Hjem / Danmark / Kommunister truer fredelig forsamling

Kommunister truer fredelig forsamling

Alle på gaden! Lørdag den 12. oktober samles nationalister, nynazister og andre strømninger fra det alleryderste højre, når Scandza Forum for anden gang afholdes i København.

Men det bliver ikke uden modstand! Vi mødes i Folkets Park den 12. oktober klokken 10:00, hvor vi herefter sammen tager til Scandza Forum.

Således lyder det fra den kommunistiske terrororganisation Anti-Fascistisk Aktion på den mindst lige så kommunistiske netavis Konfront.

Det længe ventede andet københavnske Scandza Forum, som vi har nævnt  her på siden allerede i Juli da det blev annonceret, er rigtignok på Lørdag. Kommunisterne kan ikke tåle at folk med andre, sunde ideer om verden mødes og diskuterer deres holdninger. De har tænkt sig at forsøge at genere, muligvis forpurre, et fredeligt tale-arrangement med vold, hærværk eller trusler herom.

Kreativ modstand (vold)

Vær mobile, snør løbeskoene eller kom og råb. Der vil både være en samlet demonstration eller mulighed for at yde modstand på andre kreative måder.

Ud over fredelig demonstration, hvordan kan man lovligt modsætte sig andres lovlige ytringer i den fysiske verden? Jeg kan ikke komme i tanke om nogle måder, “kreativ modstand” lyder som en pæn måde at sige hærværk og vold.

Scandzas adresse holdes hemmeligt for deltagerne indtil sidste øjeblik for at undgå protester fra moddemonstranter. Men det stopper os ikke fra at finde dem.

Altså det virkede fint sidste år. Ikke en eneste kommunist var til stede og vi havde en fed konference.

En kategori for sig

Selvom Scandza Forum forsøger at undgå offentlig opmærksomhed, lykkes de med at samle et bredt spektrum af den udenomsparlamentariske højrefløj. Konferencen samler alt fra alt-right og deres tastatur-fascister over Rasmus Paludan til erklærede nationalsocialister og antisemitter.

Jeg kan godt lide at de gør forskel på alt-right tastatur-fascister, nationalsocialister og antisemitter. Måske de har fået et mere nuanceret billede af andre politiske ideologier? Eller måske er de løbet tør for ord der rimer på “nazist” og bliver nød til at finde andre ord at rime på til deres råb?

Paludan er naturligvis helt sin egen kategori, han er for ekstrem til at være tastatur-fascist eller nationalsocialist.

Danmark som helle for politisk forfulgte?

Det er ikke første gang, at Scandza Forum afholdes i København og i foråret afholdte Alternativ for Sverige (AFS) deres partikonference i København forud for EU-parlamentsvalget. Vi ser dermed en tendens til at højreradikale fra andre skandinaviske lande søger ly i Danmark, hvor de håber på, ikke at blive mødt af samme politiske modstand fra civilsamfundet.

Er kommunisterne uvidende eller er dette et eksemplar på “fake news” som vi har hørt så meget om? I bedste fald er det en fejlagtig sammenkædning af Scandza og andre organisationer. Scandza går på tur mellem de skandinaviske lande, der er ingen tilflugtsøgning, det var bare Danmarks tur.

Desuden er det glædeligt at dansk antifa ikke er lige så talrige og agressive som i vore nabolande, og at de endda selv indrømmer det. Danske unge er ikke helt tabt når de fleste godt kan se at det at være voldskommunist er for arbejdsløse tabere fra hovedstaden.

AFS har f.eks. oplevet ikke at kunne finde lokaler til sine møder i Sverige, da meddelelsen fra private konferencesteder har været at fascister ikke var velkomne eller at deres reservationer var blevet annulleret. Flere svenske kommuner og lokalpolitikere har også afvist at huse højreradikale grupper for at sikre trygheden for alle borgere og brugere af stederne.

Ja AFS har desværre haft problemer med at finde steder fri for voldelige kommunister. Enkelte har sikkert afvist dem grundet deres holdninger, men hovedparten af konferencesteder er blevet truet af kommunisterne.

Sikke en sejr for systemets fodtropper at de ikke kan vinde med argumenter men må bruge trusler og vold for at besejre sine modstandere.

Når konferencesteder giver plads til fascister, fratager de alle de mennesker, der ikke passer ind i fascisternes verdensbillede, deres tryghed. Hvis de danske konferencesteder vil være mangfoldige og inkluderende, bør de afvise antisemitter og fascister.

Hvor svagelig skal man være hvis man bliver utryg over at jeg tager en habitjakke med dårlig pasform på og hører nogen tale om nationalisme? Søg hjælp! Nummeret på den psykiatriske skadestue er kun en google-søgning væk!

Desuden tror jeg at konferencesteder er rimelig ligeglade med mangfoldighed og inklusivitet. De vil tjene penge og betale deres arbejdere.

Skriv (ikke) til antifa!

Arbejder du på konferencestedet, hvor Scandza bliver afholdt på lørdag, så opfordrer vi dig til at tippe os om lokationen på vores hotline – 21 84 34 32.

Hvor ville det være synd hvis det telefonnummer blev spammet med SMS’er og opkald fra taletidskort. Det ville være så sørgeligt hvis det skulle blive umuligt for dem at finde eventuel rigtig information blandt en lavine af skidtpostning og falsk info.

Så hvad du end gør, sørg for ikke at gå ned i netto eller muggi-kiosken og købe et billigt taletidskort og bruge det til at spamme 21843432.

Vi gentager lige at nummeret du ikke må spamme er 21 84 34 32

Tre grunde til at du (ikke) skal dukke op til demo

1. Tastatur-fascisterne fra Alt-Right forlader sjældent internettets kloakker. Vores demonstration er en unik mulighed for at vise dem, at i dagens lys er vi mange og de er få.

Jeg tror vi er rimelig ligeglade med antal. Vi vil bare gerne have en hyggelig konference med folk af høj kvalitet, så gør det ikke noget at de kan stille med horder af hash-bumser.

Som Niels Hausgaard synger i “Hvem Bestemmer”
“Der er nu en ting det var skønt at have vidst;
Om de fleste er de bedste eller bare de flest?”

2. Der er en stor sandsynlighed for at nyfascisterne fra Generation Identitær dukker op til Scandza Forum. Identitærs aktioner varer ofte under to minutter og de har endnu ikke turde at afholde demonstrationer.

Det tror jeg nu ikke. De danske Identitære tilsluttede sig de fleste andre identitære organisationer i Europa i at fordømme en identitær konference i England hvor Millenial Woes var med, og han er taler på lørdag.

Men jeg håber da de kommer!

3. Lad os vise fascisterne, at de kan forvente den samme modstand i Danmark, som i Sverige.

Næh se, endnu en pæn måde at sige at de vil udøve vold og hærværk. De er sandelig gode til kodesprog. Se eventuelt SVTs Uppdrag Granskning fra 2014 om venstreorienteret “modstand” i Sverige

Til slut

Jeg tror fuldt og fast på at Antifa kommer til at spilde deres tid, og at vi der er tilmeldt til Scandza kommer til at have en god og fredelig konference.

For de der ikke har tid eller penge til at komme, eller ikke var informeret tidsnok, så kan jeg trøste med at Scandza sædvaneligvis optager talerne og ligger dem på Youtube. Så selvom i ikke får chancen for at sige dav til andre ligesindede ude i den “rigtige” verden, så kan i nok stadig nyde nogle interessante oplæg.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Den store ludderprofet

Jeg har altid tænkt at Paludan, ud over at være sjov, var pænt cringe når …

27
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
12 Kommentartråde
15 Tråd kommentarer
16 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
17 Kommentarorer
boergemuhammedBøfMedLøgOversætterenSorteSlyngelDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ogier le Danois
Blæser læser

Bliver spændende at se om det faktisk bliver til noget på lørdag.

Oversætteren
Skribent

Antifa finder ikke stedet.. Det har de aldrig gjort nogen andre steder før..

SorteSlyngel
Redaktør

Eyyy – du har vundet denne måneds Redox-pris, Hr. Oversætter:

Konference blokeret: Alt-right afsløret på Amager

Oversætteren
Skribent

Sørme så.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Spørgsmålet er om kommunisterne vil have deres identitet/navne ud og ligge til evig tid på diverse åbne forum: uriastposten, dagens blæser, nordfront, snaphanen, reredox medkraft osv. Herunder alle de hemmelige lister. Tiderne har det jo med at skifte! Jeg vil i hvertfald overveje mit landsforræderiske kommunistiske virke i en tid som er omskiftelig som i starten af det 20. århundrede!

Oversætteren
Skribent

Det vil de naturigvis ikke. Folk der har gjort det tidligere eller gør det nu har været udsat for vold og hærværk.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Sorry, men du lyder lidt som en nigger.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Du ved da godt at det er i Minecraft at folk laver hemmelige lister?

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Bliver Scandza ikke afholdt i Ålborg Kongres Center? Det har jeg ellers fået en mail om.

Oversætteren
Skribent

Jo det er rigtigt. Det har de også lige skrevet til mig. Vi ses der!

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Hvad fanden. Så har jeg da fået bestilt den forkerte togbillet. Jeg troede, de havde slået det sammen med Herning Sexmesse.

Oversætteren
Skribent

Ja det var vist et krav fra Rasmus’ side..

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Heyooooooo

Evolation
Blæser læser
Evolation

“De danske Identitære tilsluttede sig de fleste andre identitære organisationer i Europa i at fordømme en identitær konference i England hvor Millenial Woes var med …”

Hvofor i alverden vil GI “fordømme” en konference hvor MW var med? Jeg har aldrig hørt MW sige noget såkaldt “hadefuldt” eller lign. Han er meget afdæmpet, saglig og velformuleret.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det var pga nogle teknikaliter, GI vil helst vide hvem der taler hos der medlemsorganisationer i diverse lande, så de kan imødekomme det korrekt. Det forståeligt udgangspunkt efter det pres de har været udsat for. Martin Sellner og co blev jo SWATTET bare fordi Tarrent sendte dem en fan-mail for 2½ år siden.

Oversætteren
Skribent

Håber næsten, at de kommer, så alle kan se dem. De havde ikke overlevet 5 minutter på østfronten.

Hans Christian Von hippehabbe
Gæst
Hans Christian Von hippehabbe

Ej, men helt ærligt. En anden gang, så møder jeg op til deres moddemo og doxer hele lortet.

Besked til afa:
Ja. Det var forresten mig der var inde i jeres ungdoms(rotte)hus og kunne afsløre jeres sympati for drab på støjberg. www.uriasposten.net/archives/92499

Men afa er hostile npc’er. De er skabt til vores underholdning. Vi skal ikke glemme de større kræfter, per næse, men jeg synes nu det er sjovt at drille afa. Måske bare mit personlige projekt, men jeg kommer til at gøre noget mere. Lige pludselig, en eller anden dag, i Minecraft.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Man burde offentligtgøre stedet, for det er næsten synd for kommunisterne…

Lord Jylland
Blæser læser
Lord Jylland

Hvor forfærdeligt. Der er en (som overhovedet ikke er Lord Jylland på nogen måde) der har sendt Antifa den ÆGTE adresse…comment image

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Det ærgerligt at tidsmaskinen ikke er opfundet så kunne man have indfanget de antifa tosser og fået dem teleporteret tilbage til Sovjet i Stalin tiden så var de formentlig endt på et tog i retning mod sibirien til en lejer der hedder Gulag.

0E4EBB56-88D4-4055-B297-8C636AAF7CFA.jpeg
boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Hvaa, skulke du ikke bare skifte dit bongvand først?

Daniel
Gæst
Daniel

En rødning blev kastet i jorden og lagt i håndjern
www.bt.dk/krimi/sammenstoed-paa-amager-politiet-har-trukket-kniplerne

BøfMedLøg
Gæst
BøfMedLøg

Lad os lige slå en ting fast her; nationalsocialister er hverken højre- eller venstreorienteret…. så dumme er vi ikke! Nationalsocialismen er hverken højre- eller venstreorienteret, idet det at tilhøre højrefløjen indebærer liberalistiske grundtanker, og det at tilhøre venstrefløjen indebærer marxistiske grundtanker. At bekende sig til nationalsocialismen betyder altså, at man ikke accepterer et samfund, der skal ledes efter disse to politiske orienteringer, der gennem næsten 200 års virke må siges at have udspillet deres rolle – med enorme menneskelige, sociale, kulturelle og økonomiske katastrofer til følge (Hitler angreb i Mein Kampf direkte både venstre- og højrepolitik).
Som nationalsocialister ønsker vi ikke, at det danske folk skal indordne sig efter principper, der af verdensfjerne teoretikere er blevet til bag et skrivebord. Principper der ikke er særligt danske, principper, der nu er ved at lægge det danske folk i graven.
Vi ønsker ikke en marxisme, der vil stille alle mennesker lige i den forstand, at selv den svagest begavede tåbe gives samme ret til indflydelse som den bedst begavede. En marxisme, der vil fjerne alle statsgrænser, og gøre os alle ”internationale”.
Vi ønsker heller ikke, at liberalismen skal herske: et samfund, hvor enhver er sig selv nærmest, og uden hensyn til andre kan leve sit liv i sygelig egoisme.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Ja, du har sikkert ret, men behøver vi diskutere nationalsocialisme overhovedet? Jeg er dansker – vi er danskere! Jeg kan ikke se, hvorfor en tysk idelogi fra forrige århundrede er relevant for os i dag.