Hjem / Akbaring / Kommunistskøge vil igen hente “danske” børn “hjem” fra Syrien

Kommunistskøge vil igen hente “danske” børn “hjem” fra Syrien

Hvis vi havde en nyhedsside der kun omhandlede kræftoperationer, så ville vi gentagne gange skulle beskrive dødelige svulster og tragiske metastaser. Men nu tjener vi i stedet Moder Danmarks sagnomspundne jord, og så må vi beskæftige os med andre modbydelige ting.

En af disse er den notoriske gadeterrorist, danskfjendske Johanne Schmidt-Nielsen, der af min søsters homøopat beskrives som en “fæl slamhore” der ifølge ham “burde ligge 5 fod under i en skov”. Min søster refererede at han mumlede “efter en dom, ik'”, men jeg er med på hvad han mener. Nogen folk er som en rød klud, og Johanne Schmidt-Nielsen, tidligere MF for Enhedslisten, skaber altid røre som repræsentant for rodløs internationalisme og destruktionen af Danmark.

Det som sætter Store Tanker i gang er nærmere, at såkaldte nødhjælpsorganisationer ansætter ekstremister igen og igen til at lede deres forbryderorganisationer maskeret som velgørenhed. Mimi Jakobsen, Jørgen Poulsen, Klaus Rothstein, Schmidt-Nielsen et cetera. Mange sådanne tilfælde.

At tage et uskyldigt budskab om at “redde barnet” og omdanne det til “send de værste af de værste skodperkere tusindvis af kilometer til Danmark” er alligevel så groft, at man kan risikere at spytte sin Monster udover skærmen.

Den danske organisation Red Barnet lægger nu pres på regeringen for omgående at hente børn med dansk tilknytning hjem fra Syrien.

Børnene menes at befinde sig i fangelejre i Syrien for udlændinge med tilknytning til Islamisk Stat (IS).

– Vi opfordrer den danske regering til så hurtigt som overhovedet muligt at få de danske børn hjem til Danmark. Det er den eneste måde, vi kan sørge for at få de danske børn i sikkerhed, siger Johanne Schmidt-Nielsen, generalsekretær i Red Barnet, til TV 2.

Hun siger, at selvom deres forældre har haft tilknytning til IS, har deres børn ingen andel i det.

At de fremmede snyltere, som de folkeforræderiske politikere har sluppet løs på danske gader, tager i krig i Mellemøsten, understeger hvor stor en forbrydelse det var at give dem dansk pas. Jeg mener selvfølgelig at alle fremmede skal fratages statsborgerskab, men også at danskere der har vendt deres folk ryggen kan landsforvises. Johanne Schmidt-Nielsen burde være en fin kandidat.

– Den danske regering kan faktisk gøre noget for de her børn, som har dansk tilknytning. Uanset hvad deres forældre har gjort, må man sige, at børnene absolut intet har gjort. De har som alle andre børn krav på at komme i sikkerhed, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

Hun bakkes op af både Enhedslisten og Radikale Venstre, som TV 2 har været i kontakt med søndag aften.

Artiklen på TV2 fortsætter med udtalelser fra Save The Children, der også taler for at Europa skal importere terrorister, mens TV2 ligeledes fortæller at der også er “norske og svenske kvinder” til stede. Det er en grov fornærmelse mod Skandinavien at betegne disse terrorrotter som vores blod. Men Løgnepressen™ er jo ikke sat i vandet for at lave neutral nyhedsdækning.

Vi har mange nødhjælpsorganisationer i Danmark og vi har vores folkekirke. Alle disse institutioner kunne tjene gode formål. Vi kunne hjælpe vores egne i stort og småt, endda på tværs af grænserne med vores broderlande, og vores folkekirke kunne prædike et sundt budskab i smuk harmoni med familie folk og fædreland.

I stedet har vi alle disse velgørenhedsslanger som arbejder for at udskifte den danske befolkning med racefremmede fra fjerne kontinenter, mens man ved et besøg i kirken skal høre på en kattedame prædike satans budskab om import af brune mennesker under dække af muh holocaust.

Overalt hersker råddenskab. I horisonten ser vi med gryende optimisme dagen for den Store Oprydning®. Måske skal der tages hårdt fat, så kom i god form. Vær den bedste Blæser-læser du kan være.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

800 erklærede terrorstøtter

Som nævnt i en artikel på Dagens Blæser for et stykke tid siden, så burde …

21
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
13 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenboergemuhammedLadVæreMedAtVæreSåRacistiskTorsten TorLord of the Frogs Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Storkapitalens nyttige idioter lægger ikke skjul på at de vil bruge vold for at stoppe det oprindelige folk i at bestemme i eget land. Ikke at det kommer som en overraskelse, men de kan åbenbart skrive det helt åbent nu. Her en artikel konfront.dk/surpassing-mass-movements/ : “Using violence / non-violence strategically, simultaneously and non-dogmatically”… det er vist kun forskruede RUCere, der forstår hvad brug af vold “udogmatisk” handler om.

Oversætteren
Skribent

Det der har vi vist ikke stemt for..

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hun er en af dem der skal stå forrest i henrettelserne for landsforræderi (i minecraft, redigeret)

Oversætteren
Skribent

Efter en demokratisk dom med mulighed for appel selvfølgelig.. Vi er fuldt ud demokrater..

LadVæreMedAtVæreSåRacistisk
Gæst
LadVæreMedAtVæreSåRacistisk

Demokrati har mange svagheder, men jeg tror da næppe du har lyst til at have en Konge som fuld ud styres af jøderne.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Demokrati og folkestyre er ærke-europæisk. Perfekt for stærke, selvstændige individer. Men selvfølgelig ikke noget en beskidt træl af jøde-guden vil forstå.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Ja. Man kunne godt forestille sig stærke blæser-læsere, måske klædt i brunt, rømme gaderne og bringe de skyldige til dom.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

*ZIP ZYLTEN ZHLOMO* (modereret pga af cringy-kosher-delle-urias-boomer sprog)

SorteSlyngel
Redaktør

Jeg springer fra

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Tag en for holdet! Det er hårdt arbejde, men nogen skal jo gøre det.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Rimelig perker/neger adfærd det der. Ikke noget en europæisk mand skal opfordre til.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Man ved man har gået for langt, når selv Børge syntes det er for edgy.

Lord of the Frogs
Administrator

For cringy ja. Stop dig selv inden det bliver for tåkrummende.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Jeg er ikke fan af edge posting. Think positive; vi skal være et forbillede for normies.

Lord of the Frogs
Administrator

Hej my fellow Jarl. Det der gider JEG på ingen måde at høre på. Slut

download.jpg
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Statsministeriet har udgivet en pressemeddelse ang en hastelov der umyndiggøre IS krigere og dermed deres børns statsborgerskab., det gælder dog kun dem der har dobbeltstarsborgerskab.

www.stm.dk/_p_14874.html

Håber det med tilbagevirkende kræft både i Århus og København har venstreradikale fået flere i Exit forløb med tilhørende goder.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg er overrasket over at Radikale stemte for. At EL og Alt mener at IS-tosser skal være i Danmark er så landsskadligt som noget kan være.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Red Barnet? More like Johanne har læst Siege og vil accelerere udviklingen med aktive terrorceller bestående af ½-muggibørn. Løb, pædagoger, løb!

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor
boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Vrøvl! Jesus “Kristus” er deres primære biologiske/psykologiske våben.

images.jpg
Ingolf Gaboldsen
Skribent