøger mindre attraktioner i Danmark er det også racerent. Specielt hvis det har en historisk vinkling. Det kan varmt anbefales.

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Minder mig om neger karrusellen i Djurs Sommerland der blev udsat for en svensk shitstorm. Endte med at den blev ændret åbenbart.
Med internettet behøver svensken åbenbart ikke vente på at Øresund fryser til.