Hjem / Danmark / Affaldsfolk vil degenerere hvide børn yderligere

Affaldsfolk vil degenerere hvide børn yderligere

Ifølge en amerikansk undersøgelse er der stor forskel på hvor ofte mænd og kvinder opnår orgasme under et samleje. De fleste mænd opnår ”ofte eller altid” en orgasme under samleje, hvorimod 65% af kvinder opnår orgasme under et samleje, det skriver DR.

Dette har fået den danske organisation ’Sex og samfund’ til at kritisere  den nuværende seksualundervisning for at være for mangelfuld. Helt specifikt vil organisationen have at små piger skal lære at opnå tilfredsstillelse – og der skal være særligt fokus på pigernes klitoris. [INDSÆT OPKASTLYD HER]
’Sex og samfund’ er en organisation fyldt med forfærdeligt affaldsfolk heriblandt den formentlige mentalt ustabile (((Steen Schapiro))), der blandt andet instruerer dokumentarfilm med fokus på feministisk porno og arbejder på andre ligeså samfundsskadelige sideprojekter.

’Sex og samfund’ bliver bakket op af en amerikansk professor i sexologi, (((Laurie Mintz))). Hun mener overraskende nok også, at man ikke kan få snakket med små piger omkring onani tidligt nok.

Ikke et enestående tilfælde

Alt dette sker ikke mere end to uger efter, at det blev offentligt, at en lang række engelske skoler begynder at undervise børn fra seks år og op omkring masturbation. Jeg væmmes selv ved tanken om, at små børn tvinges til at gennemgå sådanne ødelæggende undervisning.

Da manden bag den obligatoriske seksualundervisning, Jonny Hunt, blev spurgt om hvorfor børn i den alder skulle gennemgå obligatorisk undervisning i at onanere, svarede han følgende:

Actually, we refer to self-stimulation or self-soothing throughout the programme in earlier years as well. This is not sex education but actually information around safe and appropriate touching. However uncomfortable adults may find it, children of all ages will self-stimulate from time to time. They may do this when anxious or simply because it feels nice.

Jeg synes, at jeg får flere og flere sure opstød efterhånden, som artiklen skrider frem. Det er et decideret ækelt svar fra et helt afsindigt ækelt menneske. Hvordan børn kan være seksuelle væsner, der har brug for undervisning og hjælp til at agere som seksuelle væsner, er en decideret syg forestilling.

Ideer som disse vil ikke resultere i andet end forvirrede børn og endnu et slag i maven på den traditionelle kernefamilie. Når de små piger vokser op, skal vi så gå ud fra, at de har lyst til at finde sig en mand og starte og vedligeholde en sund familie? Jeg tvivler på det. Vi vil formentlig få endnu flere feministiske kattedamer der bor alene og kører fuldt karriereræs.

Danmarks fjender arbejder konstant på højtryk, og de hjælpes af vore landsmænd.
Kør kranerne i stilling.

Om SorteSlyngel

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
TrumlerenSorteSlyngelOversætterenClausLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Den første artikel jeg har set komme igennem vores side til indsendelse af artikler dagensblaeser.net/artikel-indsendelse/.

Tusind tak til SorteSlyngel for en udmærket artikel.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Lad os tage fremtids brillerne på, og se hvad fremtiden bringer!

“LOKAL MAND SIGTET FOR PÆDOFOBI – Natten til Fredag blev lokal pædofob anholdt, for at nægte sin 8 årige datter i at se sin 45 årige kæreste.”

SLIPPERY SLOPE

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Mfw

1439997627097.jpg
Claus Boatsinker
Redaktør

Man forventer altid en brav og heltemodig indsats fra SS (Sorte Slyngel).

Oversætteren
Skribent

Mandens orgasme er nødvendig for reproduktion. Kvinders er bare en bonus..

Radikaliseret ungdom
Blæser læser
Radikaliseret ungdom

havde ærligt talt svært ved at læse denne artikel igennem, det er simpelthen for sygt at børn skal udsættes for sådanne

trackback

[…] om at opfordre børn fra seks år og op til masturbation. En forfærdelig nyhed, som kan læses om her, hvis du altså skulle have været så heldig, at den havde gået dit øje […]

trackback

[…] misbruges til at korrumperer vore børn psykisk. Eksempelvis kan vi tage dette pragteksemplar af en artikel. Skamløs shilling – jeg ved det […]