Hjem / Radio / Radio 266b Afsnit 128 – Voldsmandens veto

Radio 266b Afsnit 128 – Voldsmandens veto

Uf for et afsnit. Det var fint at optage, men jeg havde forinden pillet ved nogle instillinger for at prøve noget nyt og ikke stillet dem tilbage hvor jeg fandt dem. Resultatet var et par timers overarbejde og en søvnløs nat. Godt jeg aldrig laver noget om mandagen ud over at udgive podcast og måske vaske tøj.

Ugens emner:
Stram Kurs rigskongres
Kommentar på video af rød terror ved Scandza
NMR/B som terrororganisation i USA?
Fremmedarbejdere på Bornholm

Oprindelig video: mega.nz/#!R7BjRYrJ!32N6IFDyN9Al-6QVViSbrhLmfiN_1JiDuz2mRX9AnVM

RSS: radio266b.libsyn.com/rss
Facebook: lolnej
Twitter: twitter.com/radio266b (Kan ikke poste ting på den, ved ikke hvorfor)
Email og paypal: radio266b@gmail.com
Youtube: Ikke længere. De mente vi forherligede vold.
Bitcoin: 12Cgg3Jz5Jwouu6G5AsMg66mn9Gry9rw9a

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

29
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
20 Tråd kommentarer
16 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
16 Kommentarorer
AilainerhitLars Agerbæk med ÆClaus BoatsinkerOversætterenSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torben
Gæst
Torben

###OPRÅB TIL DANSKERE###
###FJENDEN ER I LANDET###

Spred dette, så alle fremmede fjender og landsforrædere i denne artikel kan blive identifceret:
www.uriasposten.net/archives/105115

Glem ikke at Konfront åbenlyst opfordrer og bruger vold
__
___

Skriv i kommentarsporet eller til twitter.com/uriasposten

Listen af identificerede fremmede fjender og landsforrædere:
Simon Bünger
Matters Bwalya Sørensen
Susanne Dahl
Anders Christtreu
Sonny ‘Rebel
Dan Vidar Berg
Maya Tekeli
Aleksander Klug

Johnny
Gæst
Johnny

Kim Møller er begyndt at slette kommentarer på hans artikler, lidt for mange red pills. Han kan ikke tåle at se sandheden. Jeg er ret overbevist at Baldur er perma-banned i hans kommentarspor.

LONG LIVE THE FRIKADELLE!!!

Johnny
Gæst
Johnny

“For første gang i bloggens 16-årige historie, har jeg været nødt til at ‘adfærdsregulere’ yderst aktive kommentatorer, der anvendte Uriasposten på en anden måde end tilsigtet. Hvorvidt jeg har lagt snittet præcist, må andre vurdere. Tiden er desværre løbet lidt fra 100 procent fri debat. Få kan ødelægge det for de mange.”

Kim “FRIKADELLE” Møller

www.uriasposten.net/archives/88169#comments

Oversætteren
Skribent

Who gives a fuck! Han er den i Danmark, der gør mest for at dokumentere de autonome. Det er et pisse godt stykke arbejde, og så overlever man jo nok, at man ikke må nævne David Duke i hans kommentarspor. Hold fokus på fjenden!

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Glem ikke overkakerlakken, Patrick Sandberg – den værste og mest ækle satan af en landsforræder nogensinde.

Lord of the Frogs
Administrator

For hvilken nytte? Det er spild af tid og en distraktion. Vi er ikke interesseret i at bruge tid på storkapitalens spytslikkere og der kommer intet til at ske i det storkapitalen og regimet holder hånden over dem og skulle de mod al forventning blive dømt et par ugers fængsel, så står der alligevel rigelige nyttige idioter til at tage deres plads.

Hvis vi vil ha’ der sker en samfundsmæssig ændring så skal vi koncentrerer os om at afdække og afslører “eliten” og det hav af kontrolleret oppositionsgrupper de har sat i verden for at holde os indenfor hvad der er tilladt.

Desuden kan jeg ikke se hvordan nogen seriøs Dansker kan støtte en blog der har Israel Først som første prioritet.

Torben
Gæst
Torben

At de er nyttige idioter og spytslikkere ændre jo intet ved at de er en trussel i ens dagligdagsliv på gade og stræder især i byerne og de holdes godt nede af det arbejde Kim møller gør. Ellers ville de ikke stå og forsøge at dække sig til.

Jeg kan da sagtens have flere bolde (=fjender) i luften ad gangen og hvis hver en natinoalist lige bruger et par minutter på at identifcere en klam bums, så bidrager det godt til “mange bække små gør en stor å”. Ligesom at lave simpel hverdags aktivisme med at rive ANTIA klistermærker ned og sprede propaganda om småt som (((stort))).

Du skal støtte Uriasposten fordi der er mange der er på tærsklen til at blive redpilled. Mange der bare læser med. Så ind og skriv og gør dem usikre på demokrati osv. Vi henter stort set kun folk fra frikadelle- og fra libetarianersegmentet. De færreste tager springet fra komplet normie til hardcore redpilled.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Blæseren burde invitere Kimowitz Møllerstein ind til en debat på 266b, hvis han da ellers tør. Ville ikke kræve meget forberedelse at nuke hans lille, lyserøde forestilling om Israel.

Torben
Gæst
Torben

Jeg kan nu meget godt lige Kimowitz. Så hellere Flemming Kristensen eller Henrik Hansen nuket, som er to kendte afskyelige danske goys på FB (Frikadelle Book).

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Er ikke på facebook og har ikke været det i årevis, så kender ikke ret mange fra frikadellemiljøet. Jeg fokuserer mere på miljøet omkring white well-being. Men sådan rent strategisk set, ville det give mere mening at rødkalke Kimowitz, da han har en del læsere på Jewriaspesten. Hvis han blev 100% rødkalket og begyndte at poste anti-jøde posts ad infinitum, så ville det sprede sig som ringe i vandet. Men måske er jeg lidt naiv.. Manden har jo siddet fast i den samme rille i 16 år med muh muslims bad, Israel good – så man skal nok ikke gøre sig for store forhåbninger.

Oversætteren
Skribent

Vi kan ikke mødes og organisere os, så længe antifa forhindrer det. De skal fjernes fra vores møder.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Man kunne jo også afholde noget uden for lorte-København.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Be the change you wanna see

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Eller mødes fx ved KFUM i KBH og så kører videre i busser til et sted folk først får at vide ved fremmøde. Politiet kan så holde degens’ene tilbage så lang tid så de aldrig kan nå at forfølge. Man kunne også bare være ligeglad som NMR og tage kampen op. Det er nok ens personlighed og type (= man er ung og kan finde ud af at slåsse) der afgør det. Husk, da Dansk Front eksisterede turde kneppeaffaldet ikke møde op uden der var politi til stede. Dansk Front var nemlig en anden type.

Oversætteren
Skribent

Har du været med i Dansk Front?

Alexander
Gæst

Videoen er fjernet fra youtube.

Claus Boatsinker
Administrator

eR DEt nAZieRmaD??!?

Lord Jylland
Blæser læser
Lord Jylland

hVaD SkEr dEr mANd???!!!11

naziermad.jpg
boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Københavner. Som at der er antifa. Det er øv i anden potens.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

www.uriascdn.net/StopScandza121019-63.jpg

WAKANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SorteSlyngel
Redaktør

Hun er i sandhed en vederstyggelighed.

Oversætteren
Skribent

Har i med vilje gjort båthornet ekstremt lavt? Det fik det faktisk bare til at lyde endnu mere absurdt..

Oversætteren
Skribent

Hvem fuck er det, der piller ved sin mikrofon konstant!?

Oversætteren
Skribent

Man skal ikke skyde Grosbøll med kanoner…

Claus Boatsinker
Administrator

Jo. Jo, det skal man. Efter dom.

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Blev faktisk i tvivl om det var Stram Kurs’ demonstration mod Enhedslisten, eller det var Antifa der råbte; “Nazi svin!, nazi svin!, nazi svin!”

Hvem er de rigtige nazister?
Vi er de rigtige nazister!

Ailainerhit
Gæst

Сравнить цены на авиабилеты можно здесь airlines.aero

Отпуска, рабочие командировки и даже жизнь с чистого листа начинается с поиска билетов на самолет. Сейчас, во времена онлайн магазинов, это можно осуществить не выходя из дома, держа под рукой сотовый телефон, доступный к сети интернет и наш интернет портал. На airlines.aero Вы сможете найти все самые экономичные билеты по абсолютно любому направлению из любой точки. Это очень надежный сервис, которым можно пользоваться совсем бесплатно, а также в любое время дня и ночи.

Если Вы планировали найти s7 airlines авиакомпания купить то прямой сейчас переходите на наш портал, где лучшие предложения Вас ждут. Наш интернет ресурс очень простой в управлении, где разобраться с алгоритмом действий может даже ребенок. Напишите город и аэропорт вылета, а также город, куда хотите отправиться. Также нужно ввести дату и количество пассажиров, и, если потребуется, то дату обратного перелета.

Всё, далее жмите «поиск» и ожидайте пару секунд. Мы найдем Вам самые лучшие, комфортные, недорогие, выгодные предложения по покупке билетов на самолет. Здесь каждый выбирает те критерии, которые ему подходят. Вы также можете отобрать варианты по часам вылета или прилета, если Вам нужно, например, прибыть не позже определенного времени.

Можно отсортировать необходимые аэропорты, исключив ненужные. Также, очень хорошо, что можно регулировать время полета. Если Вы не желаете лететь с одной или более пересадок, то это отличный вариант убрать подобные рейсы из подготовленного перечня. Также выбирайте добавочные опции, например такие, как, билеты без возможности возврата или с обязательным возвратом, с багажом или без него.

Данный сервис сайт уральские авиалинии очень подробно описывает каждый рейс. Когда вы выбрали свой идеальный билет, кликайте на панель «подробнее», где Вы сможете узнать все мельчайшие детали рейса. Все тонкости о багаже-габариты, вес, ручная кладь и тому подобное. Также число оставшихся билетов и, естественно, цены. Если Вас полностью удовлетворяет билет, то спешите его забронировать и подготовьте свои личные документы. Если Вы хотите лететь по России, то Российского паспорта будет достаточно, если за границу-то, соответственно, нужен загранпаспорт.

При бронировании, непременно укажите адрес электронного почтового ящика и номер контактного телефона. Несколько раз проверьте верность введенных параметров, это очень важно. На почту потом Вам будет направлен талон, который требуется распечатать или сохранить на телефоне.

Также не напутайте, вводя паспортные данные, пишите так, как указано в Вашем документе. Далее проходит оплата. Вам понадобится банковская карта и её данные. После оплаты ждите посадочный талон. Поздравляем, скоро Вы отправляетесь в путешествие!. У нас есть все билеты от всех авиакомпаний!

Это очень удобно для тех, кто хочет сэкономить и полететь без каких-либо затруднений. Если у Вас возникли какие-то вопросы по покупке, возврату или отмене бронирования, то Вы можете позвонить по телефону +7(495)970-17-17. Если вопросы есть конкретно к авиакомпании, то рекомендуем звонить на их указанные номера или написать на официальный сайт.

Отличного путешествия от airlines.aero!