Hjem / Verden / Polen forgylder storfamilier

Polen forgylder storfamilier

Der er muligheder for at trylle glade, blonde rollinger frem i millionvis. Det kræver blot at man giver de rette muligheder, incitamenter og støttefunktioner, der kan sikre børnefamilier en høj grad af tryghed og trivsel.

Et enkelt eksempel fra Polen præsenteres på DR, hvor regeringsinitiativer giver umiddelbare resultater, og en løsning på landets katastrofalt lave fertilitet synes at forme sig.

Polens stærkt konservative regering står til dundrende sejr efter at have åbnet for gavmilde børnepenge.

Katarzyna Kleczka-Wdowicz bor med sin kæreste Robert og deres fem børn i en etværelses lejlighed i ét af de fattigere kvarterer i byen Katowice i det sydlige Polen. Mor Katarzyna går hjemme, mens Robert er elektromontør.

– Jeg tjener omkring 2.000 polske zloty om måneden, siger Robert, der bærer den yngste søn på Seweryn på syv måneder på armen.

Roberts løn svarer til omkring 3.500 danske kroner om måneden.

Derudover får familien Kleczka-Wdowicz børnepenge for fem børn. Per måned er det 500 polske zloty for hvert barn. Et beløb, der i alt svarer til 4.300 kroner hver måned, og som er mere end Robert tjener som elektromontør.

Børnepengene indførte den siddende, stærkt konservative regering, ledet af ‘Lov og retfærdighedspartiet’, for tre år siden. I år udvidede regeringen programmet til at gælde fra det første barn.

I deres tilfælde er det altså en fordobling af deres indkomst, fordi de tager familien alvorligt og belønnes for deres hæderlige indsats. Det er dejligt at læse om. Naturligvis har Polen et gigantisk forspring i forhold til Danmark, og hvis de får styr på deres reproduktion står de i en ganske gunstig situation i fremtiden:

En forholdsvis religiøs befolkning, hvor fosterdrab er ilde set og ægteskabsinstitutionen respekteres.

Nærmest ingen savlende, tobenede monstre fra den tredje verden.

En befolkning der i stadigt større grad er nationalistisk indstillet, som kan spejle deres holdninger i konkret politik og gør aktiv modstand mod folkets fjender.

Besiddelse af stort territorie, ikke mindst Østtyskland, så polakkerne ikke just manger leverum (ok, dette var lidt en stikpille).

Nu er Polen i en situation hvor de har gået en masse igennem: kommunisme, jødisk terror, vestlig påvirkning og andet der har hæmmet nationens sunde udvikling. I dag har de, trods EU’s antinationale kurs, for alvor mulighed for en sund fremtid, og det er værd at stræbe efter.

I Danmark er vi i en dyster situation. Det virker nogle dage som om vores problemer er uoverstigelige. Vores landsmænd virker hjernevaskede, ligeglade og rodløse, og vores politiske elite, der agerer som en fremmed besættelsesmagt, virker magtfuldkomne. Men gennem organisering kan vi skabe en alternativ fremtid, om ikke for alle danskere, så for dem der ønsker det. Og dem der formår at skabe håb, tryghed, sikkerhed og trivsel vil tiltrække masser af andre.

Men tilbage til fødselsraten. I Danmark er der en række hindringer, som gør sunde storfamilier urealistiske. Dels det bekvemme liv man kan leve som atomiseret individ, men også manglen på statslig aktion på området. Der er jo nok at gå i gang med.

Vi skal have fjernet adgang til skilsmisse, med mindre der er helt særlige grunde, som en dommer skal vurdere.

Ægteskab med staten skal umuliggøres. At bryde en familie op skal gøres svært, og fædres rettigheder i sådanne tilfælde skal styrkes betydeligt, mens kvinders økonomiske tryghed som fraskilte mødre skal fjernes.

Samfundsressourcer skal tydeligt tilfalde børnefamilier og initiativer der kan stimulere høje fødselstal hos de klogeste skal igangsættes.

Skoler skal promovere familieværdier fra første færd, og feminisme og andet fremmed tankegods skal aktivt undertrykkes.

Parafile subkulturer som homofile og pædofile skal kriminaliseres og undertrykkkes.

Punkt 3: ?

Punkt 4: profit

Punkt 5: seks millioner danskere på Grønland

Det er en lang rejse og ovenstående statslige indgreb er mere end usandsynlige i en overskuelig fremtid. Så igen kan vi kun opfordre til at se indad, og erkende, at lige nu er det kun os selv der kan skabe den fremtid vi ønsker. Først i det små og siden i det store.

2028: Dannevirke Kidz opfører “De skal ikke integreres, de skal hjem” for Kong Frederik efter revolutionen og de påbegyndte deportationer.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Asylaktivist myrdet

Ja, det er en sand overskrift. Og den bekræfter faktisk noget fremmedlobbyen altid har postuleret. …

19
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
13 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Lord of the FrogsTorsten TorboergemuhammedArisk hævn !Scandinavianheritage Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Skribent

Det er vidunderligt hvordan flere lande med nedadgående fødselsrater ser alvoren og vigtigheden i en sund kernefamilie. At de danske myndigheder ikke følger trop, er blot et af mange eksempler på forræderi overfor eget folk.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Mange siger det ikke vil fungere i Danmark, fordi perkerne vil udnytte det i stor stil, da regeringen pga internationale love ikke kan diskriminere i ydelser.

Jeg siger bare at perkerne allerede skyder så mange ud de kan, det her handler om at give etniske danskere incitament til at få børn så vi kan opretholde vores nation og folkefærd.

Om det en polsk handlingplan eller en ungarsk er underordnet, det vigtigste er at de ikke længere kan slippe afsted med at sige vi aldrig bliver istand til at føde nok børn selv. Det åbenlyst at se at vores folkevalgte decideret har vendt ryggen, fordi man følger en eller anden globohomo-agenda i 30-40 år.

F.eks. den kvindefrigørelse der forsatte abortloven, som har sørget for at der er fjernet over 800.000 danske etniske børn, siden den blev indført. De kunne sjovt nok have gjort op for de mange fremmede vi har i landet, der når man tæller dem op også runder de 800.000 efterhånden.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Der er blevet 1 mio. flere “danskere” siden 1970, hvor fertilitetsraten faldt under 2 pr. kvinde. Dvs. der er blevet færrere danskere samtidig. Jeg gætter på at der er mellem 1,5 og 2 mio. ikke danskere i landet nu som tæller med i befolkningsantallet.

Der skulle ikke mange udsendelser i DR “vild med dans” primetime for at få panikken og oprøret frem i danskerne!

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Det bedste system for forøgelse af fødselsraten og samtidig skabe gode forhold for børnefamilier så vi i 1930ernes Tyskland. Et nygift par kunne tage et lån i statsbanken og efterfølgende købe et stykke jord og bygge et hus. For hvert barn født ville 25% af lånet blive afskrevet. Efter parret havde fået fire børn ville hele lånet være “afbetalt”. Det er så simpelt, men det er i modstrid med det økonomiske system vi i dag lider under, hvor gældsslaven og “homo oeconomicus” er den anti-europæiske elites mål for vores befolkninger.

98773834-DC3F-4AE2-B5DC-D9290270A8B7.jpeg
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Og tænk de forskede også i en kur imod kræft der brød med princippet om at tjene penge på kræftbehandling ved faktisk at fjerne kræft. Måske var der nogle amerikanske medicingiganter der kunne se en fordel af at nakke Tyskland!?

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Det er jo nødvendigt med en samfunds ændring vis man skal ændre fødselsraten hele grundideen om for eksempel den fire abort er noget som er kommet med kulturmaxsimen indtog i 68erne med kvindernes frigørelse osv. vis vi ser på de tidligere regler omkring abot var de såment danske fornuttige i 30’erne-50’erne og det var også meget ildeset at få fortaget en illegal abort på det tidspunkt , så der handler på mange punkter om at vi har et regnskab der skal gøres op med kulturmaxsimen som mange kvinder er blevet hjernevasket af og det har været med til at ødelægge den tidligere familiære kultur samt kvindens plads i samfundet som vi havde i vort samfund før i tiden. Tæker selv på at dette opgør må komme med en evt. Kommende folke revolution på den nationale fløj hvor der efterfølgende i det nye politiske system indføres nye regler på området omkring abort samtidig kunne man tilsidestille straffen med mord for dem som fortager illegal abort det ville nok kunne afholde de fleste læger for at ville fortage det. Men generelt ser det ud som om flere af de østeuropæiske lande er mere famile orienteret og deres kvinder er ikke så påvirket af kulturmarxismens agenda.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hvad med muggi/ugga bugga voldtægts affald – skal det også forbydes at abortere det ?

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Hvis her, ja! Hvis de vil praktisere barbari i deres egne lande so be it, men ikke her. Europæiske læger skal ikke agere fosterdræbere. Heller ikke på muggikvinder.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

boergemuhammed, jeg mener hvis en muggi/uggabugga voldtager en dansk pige . -skal de så også tvinges til at have det ?

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Nej. Ikke hvis jeg blev enevældig hersker af Jylland.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

nej det skal naturligvis være muligt i voldtægts tilfælde og evt. være en mulighed vis man ved at barnet ville blive født med visse defekter, hvad angår dit spøgrsmål omkring voldtægt begået af racefremmed tror jeg ikke dette problem ville være tilstede efter en nationalistisk folke revolution eftersom de fremmed ville befinde sig i deres respektive hjemlande.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Husk altid at rødkalke jeres hunkøns bekendte på børnespørgsmålet. De vil ofte blive sure, for de ved det godt inderst inde.

Oversætteren
Skribent

Haha ja.. De bliver så ekstremt rasende, når de finder ud af, at man faktisk godt ved, at de er klamme og selviske abortskøger.. De ved godt, at det er ekstremt forkert inderst inde..

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Tror også de fleste kvinder (flertallet) der har fået en abort kæmper med en enorm sorg og forsøg på fortrængelse over at have fået myrdet sit barn.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Det går godt med gamle østbloklande, de har dog stadig et efterslæb mht. at indhente på det økonomiske område, fra overgang fra planøkonomi til markedsøkonomi. Det glæder mig at lokalvalgene i Ungarn gik suverænt for de nationale.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det er meget interessant at østlandene stadig har denne grad af nationalisme efter 70 års kommunistisk tyranni. Hvorfor er globohomo ikke sket for dem? Tænker at forklaringen må ligge i infiltration netop fra øst i 60erne hvor så jøder og landsforrædere greb bolden i vesten og implementerede det.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Tja, hvorfor flygtede jøder fra Warszawapagtlandene? Måske “kommunisme med ariske kendetegn” ikke er helt dårligt lol.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Er der en anden historie om murens fald – at jøderne blev smidt ud igen?

Lord of the Frogs
Administrator

De anti-kommunistiske optøjer i Østblokken i 50’erne og 60’erne var et stykke hen af vejen anti-judeo i deres grund essences.

En stor del af eliten der var indsat efter 2. verdenskrig var udpræget jødisk. Efter de var slået ned blev forstod Moskva at det nok var bedre at indsatte en etnisk lokal elite. Dr. Andrew Joyce har bla. skrevet en del om det blandt flere andre. Du kan finde mange af hans artikel her:
www.theoccidentalobserver.net/