Hjem / Danmark / Hjernelam frikadellemongol skaber den værste ting nogensinde

Hjernelam frikadellemongol skaber den værste ting nogensinde

Jeg skrev i sin tid en artikel om denne vederstyggelighed, der ved en slags offentlig ceremoni overraktes til dellefrelseren Martin Henriksen, og som på daværende tidspunkt var den værste ting i hele universet.

Manden bag dette kunstneriske misfoster har nu imidlertid formået at overgå sig selv.

Det tåkrummende resultat:

Til de af læserne, der ikke har lyttet til det seneste afsnit af Radio 266b, er historien kort sagt, at Nye Borgerliges tidligere folketingskandidat, iraneren Anahita Malakians, blev ansat på en burgerbar, der derfor blev boykottet af venstreorienterede.

Anahita Malakians er i øvrigt—til de af jer, der også skulle have glemt dét—hende kvindemennesket, man besluttede sig for at promovere i de danske medier, fordi hun var yderst stolt over at have været blevet bedækket af godt 100 forskellige mænd.

Men tilbage til tegningen.

Frikadellefløjens sætten lighedstegn mellem fascisme og antifascisme (dvs. kommunisme og anarkisme) er generelt forvrøvlet, men jeg har ærligt talt svært ved at se, hvordan netop dette, lige meget hvor mange af deres sære præmisser vi så er villige til at købe, nogensinde skulle kunne give mening.

Jeg er ret sikker på, at man hos mere eller mindre alle partier, bevægelser, osv. kan finde eksempler på politisk motiverede boykots. Hvis jeg fandt det vigtigt nok til at google det, ville jeg utvivlsomt kunne finde eksempler på, at frikadellerne har boykottet et eller andet. Vil det sige, at de er nazister? Altså, ligesom fascisterne, antifascisterne og muslimerne er det.

Og hvad er i grunden meningen med det her? Er frikadellerne ganske enkelt så lavintelligente, at de tror, at ovenstående er en sammenhængende beskrivelse af virkeligheden? Eller håber de på, at der følger et gavekort til jem & fix med, hvis de formår at få sutter nr. 200 af hende den korpulente persiske puledukke.

Under alle omstændigheder er det ret utroligt, at man som person, der skulle forestille at holde af og ville beskytte Danmark, beslutter sig for både at forsvare og promovere en fremmed kvinde, der har gjort sig til fortaler for de ting, Anahita Malakians har. Ja, nu siger jeg ‘fremmed’, men måske har hun slugt nok baconpølse til at være en fuldbyrdet nydansker.

Vil man seriøst gerne have, at ens datter tager ved lære af Anahita Malakians? Jeg har svært ved at finde ud, om frikadellerne ganske alvorligt går ind for en livsstil som hendes, eller om de er så snotdumme og gennemført værdiløse, at de er villige til at sige de mest absurde ting, bare det gør muslimerne vrede.

De er nået til et punkt, hvor jeg ikke engang kan fortælle retardovittigheder om dem længere; både fordi de lader til at have mindre sund for fornuft end egentlige retarderede, men også fordi Google ikke vil fortælle mig, hvor mange kromosomer et fad krebinetter har.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Seks millioner mundbind forsvundet i Østafrika

Det lyder som starten på en ordentlig omgang shitpost, men den er god nok d’herrer …

12
Efterlad et svar

avatar
 
7 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
FrikadelleFlænserenEric KreutzmannEvolationboergemuhammedDen Funklende Vibe Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

#ViErAlleNazister

Oversætteren
Skribent

Frikadellerne går ganske alvorligt ind for en livsstil som hendes.. De har skældt mig ud på facebook, da jeg kommenterere, at hun var en kæmpe skøge.. Der er selvfølgelig også mange andre eksempler end lige det..

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Det gør de – Jeg husker debatten på Uriasposten da Anakin Slutwalker meldte sig ind i Nye Borgerlige. De fleste af dem kunne vitterligt ikke se problemet…

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Gutter, det er vores ekstreme højrefløj, det er det vi har at arbejde med; en tissemand svøbt i bacon. Ta’ den, iSLAM, då!

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Hun må jo være Israel våde drøm gange max hun kan ikke lide Islam samtidig med at hun kan lide frikadeller og flæskesteg og give ud af hendes filet til hvidemænd hun er jo den perfekte frontsoldat for befolkesudskiftningen host raceblanding båt båt frikadelle nationalister siger jeg bare.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Jesus var jøde tsk-tsk

Evolation
Blæser læser
Evolation

De “Kosher-vatives” forsøg på at konkurrere med venstrefløjen om at være de mindst “racistiske” eller mindst “fascistiske” er generelt håbløst og tåkrummende …

FrikadelleFlænseren
Gæst
FrikadelleFlænseren

Jeg ku dælme godt blive 101 ved hende e burgerflipper dær.