Hjem / Danmark / Nordiske helte

Nordiske helte

Vores fine kolleger på Dagens Blest skrev forleden en hyldestartikel, efter at deres atlet Karsten Warholm “40K” vandt 400 meter hæk. Ok, meget nuttet. Man skal jo også tage de små sejre og blæse dem op, og hvis et minuts renden i Qatar i en obskur atletikdisciplin giver fædrelandet en guldmedalje, ja så er det vel værd at fejre.

Nu plejer de fjelddanske atleter jo mest at høste medaljer i discipliner som de selv har opfundet, såsom “stå på ski i ødemarken” og “stå på ski i ødemarken med en riffel”, men det er fair nok. Bare man er bedst.

Og bevares, har man uden for skisportssæsonen blot en Warholm 40K at juble over, så skal man da bare give den fuld skrue. Vi kan ikke alle have en Mads Pedersen til at bringe guldregn, ære og evig hæder over vores prægtige nation.

I hækkeløb kommer alle i mål. I 265 kilometers kulde og regn udgår 80% af alle deltagere, og kun de mest hårdføre ariske krigere slæber deres korpus over målstregen for at ære deres blod og jord.

Der er kun én Mads Pedersen…

…og Mads Pedersen er hans navn.

Det er mig vel bekendt, at der er temmelig mange med varierende tilknytning til nationale miljøer, der har en ligegyldighed overfor nationens atleter og deres pragtpræstationer. *host* spergs *host*

Men vi kan ikke dyste med svær eller tvinge rebet rundt om halsen på vores lands fjender med overholdelse af love og regler, så erstatningen er den smukke europæiske tradition med dyster i idrættens verden. Her tjener vores bedste fædrelandet og viser hvilke talenter vi kan opforstre, og i deres respektive sportsgrene maksimerer de deres potentiale og tjener sig evigt liv, evig ære og smykker deres fædreland med medaljer.

Deres præstationer er til os. Deres blod er vores blod. Vi er verdensmester i landevejscykling. Vi blev europamestre i fodbold i 1992. Norge vandt et hækkeløb i Qatar. Det er nationen der kan sole sig i præstationerne fra landets sønner.

Så se sporten som en forlængelse af en positiv kamp for nationen. Det gør vores lands fjender så sandelig også. Det er – og det er med statsgaranti – ikke et tilfælde at vores landshold er blevet tilsmudset og latterliggjort med negerspillere, og således fjernet som nationalt symbol det danske folk kan samle sig omkring.

I Tyskland var de ganske åbne omkring dere multikulti-landshold og dets rolle som propagandaværktøj i nedbrydelsen af den tyske folkeidentitet. Jeg hidkalder mig forrige VM i fodbold som DR dækkede og de havde Anders Lund Madsen inde som studiegæst i forbindelse med en af Danmarks kampe. Han interesserede sig ikke for fodbold, men var bare inde for at sige hvor fedt han syntes det var, at der var negere på holdet “for så bliver racister så sure”.

Stol aldrig på folk der dyrker grimhed.

Husk, disse folk ønsker dig død, dine børn døde, din kone voldtaget og de synes det er sjovt.

Dyrk vores helte og gør det på en udtalt nationalistisk måde. Det er et sundt signal at sende til omverdenen og det er noget det store flertal at danskere stadig er med på. I sportens verden er der grønt lys til at være nationalist, så giv den gas, gas, gas.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ishøj lukker ned på grund af spredning af dødelig sygdom

Ishøj slår alarm. Det står nu klart at smittespredningen er ude af kontrol og at …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
holocausterEric KreutzmannTom VensterClausOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jaja, så siger vi det. Som zoomer er det eneste sportsbold jeg går op i 4chan cup.

PolFootbal1.png
Lord Jylland
Blæser læser
Lord Jylland

Og nu; tid til et særdeles vidunderligt digt af selveste Erik Kreutzmann.

Fluemand, kom indenfor
Fluemand, kom indenfor
Har du noget soja
med til mig i dag
Tak skal du ha’

Blæsermand, kom indenfor
Blæsermand, kom indenfor
Har du en artikel
med til mig i dag
Hil skal du ha’

Oversætteren
Skribent

Måske det er bedre at dyrke sport end at kigge på det?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

((sport)) -alle elite sportsfolk i dag er på ((steroider)) jeg synes vi skal gøre det til en sport at få flest ariske sunde børn med sin ariske trad. hustru og gøre troskab til sin familie en sport.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Elitesportsfolk = jøder. Faktum.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Eric Kreutzmann, nej, men man kan ikke benægte at også sport også er undergravet af (dem) i dag -steroider er et symbol på dette. Selvfølgelig skal vi hædre vores helte og vores folk, men det skal være i arisk ånd. OL i Berlin i 36′ var et eksempel på en sund sportsånd ,-)

Tom Venster
Gæst

“Nu plejer de fjelddanske atleter jo mest at høste medaljer i discipliner som de selv har opfundet, såsom “stå på ski i ødemarken” og “stå på ski i ødemarken med en riffel””
Hmm… Aner jeg en viss misunnelse hos mine danske kolleger? 😉 Det er jo forståelig. Ikke alle kan være like gode på ski og andre vinteridretter som nordmenn. Vi er som kjent et folkeslag som er født med ski på beina.

Men i all alvorlighet har du helt rett i at Mads Pedersen fortjener å hylles. Jeg er imponert. Det er *nesten* like sterkt som å slite seg gjennom fem mil på ski. Ikke dårlig, Danmark!