Hjem / Andet / “Forstå bandekrigen i København”

“Forstå bandekrigen i København”

Nu hvor vi har nået Malmøske tilstande og endelig har fået krydret vores eksotiske hverdag med bombedetonationer, så går gammelmedierne ud og forklarer hvad der foregår. Samtidig med at de promoverer fortsat fremmedimport og integration af den million vi allerede har. Naturligvis.

Nu har Dagens Blæser set på tre forskellige udgaver af disse “faktabokse” og forklarende videoer fra diverse slammedier. Det er høj, høj vidensformidling. Bandekonflikten udspringer af en konflikt mellem forskellige bander. Banderne vil gerne tjene penge på kriminalitet.

Jeg bemærkede at hele syv mennesker var involveret i at producere Berlingskes tynde kop pis af en videoartikel.

Hjernestørrelserne hos danske journalister har nået niveauer man ikke troede var mulige. Hav en sten klar.

En af de mest bemærkelsesværdige ting er dog af en af muggiklubberne er eksploderet i antal medlemmer, efter at deres pakistanske leder blev løsladt for dødsvold. Dette fortæller nemlig den historie der helt enkelt forklarer problematikken.

Politkerne leverer middelmådig retorik, som de konsekvent nægter at følge op på. Her har vi årsagen til såvel banderne som deres hærgen. Ville man stække nationalister og højrefløjen generelt (i hvert fald på ét område), kunne man jo blot være hård og konsekvent overfor alle kriminelle fremmede. Alt fra fumlegængeri og cykeltyveri til endnu værre ting, skulle være eksklusionsgrund fra Danmark. Så ville man kunne sige at de fremmede, trods enormt antal, i det mindste ikke plager samfundet via bandekriminalitet.

Men som sagt løslader man en morder fra Pakistan, og lader ham lede en rottebande. Vi oplever således en utrolig kynisme og ondskab fra de politikere, der har lukket disse morderiske djævleperkere ud på vores tidligere idylliske gader og stræder.

Eksempler på politkernes kyniske svindelretorik:

I stedet gør politkere og politiet ikke en pind, og alle bandemedlemmer der er kendt af myndighederne, går frit rundt og stopper hr. Hansens bil og sælger hash til fru Jensens søn. Vi har set, senest sidste weekend, at politiet deltager i gadeterrorisme og Københavns politi burde selv blive stormet af et antiterrorkorps og sættes foran en dommer, men vi er i en ræven-vogter-gæs-situation, og politiet er folkeforrædernes forlængede arm.

Folk stemmer på løfter om handling men får i stedet en spand klumpet afføring lige i sylten. Det er et sørgeligt, ansvarløst system vi har rodet os ind i, du.

Der er kun én løsning der kan garantere fred, og det er en tilbagevenden til normalitet. Et Danmark for danskerne. Sig NEJ til multikulturel ekstremisme og JA til et fædreland dedikeret vores folk.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Borgerforslag: Ytringsfrihed? Stort ja tak

Dagens Blæser har skrevet en del flammende retorik omkring det temmeligt pilrådne, nationsnedbrydende system vores …

25
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
20 Tråd kommentarer
21 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
LarsLarsenboergemuhammedKristian NissSorteSlyngelTorsten Tor Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Bandemedlemmerne har det nemt, man kan voldtage, skyde og skabe andre ulykker siden man er lille. Men det glemt hurtigt i kultureliten, hvis man er snaksagelig, de begræder endda deres død, når fortiden indhenter dem.

Nadim Yasar og hans venner der skrev “Rødder” og tudekoret dan han blev skudt var helt forfærdelige

Deres projekt med at sætte en kriminelbandeleder på en piedestal er næsten på grænsen til forræderi. De misbruger public-service støtte der går til de virksomheder til at promovere deres nonsens. Ingen kritisk ryster fik adgang, men de fik fri tale i medierne i flere år…

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Jeg har stor beundring for Nadim Yasar.. Mest fordi han er seks fod under.

Oversætteren
Skribent

Ja nogle af fremmede gør da i det mindste det arbejde, Danskerne ikke gider..

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Man bliver så træt af politikernes latterlige floskler. Der er ingen energi eller slagkraft bag noget af, hvad de siger. Jeg forestiller mig en slatten boomer-arm med knyttet næve, som ikke engang kan knuse en ostereje, imens der udbrydes: “Sådan! Vi gjorde det!”.

Bandepakker, terrorpakker, bankpakker… Tænker lidt, at det er newspeak. Nok derfor der ikke findes nationalistpakker, fordi os vil de ikke finansiere og promovere.

Disse mennesker fatter ikke, hvad der er op og ned, før de bliver jagtet igennem gaderne af enten en meget vred dansk folkeskare, eller en flok sultne afrilakker, fordi der ikke er flere penge til dem.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Bare fortæl folk at det langtfra er de første ghettopakker og bandepakker, byfornyelsespakker man har indført. Og meget af det der bliver indført som modsvar i nyere pakker allerede har vlret på bordet som løsninger siden tidernes morgen.

De rent spild for galleriet, så det ligner man fører til noget.

Alle gange kalder det man en pragmatisk løsning fordi alle skal ind over i så store udspil. Man kalder det dansk facon, så selvom regeringen har mandater til at indfører det alene, skal der alligevel altid indput med fra den yderstevenstrefløj.

Det velvidende at venstrefløjen går til valg på at rulle det hele tilbage.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Præcis.. Men mente mere..

Bandepakke = vi skal have flere bander (ikke “vi skal bekæmpe bander”)
Terrorpakke = vi skal have mere terror (ikke mindre)

Osv.

Altså newspeak.. Det er da lidt sjovt, at uanset hvilke tiltag de gør, så bliver lortet kun værre. Hvis bandepakkerne f.eks. skulle gøre banderne svagere, hvorfor står de så stærkere end aldrig før? Hvorfor har vi flere skyderier og eksplosioner end nogensinde før?

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Det er så ikke sandt. Der er ikke ret mange jøder i Danmark. Hvis du har dokumentation på, at 70% af de ovennævnte mennesker er jøder, vil jeg gerne se det.

Problemet er, som jeg ser det, at Europæere/hvide mennesker generelt, er naive. Og hvorfor er vi det? Fordi vi er gode mennesker inderst inde – hvilket også afspejler sig i vores samfund – og især gjorde det i de gode, gamle dage. Kun de færreste gode mennesker tror på ondt i andre, fordi det eksisterer ikke i dem selv.

Politisk korrekthed og mainstreamkultur er problemet. De er døde fisk, der bare bliver ét med strømmen. Tag f.eks. udlændingeloven af 1983. Det var 100% danske politkere, der stod bag. Og hvorfor gjorde de det? – Fordi de efterlignede andre Vestlige lande, der havde lavet lignende love.

Meget af alt det lort, vi døjer med, bliver ikke skabt her i landet. Det bliver importeret – og ofte af mennesker, der er velmenende og helt blinde overfor skadevirkningerne. Et andet eksempel kunne jo være Netflix eller popkulturen og deres anti-hvide og kryptosataniske lort. Det er primært amerikanskproduceret. USA er verdens største eksportør af Weimar degeneracy. Tror du f.eks, at danske Netflixmedarbejdere er nogle krognæser, der bevidst sidder og tænker: “Muhahha, jaa! Mere degenerativt lort til de dumme goyim!” hver gang de skal sidde og skrive undertekster osv. til en ny Netflix-serie? – Fordi det er de jo ikke. Det kræver blot én lumsk og beskidt jøde at få 10.000 naive, lalleglade og uvidende goys til at sutte på hans klamme diller og tale/arbejde for hans sag. Dét er det virkelige problem.

Et andet eksempel er venstreorienterede. De fleste venstreorienterede er faktisk gode mennesker på bunden. De tror, at Muhammed og Akmed er ligesom dem selv. De er for naive til at kunne forstå det, og de benægter konsekvenserne af deres tilstedeværelse og bilder sig selv ind, at det er vores skyld at de ikke kan opføre sig ordentligt – fordi hvis ens udgangspunkt altid er egalitært, og at alle mennesker er lige gode på bunden, så må det jo være os der er noget galt med, siden alting fucker op, når de er her, imens det aldrig fucker op for os selv.

Det er derfor vores kamp er så fandens hård, fordi det er ikke nemt at bekæmpe politiske modstandere, der ikke mener noget ondt om nogen – udover os selvfølgelig, fordi de er blevet hjernevasket af (((dem))) til at tro, at vi er de eneste onde menensker i verden.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Din O-D-I-N.dk-posting er ikke på grænsen til latterlig, det komplet latterligt. Hold dig væk, du for os til at fremstå som tosser.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

“fremstå som tosser” WAAAAAT?!!11

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Manden er jøde-tilbeder *rollz eyez*

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Takker.

Idag skal jeg hjem til familiekomsammen som bestående af boomere, normies, naivister og for nogens vedkommen deciderede landsforrædere. Det er lidelse fra jeg kommer ind af døren til jeg går. De er fuldstændig bevist som ubevist uvidende om hvad Danmark er blevet til med fx gadeperkere (www.uriasposten.net/archives/105087).

Når de ikke engang vil erkende det alle kan se og opleve på gaden, hvordan skal de så nogen sinde erkende problemet med demokratiet, den globale elite, bankkartellet osv.? Konflikter har jeg haft med dem og vi er i en form for våbenhvilke hvor snakke ikke kan bevæge sig for langt væk fra fodbold, trafik og vejret.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Kender det alt for godt. Også derfor jeg er lidt upopulær i familien, men jeg er ligeglad. Jeg holder ikke min kæft – hvis de begynder på noget pis, så får de sandheden. Har aldrig været særlig god til at lægge låg på mig selv – og det er jeg sådan set glad for. Nok har det givet mig en del problemer igennem tilværelsen, men til gengæld styrer man også fri af alt muligt andet lort. Alt i alt vil jeg mene, at man vinder på at være hudløst ærlig.

Selvfølgelig skal man ikke begynde at sidde og snakke om ZOG, multikulti osv. helt uopfordret, men hvis de begynder at snakke om et eller andet samfundsrelateret, så går jeg 1488. Det er det eneste rigtige at gøre. Uanset hvor sure og tvære de bliver, så planter du frø i deres skrumpehoveder, som en eller anden dag måske tilsammen udgør en hjerne, der rent faktisk kan tænke selvstændige tanker og være kritisk indstillet uden at labbe rådden jødesæd i sig 24/7.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Tak for tilbagemeldning. Jeg er også ved at være der hvor du er, men jeg har været blackpilled i mange år + alkohol til sådanne arrangemeneter+ jeg er dårlig til at diskutere + jeg bliver nemt hidsig på det her område = ikke godt :-). Men jeg er ved at sluge en god rød pille og forsøger at se mig som overmenneske der skal være deres fører, deres hjælper, deres redning fordi de er blinde og ham de altid kan stole på osv. Man får aldrig folk med sig hvis man bliver uvenner.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Præcis. Man er nødt til at være large omkring det. Ved godt, at det kan lyde lidt arrogant og frelst, men jeg ser bluepilled mennesker som ofre, og det er de jo ret beset også – ofre for jødens massive propaganda-apparat lige siden de kunne kravle.

Med årene har jeg fundet ud af, at enten ledende spørgsmål eller “vage” udtalelser med et stærkt budskab, er den bedste teknik til at redpille folk med. Det bedste er, når man kommer med en vag men korrekt udtalelse, som sætter gang i hovederne på folk, og hvor de så bliver en smule harm over det, men ikke nok til, at de lukker helt ned, fordi så kan man som regel tage hul på en større diskussion uden de bliver alt for følelsesladet omkring det. Man kan godt gå 1488 uden at sidde og heile og synge Die Fahne Hoch. 😀 Men ja, alkohol og samfundsdebatter er sgu en dårlig blanding, medmindre man er blandt mennesker, der i stor grad deler samme opfattelse.

Det irriterer mig bare, at de fleste folk skal være så fandens nærtagende. Som om, at jøder og muslimer er deres små kæledyr som man endelig ikke må stryge mod hårene. Sådan har jeg nemlig aldrig selv været. Jeg bliver kun nærtagende, hvis folk angriber mig personligt, og jeg har aldrig anset min verdensopfattelse for værende noget personligt, så det har aldrig gået mig på, når den er blevet udfordret – det er bare jo bare min viden, eller mangel på samme. Man bliver jo ikke klogere ved at blive emotionel så snart nogen siger noget, der måske ikke passer ind i den opfattelse, man har. Jeg bliver bare mere nysgerrig af det, hehe. Fordi hvad nu hvis det passer?

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja, omend det er 10 år siden jeg har været hvor de er, så er de ofre. Kan ikke finde ud af om de bare er dumme, svage eller bare groet til. Der er lidt håb i de unge i familien som jeg smider et par piller til i ny og næ. Min svoger var dog ved at brække sig over klimadebatten osv. og jeg nævnte hans døde far som jeg ved overhovedet ikke ville kunne tage globohomo samfundet, så min svoger sagde at han var meget enig med mig haha. Så det var lidt af din teknik ved at bruge hans far 🙂

Jeg oplever stor nærtagenhed også i nationale kræse. Der skal ikke meget til, små fornærmelse osv. før folk flejner. Men jeg tror også man skal være lidt af en karakter for at gøre det vi gør. Men det er også ved mødet med andre nationale at jeg personligt har rykket mig mest eller blevet overbevist.

Tak for dine skriverier, det har støttet mig hele dagen 🙂

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Stop med at drikke alkohol. Slug the golden pill, broder!

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

@Børge…Ja alkohol er djævlens saft

SorteSlyngel
Redaktør

Jamen… Liebfraumilch?

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Også i forhold til alkohol kan i-SLAM lære os noget..

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Hvorfor det? Hvis alle redpilled mennesker gjorde det, ville vi jo lynhurtigt blive isoleret fra alle andre, og så har vi absolut ingen chance for at få samfundet tilbage på rette spor. Desuden kan man sagtens elske sin familie og omvendt, selvom de er nogle kvæg. Min mor er selv et bluepilled kvæg, men det er trods alt hende der har opfostret mig. Skulle jeg bare droppe al kontakt med det menneske, der har tørret mig i røven og madet mig, arbejdet for at hive shekels hjem så jeg kunne få mad, tøj osv. og sikret min overlevelse de første mange år af mit liv, blot fordi hun er offer for jødiske løgne?

Du virker lidt jødisk i din tankegang. Er du en eller anden form for shill? Du spreder pænt dårlig energi herinde. Nu mangler vi bare lidt fedposting, og så er den i hus.

Lord of the Frogs
Administrator

Just stay at home, alone, goy.

i wonder.jpeg
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

@Kun hvide.. Det er min kernefamilie …mor, far, søster…Jeg har børn, de har krav på dem.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Jeg ser stor hjerne, jeg opsamler sten.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Demokrati = farse.

Sårn, er det.