Hjem / Andet / Macron bestyrtet over tyrkelakkers angreb på Israels proxyhær

Macron bestyrtet over tyrkelakkers angreb på Israels proxyhær

Det er ikke en nem opgave for Dagens Blæser at kommentere på international politik, da det hele er indsvøbt i 100-120 klovnelag, falske narrativer og opdigtede fjendebilleder.

En absolut tosset situation udspiller sig lige nu, da Papa Roach Erdogan vil bekæmpe de kurdiske terrorgrupperinger, der på vegne af USA, Israel og egne ambitioner har fået lov at husere i det nordlige Syrien.

Ved at ændre på dette kan tyrkerne i teorien sende flygtninge fra det område retur (da han jo åbenbart ikke har villet sende dem til de 90% af Syrien der er på regeringens trygge hænder).

Macron ser denne mulige stabilitet for Syrien som yderst ugunstig, og kalder til hastemøde!

Frankrig vil indkalde til hastemøde i den koalition af lande, der bekæmper Islamisk Stat, for at drøfte Tyrkiets offensiv mod kurdiske militser i det nordlige Syrien.

EU var med til at finansiere terrorgrupper og føre krig mod Syrien. Islamisk stat er en konstruktion skabt af Israel, Vesten og visse golfstater. Den stund pengestrømmen til FSA, Al Qaeda, YPG og ISIS forduftede, kunne disse ørkenrotter med snilde udraderes af Syrien og dets allierede.

Syriens “borgerkrig” er intet andet end en terrorkampagne forårsaget af lande hvis udenrigspolitik tjener israelske geopolitiske mål. Sunnigrupper og kurdergrupper er proxyhære for Israel. Enhver koalition der skal “bekæmpe” terrorgrupper de selv har finansieret må formodes at have slet skjulte interesser og alt andet end en dagsorden præget af ønsker om fred og stabilitet.

Det siger udenrigsminister Jean-Yves Le Drian. Danmark er en del af koalitionen.

– Den internationale koalition bør mødes, da vi står i en ny situation i kampen mod Daesh (det arabiske navn for Islamisk Stat, red.) og på grund af den øgede risiko for, at Daesh genopstår, siger Le Drian til France 2.

Ingen ved deres fulde fem vil påstå at ISIS vil genopstå, hvis kurdiske terrorgrupper nedkæmpes. Syrien vil alle dage med lethed kunne opretholde lov og orden. Kun milliardtilskud fra Vesten, golfstater og Israel kan holde blodbadet kørende. Frankrigs udenrigsminister lader som om at en genfødsel kan opstå pludseligt, og det er ekstremt uhæderligt.

– Koalitionen er nødt til at spørge Tyrkiet i dag, hvordan de vil fortsætte, og hvordan vi skal beskytte de steder, hvor terroristerne er holdt fanget, fortsatte han.

Udenrigsministeren kaldte Tyrkiets invasion i Syrien for “ekstremt seriøs” og proklamerede, at den fælles fjende stadig er Islamisk Stat, og at krigen mod dem endnu ikke er slut.

Det er USA og andre uinviterede aktører, der forhindrer Syriens regering og dets allierede i at rydde op og udrense alle dele af Syrien. Spørgsmålet er om Frankrigs udenrigsminister er retarderet eller bare ualmindeligt kynisk.

– Der er stadig IS-krigere i fængslerne, flygtningelejrene og i skjul, og de venter kun på, at vi ændrer fokus til et andet sted, siger Jean-Yves Le Drian.

En talsmand for den kurdisk ledede koalition af oprørere, Syrian Democratic Forces, skrev i går på twitter, at arbejdet med at udradere Islamisk Stat ikke er slut, og at USA ved at tilbagetrække deres tropper ødelægger kampen mod terrororganisationen.

Den franske udenrigsminister understregede samtidig, at det ikke vil komme på tale, at IS-krigere skal tilbage og retsforfølges i Europa.

Hele “kampen mod ISIS” hænges op på at man har fængslet terroristerne og bruger deres løsladelse som pressionsmiddel. Det er åbenlyst at man blot skal skyde dette meget begrænsede antal krigere. Ingen vil begræde det, ingen vil savne dem og hvis henrettelse er slutresultatet vil ingen ønske at tage deres plads. Men vores tvetungede, rodløse europæiske, politiske elite ønsker ikke et stabilt Syrien. Derfor flodbølgerne af krokodilletårer over håndteringen af den kurdiske plage.

– Vi har ikke ændret mening, og det er hele Europa, der står sammen om dette. Men det betyder også, at vi er nødt til at sikre fængslerne og lejrene, hvor krigerne holdes til fange, sagde Le Drian.

Dette på trods af at USA har fløjet to britiske IS-krigere fra den berygtede ‘Beatles’ gruppe over atlanten for at retsforfølge dem på amerikansk jord.

Heller ikke Danmark ønsker at tage imod IS-krigere og retsforfølge dem, hverken under den tidligere regering eller den nuværende.

En meget enkel situation gøres til et kompliceret problem. Overlader man problemerne i Syrien til den syriske regering og stopper med at støtte terrorgrupper, så vil der herske fred og ro nærmest fra første dag.

Krigere fra ISIS henrettes. Det kurdiske nomadefolk sættes på plads. Kun tilstedeværelsen af Israel gør at denne åbenlyse udenrigspolitik ikke er selvskrevet for Europa og USA. Men det er den gennemsnitlige jumbohjernede Blæser-læser jo udmærket informeret omkring.

Er man i tvivl omkring hvad der er op og ned i situationen med de gyselige skodkurdere, så se blot på det samlede hylekor på Verificeret Twitter™ samt vores egne politikere og gammelmedier.

Hvis de havde vores bedste for øje, så ville svaret på Erdogans trusler om at sende millioner af perkere til Europa (igen), være at kyle såvel tyrkere og kurdere i hovedet på Tyrkiet. Men kun én spiller spillet, mens vi venter på at ZOG fortæller os hvor højt vi skal hoppe.

Womp-womp intensiverer. 🙂

XD

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
boergemuhammedDanielLord of the FrogsLinkspammerenJarlEchberth Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Jeg opgav at fatte noget af, hvad der foregår i Mellemøsten for mange år siden. Man kan ikke stole på noget af, hvad nogen siger, og man kan ikke selv researche det, medmindre man forstår sproget. Så det er umuligt at finde hoved eller hale i noget. Det er også derfor jeg er stærk tilhænger af, at man hælder napalm ud over dem allesammen inkl. Israel naturligvis. Affald’s gonna affald. Nogle muggier er sikkert flinke nok i deres egne lande, men who cares. Napalm NU!

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Skal lige tilføje, at jeg naturligvis mener i Minecraft. Det ville jo være sygt at gøre sådan noget i virkeligheden. Sådan noget går jeg selvfølgelig ikke ind for.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Er det ikke meget simpelt? Syrien god, Iran god – alle andre er indavlede perkere.

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Oprettelsen af en pro-israelsk, Vesten-støttet kurdisk stat indskudt mellem Tyrkiet, Syrien og Irak er opskriften på yderligere kaos i Mellemøsten. Glem ikke at den danske regering er opsat på at sende de danske specialstyrker ned for at støtte kurderne. Det er sjovt; ligemeget om regeringen er “rød” eller “blå” er politikerne altid klar til at sende vores soldater ud i ZOGs tjeneste.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Mand, specialstyrker er bare ekstra gode goy soldater for Israel. Jeg har mødt flere frømænd i mit liv, og jeg er blevet lige skuffet hvert eneste gang. Aldrig har jeg mødt en mere overvurderet gruppe af jøde pik slikkere end frømænd, jægere, navy seals, og hvad ellers…hvis de virkelig var så store alpha Chads, som alle konstant hævder at de er, så ville de nægte at låne deres evner ud for Israelske interesser.

Fuck dig B.S. Christiansen.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg ved ikke hvor jeg skal skrive det i kommentarfeltet. Men jeg lyttede til hele interviewet med Martin Christensen som var tidligere vicepartileder inden at han forlod partiet. Han er ekstrem fornuftig og minder meget mere om at lytte til Daniel Carlsen end Rasmus Paludan. Her er nogen af de ting han siger i interviewet

Islam betyder ikke noget, det gør etnicitet derimod (han har tydlig forstået hvad det handler om)
At den nationale fløj har fokuseret alt for meget på islamkritik som han mener ikke er særlig vigtigt
At ordet racisme er et ord det bliver brugt som et våben mod folk der ønsker en etnonationalistisk samfund og at ordet kun bliver brugt i vestlige lande. Han siger samtidig at man ikke kalder Japan for racister
Han har nævnt meget om etnonationalisme i debatten. Han spørger hvorfor vesten ikke har ret til deres eget land
Han nævner Israels etnonationalistiske love om at landet kun er for jøder og går ind for samme love i Danmark.
At han ikke kan lige at se det danske fodboldlandshold fordi at de ikke ligner ham. Samtidig nævner han det franske fodboldlandshold som er fyldt med negere (hans ord)
At bare fordi at muslimer gør noget så skal man ikke bare gøre det modsatte. Han nævner at muslimer får mange børn og ikke muslimer får få børn som et ud af flere eksempler.
At Japan også har dummet sig lidt i indvandringspolitikken. Han tænker helt sikkert på dette national-justice.com/shinzo-abes-gambit

Synd at han ikke er med i partiet og jeg fortyder bestemt ikke min stemme til ham. Jeg håber virkelig at man kommer til at se mere til ham, da han virkelig virker som en fornuftig person. Det er virkelig som at lytte til Daniel Carlsen i sin tid i debatterne og hans indvandringspolitik er præcis den samme. Ikke bare noget der minder om det, men 100% den samme som Danskernes Partis indvandringspolitik.

www.24syv.dk/programmer/stram-diskurs/56557964/martin-christensen-vicepartileder

Daniel
Gæst
Daniel

Tilføjelse. Han sagde også i sit forsvar for at islam ikke altid er slemt dette.

”Samfundet ville være bedre, hvis folk havde en mere tilbageholdende seksualmoral. Særligt for kvindernes vedkommende.”

Forhenværende viceleder i Stram Kurs, Martin Christensen, mener, at islam-kritikken til tider er ”helt gakket.”

Islam indeholder i hans optik en masse gode værdier.
Fx passer muslimer bedre på deres kvinder, så de ikke opfører sig lige så promiskuøst som danske kvinder.”

Mon ikke han er Blæserlæser med de holdninger? Jeg kan ikke se hvordan man kan have de holdinger uden at læse Dagens Blæser. Jeg håber virkelig i kan få et afsnit med ham på Radio266b, da jeg er ret overbevist om at han har lyttet til mindst et afsnit. Selv Lord of the Frogs og andre som er meget kritisk overfor Stram Kurs/Paludan kan finde en fornuftig person som er værd at lytte til. Det ville være synd hvis man ikke kom til at se mere til ham fremover.

Linkspammeren
Gæst
Linkspammeren

Hej Dagens B. Er det ikke noget for en kulturavis som jeres at tilføje følgende medier til jeres “bogmærker”? : redice.tv/

Ostium

Homewww.unz.com/

Svegot Media


www.folkets.dk/

Home


www.friatider.se/
Smider links til DB på alle kommentarspor jeg kan ( hvis censuren tillader det )

Lord of the Frogs
Administrator

Jeg tager lige snakken med redaktionen, så tilføjer jeg dem.

Linkspammeren
Gæst
Linkspammeren

Husk at smide links til Dagens B hvorsomhelst ligesom jeg nu smider et link til endnu et modstandsmedie: redice.tv/

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Vil du ikke være venlig og tage din beskidte jøde-gud og stikke ham skråt op. Det her er Europa – fis hjem til ørkenen.

images.jpg