Hjem / Danmark / Politikere forsøger at fylde Bornholm med negere og arabere

Politikere forsøger at fylde Bornholm med negere og arabere

Vi har gentagne gange berettet om det ubegribelige selvmord som Island lader til at være i gang med. Feminisme og fremmedimport – og en yderst ivrig, hændergnidende rabbiner – er deres vej lige mod helvede.

Danmark har været på den kurs siden 1960’erne og hver en krog af landet er nu ved at være i en beriget tilstand, om det så er utålelige muggier eller marginalt mindre utålelige sigøjnerpolakker. Man beder til og håber på at der er lommer af fred og homogenitet, men vores kommunale system med systematisk implementering af multikultur har sørget for at dette hastigt er noget der hører fortiden (og fremtiden) til.

De mere isolerede egne af vort rige kunne man håbe var fristeder for horrible snylternegere og krævende muhamedanere, ikke mindst Bornholm. Men forræderpartierne har også styringen over Solskinsøen, og det glade, homogene, fredelige Bornhom er at finde i historiebøgerne eller minder fra en barndomstur.

Politikere på Bornholm søger af uvisse årsager at holde mål for befolkningstal. Dødsfald, fraflytning og lignende kan skabe udsving, og i stedet for at sikre danske fødsler eller tilflytninger, søger man at udskifte bornholmerne med savlenegere. Jeg bliver så træt. Minecraft-server aktiveret.

– Undskyld, kan vi få nogle flere flygtninge herovre?

Sådan lyder beskeden fra Bornholms Regionskommune til Integrationsministeriet.

Lige nu er der slet ikke lagt op til, at øen skal modtage nogen af de anslåede 600 flygtninge, der skal fordeles mellem kommunerne næste år.

– På Bornholm har vi en stor afvandring fra arbejdsstyrken, og vi har virksomheder i vækst, der har brug for folk i produktionen. Desuden er vi gode til at få flygtninge ud på arbejdsmarkedet. Og så tænkte vi, at vi kunne være med til at løse et nationalt problem i samme ombæring, siger borgmester Winni Grosbøll (S).

Billedet på fremmedimport: en korthåret katteheks, der uden indgriben får lov at sprede død og ulykke. Stop Winni Grosbøll (med læserbreve eller noget)!

Det nationale problem med fremmede er jo skabt af landsforrædere som Grosbøll. Danmark har ikke modtaget en eneste flygtning siden  Flygtningelove af 1983. Lutter snyltere og skidtfolk fra lortelande, og jo flere man importerer, jo flere områder man gør utrygge og udanske, des færre børn producerer danskerne. Løsningen er et reb om Winnis hals (efter dom) og en danskvenlig politik til gavn for børnefamilier.

En af dem er Biniam Aron Engda, der er flygtet fra Eritrea. Han kom til Bornholm i 2015. Et år efter fik han job på Danish Crowns slagteri i Rønne, hvor han først havde været praktikant.

Glimrende eksempel! En negerparasit, der ikke ville udføre værnepligt i sit hjemland, fik nys om at vi modtager just sådanne negere, og overøser dem med rigdom, hvis de rejer 8.000 kilometer til det fjerne land på det fjerne kontinent. Det er solstrålehistorien i vores licensfinansierede propagandamedie. En neger. Der har arbejde. På Bornholm.

– Flygtningene bidrager med, at vi kan producere det, vi skal. Tilbage i år 2016 og 2017 stod vi akut og manglede flere hænder – og der var det en stor hjælp af få flygtningene ansat, siger fabrikschef Peter Kofoed Nielsen fra Danish Crown i Rønne.

Samme historie sidste år, samme historie i 1960’erne.

Politikere implementerer internationalt vedtaget masseindvandring.

Rodløse virksomheder, industri- og arbejdsgiverinstitutioner beder om fremmedimport for at løntrykke danskere og opnå kortsigtet profit.

Danskere betaler prisen i skoler, gader, hospitaler, fængsler og bliver ofrene for den førte politik, mens det værste afskum tjener på folkets ulykke.

– Både kommunen og virksomheden er meget åbne over for flygtninge. I 2015 tog vi også en politisk førertrøje på, da vi tog imod 144 flygtninge og familiesammenførte, siger kommunens arbejdsmarkedschef Allan Westh.

Svaret på arbejdskraftmangel er fødsler af danske børn. Fødsler af danske børn kommer gennem incitamenter og et samfund indrettet for at tjene dette formål.

Det er ikke ratketvidenskab. Det er nationalisme. Det er svaret på 99,88% af de nuværende samfundsplager, og at en kurs til udtrykkelig gavn for det danske folk ikke ønskes af medier, politikere og myndigheder, ses af den dæmonisering og tilsværtning som rigets potentielle redningsmænd udsættes for.

Bornholm oplever og vil opleve de samme forbrydelser som resten af det mangfoldige Danmark. Vil Winni Grosbøll og co. blive stillet til ansvar for deres forbrydelser? Når deres eritreanske kæledyr bliver taget med bukserne nede?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Dagens Blæsers nytårsanalyse

Mens dronningens nytårstale fik formanden for Dansk Jødisk Samfunds formand, Henri Goldstein, til at gnide …

16
Efterlad et svar

avatar
 
10 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
JohnnyOversætterenScandinavianheritageChristian Nessboergemuhammed Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det er fucking sindssyge. Flygtninge er ikke et nationalt problem. Det noget (((globalister))) påtvinger os. Det fuldstændig vanvittigt hvordan de her mennesker tænker.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Jo kortere hår en kvinde har, desto mere hader hun sit folk.

Jernjyden
Gæst
Jernjyden

Glohedt take!

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

100p, det der er face of a negerknepper

kk.JPG
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Åbenlyst landsforræderi. Der bliver travlt ved håndvasken ved regimeskiftet!

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Ja, den ene håndvask der er at finde i arbejdslejren. Arbeit doesn’t macht frei this time.

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Statens krig mod det danske folk tages ud til den yderste afkrog. Ingen by, landsby eller ø er fredet. Det er ren “divide et impera” gennem befolkningsudskiftning. “Tænk på økonomien, tænk på væksten!” skriger de rodløse materialister, alt imens de indfødte får deres lokalområde ukendeliggjort af den nyimporterede, afro-asiatiske arbejdskraft (hvis de da kommer i arbejde). Husk hvad Codreanu sagde om de indre og ydre fjender; Krølle Bølle Winni hører til første gruppe.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Ved ikke lige, hvor blæseren får deres dybt manipulerede billeder fra, men jeg fandt i hvert fald originalen. Tag lige en slapper med jeres photoshop. Prøver I måske at skjule noget??
comment image

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hvorfor genposter du en akkurat kopi af billedet fra artiklen?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Nu besøgte jeg selv Bornholm denne sommer, det er en fantastisk smuk ø og hver en krog er som taget ud af et guldaldermaleri.

MEN, der vandrede tonsvis af lorteperkere og negere rundt på øen, specielt i Rønne, det absolut værste sted på øen. Rønne er præcis ligesom en hver anden bare lidt stor by i Danmark. Den er fyldt med grafitti og undermennesker. Utroligt trist, og noget der virkelig kan ødelægge en ellers perfekt ferie.

Oversætteren
Skribent

Det er ekstremt farligt at importere fremmed arbejdskraft. En dag bliver de mange nok og begynder at rotte sig sammen, eller andre lande kunne finde på at bruge dem som krigere mod dem, der hentede dem til landet. Tjek USAs historie.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Insektmennesker og deres usle mammon.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Danish Crown burde slet ikke hedde Danish Crown da de elsker at tage folk af anden etnisk herkomst ind på deres virksom, jeg tror lige frem de fortrækker dem frem for danskere.
De har bogstaveligt talt skiftet kronen ud med islams halv måne men glemt at omdøbe virksomheden til Arabistan halal.

BB375AB2-9DF2-45DD-96B7-F843C4D1CCDB.jpeg
Johnny
Gæst
Johnny

Sådan er det jo…

There once was a man who rubbed his hands.

And he turned our children trans.

He called us racists.

As he imported rapists.

And destroyed all our lands.

Oversætteren
Skribent

Er det fra en sang?

Johnny
Gæst
Johnny

Nej, det er et citat fra Twitter. Han er banned nu, rip.