Hjem / Danmark / Politi og anti-fascister i ømt og bedårende samarbejde 😘❤️😘❤️#scandza

Politi og anti-fascister i ømt og bedårende samarbejde 😘❤️😘❤️#scandza

Kunstnerisk gengivelse af Slaget ved Scandza, København cirka 2019, farvelagt

Som den vakse læser ved, blev der lørdag den 12. oktober afholdt Scandza Forum i Danmark.

Scandza Forum er en Skandinavisk organisation af færingen Frodi Midtjord, der har som mål har at genoplive gnisten og beskytte de Nordiske folk. Konferencens tema var: “National Populisme”, altså anti-elitetisme, gennemførelse af folkets vilje og beskyttelsen af oprindelige befolkningsgrupper i deres urgamle hjemstavne.

Nej, det er ikke det klassisk kontrolleret counterjihad. Ingen “islam dum, bar patter godt!!!11!! høhø” eller “antifa er de rigtige fascister!!11!!! mere høhø”.

Den gennemsnitlige “antifa er de rigtige fascister” tumpe
(gælder sådan set også for en stor del af resten af “højrefløjen”)

Det kan den internationale globohomo storfinans selvfølgelig på ingen måde acceptere og efter hvad vi kun kan forestille os var en enstemmig “LUK DET NED” afstemning, kommer det næppe som en overraskelse pædolitens spytslikkere fik nys om konferencen før den blev afholdt. Frodi Midtjord kender risikoen og har et system der skal sikre mod regimets LUK-DET-NED taktikker.

Men det hjalp ikke denne gang.

Scandza Forum fik en god all-around cocktail af taktikkerne serveret:
Pædolitens nyttige antifa idioter blev overhovedet ikke overraskende kastet ind i kampen på gadeplan og deres sædvanlige taktik med at larme så meget så muligt i håbet om at overdøve talerne blev selvfølgelig taget i brug. 

En af deres primære outlets, Konfront, ie. konfrontation (så længe det ikke er konfrontation med den børnekneppende storfinans forstås) var så overbevist om deres succes, deres twitter kom med dette cope:

Flere deltagere jeg har snakket med kan slet ikke genkende dette cope. Flere videoer fra konferencen bekræfter deltagernes udsagn. En del deltagere havde svært ved at komme ind til konferencen, men mange af dem der i første omgang var blevet afskåret adgang af antifa og politiets blindeøje, valgte alligevel at forsøge at komme igennem og det lykkes. 

Vi møder selvfølgelig også den alletilstedeværende Simon Bünger, der i timevis stod og tog billeder af konferences deltagere og bygningen den blev afholdt i. For den uvidende læser er Simon eftersigende en del af “venstrefløjen”, men faktum er hans primære virker over årene har været at “dokumentere” “højrefløjens” arrangementer under dække af “journalistik”.

Simon Bünger ved Scandza Forum

Nu skal det ikke være nogen hemmelighed jeg ikke opfatter mig som en del af højrefløjen selvom jeg befinder mig under fanerne hos det dissidente “højre”. Jeg anser den gængse politiske dikotomi med to fløje i venstre-højre eller socialister mod borgerlige som “falsk og homoseksuelt” og jeg er en arg modstander af den internationale storkapital, den herskende kapitalisme og det skal ikke være nogen hemmelighed jeg har dyrket omgang med den yderste venstrefløj, såvel som de tåkrummende pinlige libetarianere. Jeg vil til hver en tid hellere spendere min tid med en “anti-fascist” end muh frihed™️ pattebørnene.

Det er så blevet tydeligt for mig nu, Simons virke ikke er at dokumentere “højrefløjen” for “venstrefløjens” skyld.

“Men Mester Frø, hvem så?”, ja det vil jeg lader læseren selv vurdere.

Derfor præsenterer jeg en tydelig frustreret politibetjent, samt et hurtig glimt af politiets indsatsleder. Indsatslederen høre du mere om senere.

En betjent der bliver misbrugt af vores politikere til at gøre det beskidte arbejde for regimet. Ser du som politimand skal du ikke fange forbrydere og psykopater, du er en brik i et spil mellem dem der absolut hader dig som menneske, storfinansen og så dissidenter der kæmper for dit ve og vel, nemlig deltagerne ved Scandza Forum. Selv samme dissidenter du skal slå ned på, det samtidig med du skal foregive at være en neutral part mellem regimets gadetropper og almindelige lovlydige borgere.

Betjenten indrømmer antifa demonstrationen ikke var anmeldt, hvilken gør den ulovlig og at politiet ikke gør noget er så vidt jeg ved grundlovstridigt, men hvad fanden, det er regimet i en nøddeskal og vi lever under anarko-tyranni. Betjenten oplyser også at politiet var helt uforberedte og Scandza Forum, efter hans egen mening, burde have anmeldt den helt almindelige og grundlovssikret sammenkomst til politiet. Hvis det er tilfældet, så kan vi anmelde almindelig oplæsning af haiku digte på biblioteket til politiet.

Jeg sidder og klukker lidt for mig selv over det. Vi har forsamlingsfrihed i Danmark og det er politiets opgave at sikre borgernes rettigheder og fjerne elementer der truer dem. Når det er sagt, så er det ikke sandt politiet ikke var oplyst om sammenkomsten hr. betjent. Rasmus Paludan skulle være taler, noget jeg personligt var temmelig uforstående overfor og vidste på forhånd hvor det skulle afholdes og deraf vidste politiet det også. Din ledelse valgte blot at pisse dig og dine kollegaer op og ned af ryggen så jeres weekend blev inddraget.

Det kan bestemt ikke være nemt for menige betjente og de har min dybeste sympati.

En tydelig frustreret indsatsleder

Jeg ved fra første hånd efter samtaler med menige betjente, at der er stigende utilfredshed med den måde de bliver behandlet på af toppen af politiet og den generelle samfundsudvikling. Vi snakker ikke bare almindelig “jeg finder mig et andet arbejde”-utilfredshed, men snakke mellem betjente om decideret borgerkrigs scenarier med meget mere. Jeg kan kun forestille mig PET må have hænderne fulde med at overvågne i politiets egne rækker, hvilket ikke ligefrem er en stabliserende faktor og kan kun gøre den mening betjente endnu mere utilfreds. Jeg tror bestemt der er massere af betjente der nemt kan rødkalkes når vi går i gang.

Tilbage til Scandza-historien:
Det er tydeligt fra videomaterialet fra idag politiet var sat i en uriaspost (hej Kim, hils Tel Aviv og fortæl dem at “de menneskelig kvæg ved besked”).

Derfor se denne video og måb:

For den døvstumblinde kan jeg fortælle vi ser vores frusetrede indsatsleder, går direkte hen til det sted Simon Bünger i nogle timer havde stået og “dokumenteret” begivenhederne. Han har en kort samtale med ham og gestikulere mod et sted udenfor kameraets vinkel og kort efter ser vi en civilklædt mand komme gående mod Simon. De går begge to lidt væk og kort efter ser vi yderligere 3 andre civilklædte mænd afsikre området omkring Simon. De 4 civilklædte mænd er tydeligvis i overordentlig tiptop form og som skåret i granit. 

Det er på stående fod uklart hvad der bliver snakket om (vi arbejder på at få det klarlagt), men både Simon og den ledende person ser begge temmelig afslappet ud, omend med et kropsprog der signalere skuffelse. Det ligner grangiveligt en form for debriefing. 

Du sidder sikkert med mange spørgsmål, kære læser og der er meget mere.

Der arbejdes på at få flere informationer og jeg kan forsikre vores læsere om vi kommer til at følge denne sag meget tæt og helt til dørs. Der er stadig mange der skal snakkes med, både af deltagerne men også andre personer der har part i denne sag.

Ved du noget kære læser, så send dine tips til:

Det gælder selvfølgelig også de betjente der læser med. For krypteret email kommunikation (PGP) kan du hente den offentlig krypteringnøgle her.

Forstår du kære læser:

”Politibetjente har endnu ikke lært, hvordan de undgår at være nyttige idioter for antifa. Og jeg tror, frøer vil være en del af den transformering, der skal finde sted. Politibetjente vil ikke være til grin overfor antifa længere som de har været ind til nu. Frøer vil være i centrum af det. Det er en enorm transformation for politibetjente at lave. De går nu i en rødkalknings tilstand, og frøer vil blive hadet på grund af deres førende rolle. Men uden denne førende rolle og uden den transformation, vil politibetjente vedblive med at være antifas’s legedukker.”

Glem aldrig hvad de har gjort
Tiden er inde

Om Lord of the Frogs

Tjek også

Den store ludderprofet

Jeg har altid tænkt at Paludan, ud over at være sjov, var pænt cringe når …

43
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
16 Kommentartråde
27 Tråd kommentarer
17 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
18 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenStonksLord of the FrogsboergemuhammedPaludans it mand. Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Politiet er antifa og antifa er politiet. Jeg vil anbefale ingen at samarbejde med nogle af grupperingerne.

Torsten
Gæst
Torsten

Jep. Hvis regimet, der for alvor blev indsat i 1945, kan befolkningsudskifte og berøve den oprindelige befolkning (herunder skide på diverse frihedsrettigheder som set igår) kræver det kontrol af de øverste lag af den udøvende magt med stikkere blandt dem på gulvet!

Oversætteren
Skribent

I første omgang kræver det i hvert fald, at folk begynder, at anerkende politiet for det de er: Fjender.

Torsten Tor
Blæser læser

Den menige politimand gør det for jobbets skyld og er nok 100% NPC. Så det handler bare om magt, så har du ham på din side.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Glimrende artikel. Frodi er dog fra Færøerne.

Torsten
Gæst
Torsten

Forestil jer “højrefløjen” lave samme moddemo? Alle har vænnet sig til at det er ok at ANTIFA gør det. Også dem selv, så de åbenlyst brokker sig over at politiet forhindre dem i at nå dissidenterne (konfront.dk/stop-scandza-forum/: “…kan afholde deres hadkonference i fred og ro..”). Altså formålet for Konfront og ANTIFA er ikke bare at stå og råbe, men at fysisk angribe dissidenter – altid enlige eller ikke-slåsse-klar grupper. Det ved alle selvfølgelig som har set og hørt dem. Da Dansk Front eksisterede turde ANTIFA kan møde op hvis politiet var til stede.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Netop sådan opstod SA. Men i dag har vi desværre ikke befolkningens opbakning til at give igen med samme mønt (i Minecraft). Vi må finde på noget andet.

Oversætteren
Skribent

Vi kan jo starte med at træne, så vi har evnerne, hvis det skulle blive nødvendigt.. Det håber ingen..

SorteSlyngel
Redaktør

Kanon artikel – var den omtalte taler fra USA, der blev forhindret i at komme, Mike?

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Greg. Moike aflyste i august.

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Om selve konferencen var der ikke problemer med at høre talere. Svage sojaslogans som “kørnshormonblokkere til 3-årige” og “dem som ikke hopper elsker deres fædreland”, kunne dog tydes når vinduerne var åbne. Jeg ved ikke om de havde regnet med at konferencen ikke kunne gennemføres, men trods intenst samarbejde politiet og hashrotterne imellem, så gik folk hjem med deres signerede Collett og Sunic bøger, efter en dag hvor der atter blev skabt nye kontakter. Efterfølgende var der yderst behageligt samvær flere steder i København, som så ikke kunne laves terror mod af Københavns politi.

Når man har indsatsleder som titel bør man hænges i en kran når man sørger for at der IKKE sker en indsats. Kran. Kran. Kran. Efter lyndom.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Fik denne mail fra Mike

This is Mike. The problem I have is that Greg Johnson is your headline speaker and Greg has done articles where he has taken pictures of one of my cohosts, Eric Striker, and photoshopped them in order to insult him. These pictures were originally released by the SPLC when they doxed Striker a few months ago. On top of that, Greg has recently been promoting a conspiracy theory that my site was a honeypot being run by federal agents. I don’t know what has possessed him to start behaving this way, as he and I used to be friends and I had no problem appearing alongside him at Scandza in 2017. I don’t want to have any problems with you guys or burn any bridges, but I can’t really promote an event where the main speaker has been behaving that way towards me and my site and my friends. It really is nothing against you guys, I don’t expect you to kick him out or anything, or take sides in any stupid shit, but I just am going to sit this Scandza out.

Mike

Oversætteren
Skribent

Forstår ham godt. Ærgeligt med uvenskab, når vi alle kæmper i samme retning.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Man må tage det sure med det søde, for the greater good.

Jeg har aldrig set Greg promovere homofili i hans taler. Og min primære fornemmelse er at Greg ser sig sure på folk der ikke kan skille ting af og udelukkende vil have ham væk pga han er vedkendt sig sin seksuelle præferencer.

TRS og især Eric Striker har været meget ude med riven ang homofilie og deres nederdrægtighed, så det fint at være opmærksom, mon ikke det her

Gregs grunde stammer fra, da han ofte er nævnt som et eksempel man skal være opmærksom på. Greg har en tendens til at blive personlig i sin kritik, istedet for at acceptere det er en generel opfattelse. Dette bliver så brugt som eksempel igen og igen på hvorfor han er dårlig for bevægelsen.

Der jo ikke nogen i vores grupperinger der ikke ville slå ned på Greg hvis der gik helt gay-pride i ham til taler og skriverier generelt.

Stonks
Gæst
Stonks

Mht. til honeypots og TRS har AA også talt og skrevet om det på DS.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ser det som turfware mellem dem, ikke mere. De kompromisløse pro-hvide og anti-jødisk.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Politiet havde fået klare instrukser oppe fra, bare ved normal henvendelse, havde de set sig sure på os. Det var en tydeligt foragt der blev lagt for dagen, overfor borgere der agerede fredeligt og forventede orden og ro i henhold til de overensstemmelser der i i lovgivningen med hensyn til forsamlingsfrihed.

Folk skulle eskortere igennem en ulovlige blokade hvor der tydelig blev begået vold i form af fysisk kontakt og spytklatter. Allerede ved første eskorte af personager, var der grundlag for at opløse den ikke anmeldte ulovlige demonstration.

Personen i bilen der skulle levere mad blev kraftigt antastet og hevet ud af bilen. Politiet sørgede ikke for at arrangementer kunne få den mad de havde bestilt. Både for den private virksomhed og deltagerne til arrangementer blev forrådt.

Jeg har mistet alt håb om det “liberale demokrati”. Politiet kan skide mig et stykke. Håber de ligesom i Frankrig for depression og cutter sig selv. ACAB for life

Oversætteren
Skribent

100 procent enig. All Cops Are Antifa.

Oversætteren
Skribent

Nogle der vil med i kampsportsklub?

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Game.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

First step: afsværg jøde-guden. Mental og åndelig hygiejne går forud fysiske træning.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg syntes der har været meget landsforræderiske handlinger hos Københavns Politi. Jeg kan komme i tanke om flere tilfælde bare i år hvor Københavns Politi har skidt på grundloven og forsamlingsfriheden

Da Den Nordiske Modstandsbevægelse delte flyveblade ud så kom der rigtig mange strissere og stoppede den fredlige flyvebladsuddeling. Jeg læste hos et medie at der skulle hele 75 stissere til at stoppe den fredlige og fuld lovlige flyvebladsuddeling localeyes.dk/a116601-1234-nynazister-lavede-uanmeldt-demonstration-i-koebenhavn/

Der har været rigtig mange tilfælde hvor Paludan vil lave en demonstration på Nørrebro hvor han får et forbud af politiet for at udføre den

Der har været mange tilfælde hvor Paludan laver en typisk Paludansk demonstration om man kender det, men politiet anholder ikke dem der åbenlyst bryder loven. Det har SK selv skrevet om her på Facebook

”PRESSEMEDDELELSE
Demonstration nr. 1 af 21
Mandag den 7. oktober 2019 kl. 20.15

I dag påbegyndte Stram Kurs demonstration nr. 1 af 21 i oktober 2019 på Nørrebro. Demonstrationen skulle være gået gennem Mjølnerparken, Den Røde Plads og Blågårds Plads, og der skulle have været pauser alle 3 steder. I strid med forvaltningslovens § 19 og politilovens § 7, stk. 3 påbød Københavns Politi, at demonstrationen ikke måtte gå gennem de 3 steder.

I løbet af demonstrationen blev Stram Kurs og partileder Rasmus Paludan gentagne gange chikaneret af Københavns Politi og af indsatslederen Thomas. En religiøs kvinde spyttede imod Rasmus Paludan, men politiet lod hende slippe væk. Politiet greb ikke ind. Utallige personer overtrådte maskeringsforbuddet, men indsatslederen lod dem slippe for påtale, og ingen blev sigtet. Under demonstrationen fik Stram Kurs påbud om at demonstrationen ikke måtte stå stille, hvilket ellers var modsat det aftalte. Indsatslederen truede gentagne gange med administrativt at frihedsberøve Rasmus Paludan, hvilket ville have været i strid med loven og en strafbar handling. En kendt kommunist fik lov at spille høj religiøs musik på Nørrebrogade og forhindrede dermed demonstrationen i at blive hørt. Denne kriminelle adfærd blev støttet aktivt af Københavns Politi.

Da Rasmus Paludan holdt en brændende koran op i luften blev han angrebet, og Københavns Politi trådte kun i ringe grad i karakter over for de kriminelle venstreekstremister og religiøse personer, der stod bag angrebet. Rasmus Paludan fik kastet genstande på sig og blev ramt af æg.

Partileder Rasmus Paludan blev derefter evakueret fra Nørrebrogade af livvagter fra PET. Herefter meddelte Københavns Politi i strid med politilovens § 5 og forvaltningslovens § 19 et ulovligt påbud til Rasmus Paludan om, at han indtil kl. 08.00 tirsdag den 8. oktober 2019, slet ikke måtte opholde sig på Nørrebro og dele af Frederiksberg og Østerbro.

Partileder Rasmus Paludan udtaler: “Nørrebro er tabt. Københavns Politi har opgivet. Staten har intet voldsmonopol på Nørrebro længere. Vi demonstrerer igen tirsdag kl. 15.00.”

Det lyder MEGET bekendt det som Paludan skriver her. Det virker som at det samme skete her at politiet ikke overholder loven. Synd for de strissere som denne indsatsleder som tydligt virker frustreret over at ikke kunne opholde lov og orden.

En person til overstående Paludan demo skriver ”Det var ikke rart at se, at meddemonstranterne måtte klare sig selv uden beskyttelse, efter Paludan var kørt væk.. Det kan politiet sgu gøre bedre, MEGET bedre….”

Oversætteren
Skribent

Har set meget forskelsbehandling fra politiets side.. De gør ikke det, de skal. Hvem skal så gøre det?

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg fandt en til på Søren Grinderslevs personlige Facebook side. Igen er det Københavns Politi der ikke gør deres arbejde rigtigt

”All right.

I er dommerne.

Tag in mente gårsdagens episode, hvor en SK tilhænger bliver prompte anholdt efter at have ytret: “Svansepoliti” (direkte oversat = dansepoliti). Ingen advarsel.

I dag:

Cirka 1 time og 38 minutter inde i denne video. Forkælet Soyboy i gul dynejakke og med RUC skuldertaske slår på betjent.
Ingen konsekvens. Muligvis en advarsel (ikke til at høre).

To minutter senere. Forkælet Soyboy i gul dynejakke med RUC skuldertaske går målrettet mod SK tilhængere i konfrontatorisk forsøg. Han skubbes væk af livvagt, der siger: “Flyt dig”. Forkælet Soyboy i gul dynejakke med RUC skuldertaske adlyder ikke ordrer, i det han erfarer, at han ikke kan få lov til at begå vold mod dem han hader.

Der er kamera på. Betjenten ved godt, at nu bliver han NØDT til at lave en anholdelse. Under pres fra den offentlige opmærksomhed.

Men, som sagt, døm selv.”

Daniel
Gæst
Daniel

Dette er bare Københavns Politi i en nødeskald. Ikke at andre politikredse er meget bedre, men Københavns Politi virker til at være en dårlig kreds. Dette indlæg er også taget fra Søren Grinderslevs Facebook side

”Betjent går amok.

Cirka 2 timer og 40 minutter inde i denne video går en betjent fra Københavns politi amok, fordi ordet “svansepoliti” bliver sagt to gange. Ingen advarsel. Ingen henstilling. Bare en prompte, fysisk aktion og en anholdelse efter paragraf 121.

Ordet ”svansepoliti” var dog ytret mod politiet generelt og ikke mod en enkelt betjent og er derfor umiddelbart omfattet af ytringsfriheden.

Utallige gange er der sket lovovertrædelser mod SK tilhængere. Flere har blandt andet spyttet og kastet glas, lightere, dåser og andre genstande mod SK tilhængere, uden skyggen af konsekvenser fra lovens lange arm.

I den selvsamme video her kan man tidligere se flere autonome bryde maskeringsforbuddet. Politiet bliver endda gjort opmærksom på det, men vælger konsekvent at ignorere disse lovovertrædelser.

Men vær en del af SK og sig “svansepoliti” (at svanse er i øvrigt defineret i ordbogen som at bevæge sig svingende), så falder hammeren nådesløst.

Der er noget råddent i Danmark.”

Olmer
Blæser læser
Olmer

God artikel frømand! Selv om jeg også syntes at politiets indsats bar dybt kritisabel så har jeg faktisk også en smugle ros til dem. To steder vil jeg sige at jeg er positivt overrasket. Den første er måske der hvor man kan fornemme at vi også har sympatisører i politiet. Da jeg og en anden skulle ind henvendte vi og til en minibus fyldt med maskerede betjente (indsatsstyrken) og fortalte at vi var deltagere og om der var mulighed for at komme sikkert ind. Vi fik at vide at vi nok måtte venter til demonstrationen var opløst. Vi gik lidt væk men inden længe blev vi kaldt over til bilen hvor vi fik anvist en retning og fik at vide at vi ville blive taget imod af betjente der ville få os sikkert ind. Det gjorde de så også. De kunne jo bare have været ligeglade men gjorde sig faktisk den “ulejlighed” at sørge for vores ret til at deltage. Anden gang jeg var positivt overrasket var da vi skulle væk fra konferencen. Vi var en lille gruppe der blev forfulgt af råbende og svært aggressive hashrotter som gentagne gange forsøgte at komme hen til os. Dem fik politiet ret effektivt stoppet. De ækle kryp forsøgte også flere gange at stoppe trafikken og forhindre at vi kunne komme væk og der viste politiet sig igen effektive. Vi kom sikkert væk med politieskorte et rigtig godt stykke.

Oversætteren
Skribent

Det der skulle de jo have gjort med alle. Som minumum. Men det gjorde de ikke..

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det danske politi er illegitimt. Vil man have sikkerhed må man selv stå for det.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

I øvrigt blev alle kommunisternes klistermærke pillet ned samme aften i området.

Samt de blev trollet på deres Konfront side med kommentarer og nedstemt, så de til sidst lukkede for muligheden for kommentarer og stemmer. ibb.co/d74BCpz

#StopScandza var et kæmpe flop. Sådan er det at være taberkommunist.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Tak for artikel om Scandza, godt at det blev gennemført efter planen.

Ingolf Gaboldsen
Skribent
Paludans it mand.
Gæst
Paludans it mand.

Det der nok er sket, er at Paludan har skulle informere PET, om hans adresse og derfra, har en de PET folk, der har stået for opgaven, med Paludans sikkerhed, sikkert givet informationen om tid og sted, til Antifa.

Det kan også bekræftes, at Antifa, havde adressen, som nogle af de første.

Ligepludselig, kan det give mening, det jeg siger foroven.

Derfor – Man snakker ikke med politiet, hvad angår dette felt.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jeg tror Redox havde adressen og stod og ventede for at se om der kom folk der. Herfra informerer de Konfront som straks sætter gang i deres organiserede voldsplaner.
__
___

trackback

[…] Politi og anti-fascister i ømt og bedårende samarbejde 😘❤️😘❤️#scandza […]