Hjem / Danmark / Medier og diplomater tilsviner Danmark i nationens sværeste stund

Medier og diplomater tilsviner Danmark i nationens sværeste stund

Vi har lige fået leveret en artikel om dellerne og deres løgne, et judeokontrajihadistisk verdenssyn der er pinligt, tåkrummende og kvalmende. Det skal følgende artikel ikke handle om, men jeg har dog netop lavet denne:

Nej, jeg vil fortælle om den vulgære tilsvining af Danmark, ikke kun fra et (((australsk))) gammelmedie, men også fra vores egne diplomater, der er landsforræderiske multikulturalister og uværdige repræsentanter for vores pestfefængte fædreland.

En ny australsk dokumentar tegner et billede af Danmark som et indvandrerfjendsk og højreorienteret land.

I programmet ‘Foreign Correspondent’ på den australske tv-kanal ABC besøger journalisten Hamish Macdonald Danmark.

– Der foregår noget råddent her, kan man høre ham fortælle i programmet, der også er lagt på kanalens Facebook-side:

THE STATE OF DENMARK | Foreign Correspondent

LIVE STREAM: Hamish Macdonald travels to Denmark where he finds a nation with an identity crisis. Watch Foreign Correspondent live at 8pm.
Posted by ABC News on Tuesday, October 8, 2019

Ifølge udsendelsen er Danmark en nation i “identitetskrise”.

– Landet, som blev berømt for at redde sin jødiske befolkningsgruppe fra nazisterne under Anden Verdenskrig, har vendt sig mod sine minoriteter, lyder den australske journalists karakteristik af Danmark blandt andet.

At vi fik fjernet nogen af de forfærdelige, landsødelæggende jøder der blev lukket ind af Christian IV, var en heltegerning. Alle var glade! Jøderne slap for fysisk arbejde i en arbejdslejr (ooooy veeeeeeeeeeeey), og vi slap for deres plyndring af ressourcer og tyndslidning af moral. Men at Danmarks ry skulle være bundet til jødetransport, er vel kun noget der eksisterer hos den levantinske redaktion hos (((ABC News))).

Macdonald sætter undervejs fokus på de 100 udlændingestramninger gennemført af den tidligere borgerlige regering, og han taler under sit besøg i sommer med en række aktører i den danske indvandrerdebat. Herunder Dansk Folkepartis tidligere folketingsmedlem Martin Henriksen og partistifteren af Stram Kurs, Rasmus Paludan.

“Fra jødereddere til fremtidens ovnbyggere.” Det er den mest ulækre og bestialske for for løgn og propaganda. Hvilken dagsorden kan de have med en sådan uhæderlig omgang kloakjournalistik? Det eneste narrativ, hvis man vil have det råt for usødet er dette:

“Danmark var i 1960 et homogent, kriminalitetsfrit land med lave skatter, glade mennesker og en lys fremtid i sigte. Velstand, homogenitet og fællesskab var en styrke, som mange misundede dette nordiske paradis. Kort efter kom masseindvandringen og på et historisk splitsekund er landet kastet ud i kaos, og sidder i dag med over en million fremmede. Nationen er i en demografisk dødsspiral, utrygheden hersker overalt og gadebilledet bevidner om en befolkningsudskiftning der foregår med lynets hast og ikke kan kaldes andet end et planlagt folkemord. Politikerne der har skabt dette helvede reagerer med ligegyldighed og fodrer stemmekvæget med tom snak og fornærmende symbolpolitik. Hvordan kunne det gå så ilde? Vil Danmark forsvinde eller kommer der organiseret modstand?”

Programmet kritiseres af den danske ambassadør i Australien, New Zealand og Fiji, Tom Nørring.

– Danmark har faktisk gjort sit, når det kommer til at modtage flygtninge – og gør det stadig. Billedet, som males i ‘Foreign Correspondent’ på ABC, var ikke så balanceret, som man kunne have forventet. Almindelige synspunkter er slet ikke repræsenteret, skriver han på Twitter.

Til det har den danske ambassadør ifølge Politiken svaret på Twitter:

– Ja, den del af historien bliver ikke fortalt i Foreign Correspondent i aften = at de danske vælgere klart forkastede den yderste højrefløjs fremmedfjendske politik.

En ambassadør, tydeligt partisoldat for det ekstreme, danskfjendske Monoparti, der strækker sig fra Enhedslisten til Venstre, reagerer med at henvise til politikernes igangværende højforræderi, og beskriver DF’s (håbløst tandløse) kulturnationale retorik som “fremmedfjendsk”, sammen med Paludan. Ambassadør Tom Nørring skulle sønderdeles og hans kropsdele skulle stå til offentligt skue til skræk og advarsel (lemlæstelsen af af ambassadør Tom Nørring skulle ske efter dom, m.m., o.s.v.).

Tweetet er dog efterfølgende blevet slettet igen.

Ambassadørens svar har ifølge Politiken vakt vrede i Dansk Folkeparti, som føler sig sat i samme bås som Stram Kurs af ambassadøren.

– Det er helt galt, og det vil jeg snakke med udenrigsministeren om, siger DF’s udenrigsordfører, Søren Espersen, til Politiken.

Den dybe stat er i 60 år, mens befolkningsudskiftningen har været i gang, blevet fyldt med folk der har for opgave at implementere politikernes forbrydelser. Det diplomatiske korps er som resultat af dette i en sørgelig forfatning.

Stod jeg for ansættelser, ville jeg også håndplukke folk med en verdensanskulese jeg fandt passende. Vores internationale repræsentanter skal være stolte nationalister, der arbejder for fædrelandets trivsel. Det er klart at sådanne hædersmænd ikke får titler af De Radikale, Socialdemokraterne eller Venstre. De fylder naturligvis embedsvældet med frænder, der præcis som dem er blottet for moral og vil medvirke til nationens destruktion.

Og om ABC i Australien….

ABC ledes af Ita Buttrose.

Vi går ned til “Early Life”

HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG.HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG. HVER ENESTE GANG!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
KunHvideErMenneskerLarsLarsenLord LollandOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Det er fint nok.. Tryk avler modtryk..

Lord Lolland
Administrator

Jeg har set hele programmet. Var ved at grine min røv i laser da de prøvede at sidestille DF og Socialdemokraterne og få Martin Henriksen til at sige at S var onde racister ligesom ham selv

KunHvideErMennesker
Gæst
KunHvideErMennesker

Jødedukken Martine Henriksen er i sandhed en pest, som boomerne og de selvvalgt uoplyste masser har blind tiltro til.
– Skræmmende at der forefindes folk på vor fløj, der seriøst tror på politiske løsninger.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

>Ita Buttrose
>Buttrose

lmao