Hjem / Verden / Far taber sag om 7-årig søn, der nu vil blive kemisk kastreret

Far taber sag om 7-årig søn, der nu vil blive kemisk kastreret

Vi giver en sjælden tilladelse, et såkaldt Blæser-pas™, til at Minecraft-poste med henvisning til gårsdagens nyhed fra Texas. Jeg er selv fyldt med fy-fy-tanker, og det er på en tragikomisk måde endnu en portion “hvad sagde jeg”.

Når Dagens Blæser nærmest dagligt beskriver vores samfund som pilråddent og vores styreform som negativt i forhold til vores trivsel og overlevelse, så virker det for nogen lidt overdrevent. Folk stiger på bussen, passer deres arbejde, gør deres sysler, bager en kage, tøffer i sommerhus, ser badminton i fjernsynet, og synes ikke vi lever i noget der kan beskrives som et mareridt.

Tiden hvor vi kunne kigge på USA og pege fingre af deres groteske samfund, er ovre, hvis den da overhovedet har eksisteret. Hvis vi har haltet efter deres råddenskab og Weimar-tendenser, så har det været med få år, i det omfang det ikke har været samtidigt.

Vi påbegyndte racefremmed masseindvandring samtidig.

Vi tillod åben homofili og rekruttering til deres perverterede subkultur samtidig.

Vi blev markant federe samtidig.

Vi tillod fosterdrab samtidig.

Vi tillod nem adgang til skilsmisse samtidig.

Vi var FØRST med at lovliggøre porno (Tag dEn i-SLaM!!!11!)

Vi hoppede på transbarnevognen samtidig.

Den ufortyndede ondskab der kommer fra Europas historiske dødsfjender, rammer os uden forsinkelse. Vi står uden et forsvar. Vores politikere, journalister og kulturelite er et brohoved for samfundsnedbrydende tankegods. Det er problemet. Vi er løsningen. Så spild ikke din tid.

Det var en nødvendig intro til den horrible historie om endnu et barn, der af en sindssyg kvinde kastes ud i et kaotisk, ødelagt liv. Hun ville gøre sin eksmands søn til en pige. Faderen protesterede. En jury og dommer giver ekskonen ret til at kemisk kastrere mandens søn.

Det er ikke engang hendes søn. Tyg lige på den.

Sønnen er et resultat af faderens sæd og et donoræg. Nu har den golde (h)eks fået statens godkendelse til at gøre sønnen ligeså gold. Pure ondskab hersker. Brænd det hele ned.

Kender du det når en kvinde begynder at klæde din søn i dametøj og så går i retten for at lave ham om til “Luna”? Det er mega nederen.

Dommeren i sagen ser ud præcis som du forestiller dig det. Dommer Kim Cooks:

Vi drives op mod en væg. Hvad gør man når man fritages sin ytringsfrihed, sit land, sin frihed? I går var ikke kun dagen hvor den lille knægt fik sit liv ødelagt. Det var også dagen hvor Proud Boys-medlemmer blev idømt fire års fængsel for at have forsvaret sig selv, efter et bagholdsangreb fra Antifa. Anklageren i sagen var en “Joshua Steinglass”. Fordi selvfølgelig.

Vi har altid udråbt os selv som de eneste fortalere for normalitet. Ikke at vi kræver den ret. Det er blot at konstatere, at ingen udover nationalister påtaler de vanvitttige skred der sker i vore klovnedystopiske skodhuller af kloaksamfund. TV2 havde en transdreng udklædt i dametøj i morgen-tv for en del år siden. Ingen protester. Ikke et pip.

Det er gået ufatteligt hurtigt med at normalisere homo- og transmafiaens angreb på børn. Ikke at det opfattes som naturligt af almindelige mennesker, men et samlet etablissement af GloboHomo-firmaer, politikere, lobbyorganisationer og journalister er enige om at skubbe dagsordenen igennem. Glidebanen har ingen ende. Det bliver os der stopper den, men nok ikke lige foreløbig. Vi er oppositionen.

Den konservative bevægelse er død. I USA. I Danmark. Retsstaten er død. Kernefamiliens grundlag er revet bort. Tilbage er en vulkandæmon med en rød klovnenæse. De tre ord gud, konge og fædreland er udskiftet med “Søren”, “Pape” og “Poulsen”.

F.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Asylaktivist myrdet

Ja, det er en sand overskrift. Og den bekræfter faktisk noget fremmedlobbyen altid har postuleret. …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Niels Jørgen LindtnerLarsLarsenMit hjerte er en fedpostIngolf GaboldsenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator
Lord of the Frogs
Administrator

Får virkelig en til at tænke🤔🤔🤔

gop_hirshfeld.PNG
boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Amen, broder. Til helvede med konservatisme, højrefløj og reaktionære folkeforrædere. Vi er modkulturen, vi er revolutionære.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Mit pseudonym er meget passende her. Jeg kunne en skrive en lang blog post om hvor meget jeg hader de her hvide, post mur, familie undergravende, feminist kællinger, men jeg ville sikkert bare blive beskyldt for at være en incel. Fuck det hele.

Oversætteren
Skribent

Tænk langsigtet..

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Organisering af autonome celler af gode, fri mænd og kvinder.

Oversætteren
Skribent

Præcis. Det er det, de frygter, og som de vil gøre alt for at undgå.

Niels Joergen Lindtner
Blæser læser
Oversætteren
Skribent

Man kunne næsten se hele dette transfænomen som en negativ social selektion? Altså forstået på den måde at normalt er det jo en fordel for et individ at følge de sociale trends i et samfund og at udtrykke dem på en så væsenlig måde som muligt, for på den måde at opnå social status og resourcer. Men her virker det som om, at ved transseksualitet så gør man jo netop dette, men det har så den effekt, at man opnår høj social status MEN, man skamferer også sine kønsorganer, så man gør det meget sværrere for en at reproducere sig selv. Hvis ikke umuligt. Og derved skader man sine muligheder for at reproducere sig selv SELVOM, man har høj status i sit fællesskab.

Niels Joergen Lindtner
Blæser læser

Uha nej, jeg opkaster ikke mig selv til autoritet i transspørgsmålet. Ved ikke noget om det, har aldrig, så vidt vides, talt med en som var trans. Men ovennævnte artikel synes jeg var god, da ovennævnte person alligevel blev ved sin natur og endte med at blive glad ved det.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Trøst jer med at dette vandvid også var tilstede i Weimar 20erne også, i starten af 30erne fik kvinderne nok. De sparkede deres mænd igang og sørgede for at skubbe Nationalsocialisterne til magten.

Der er allerede små oprør fra kvinder nogle steder, især når det handler om sport. Det største problem for kvinderne var dog “børnene”, vi ikke nået til et punkt hvor det helt forfærdeligt for dem. Men folk ved jo allerede godt at det “dårligt” for børn at gå i en multietniske skole (multukultur er nødvendigvis ikke et fy-ord, multikultur inden for Europas grænser er f.eks. ok, har kan vi lærer meget af hinanden). Vi så i en dokumentar i Juli, at etnisk-dansk børn er offerlam for vold og anden usympatisk adfærd helt ned i børnehaven.

omtv2.tv2.dk/nyhedsartikler/nyhedsvisning/tv-2-dokumentar-daginstitutioner-bag-facaden/

Og nej der er ikke gadebørn overalt og man kan ikke gå ned på gade-hjørnet i København og hyrer prostitueret børn der tiltaler utallige fetischs, men vi er der snart. “Desmond is Amazing” og striptease for børn er et godt eksempel på dette. Og det er overalt lige under overfladen. Også i København og Malmø!

Hirschfeldt og Wilhelm Reich sexual-teorier er noget feminister har taget til sig i Danmark efter det blev populært på universitet i USA i slutningen af 00erne og starten af 10erne. Hvis i kan holde det ud, så læs “Orgasmeland af Lea Korsgaard”, der hylder alt det gode fra de her typer, uden en kritisk sans for hvad der gik galt.

8bfil8gs9jq31.jpg
i0iukjtccjq31.jpg
satisz5t6jq31.png
Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Jeg håber ikke du tror at alle de her neger pik twitter sider er virkelige? Nogle autister på 4chan lavede engang en dybere undersøgelse af dette fænomen, og det viser sig at mange af dem er homoer og transeksuelle fra diverse Discord servere, der forsøger at promovere deres perverse fetish kultur. Jeg havde en infografik om det, men har desværre fået smidt den ud.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg ved det ikke, myndighederne var ude og advare børn mod at bruge appen Tik-Tok i denne uge: Fordi der foregår en del konkurrencer med at børn indgå amourøs positioner osv.

Det også set tidligere med alle de der Spiderman og Mickey Mouse ting på youtube.
Desuden er fænomener som børne-strip og “desmond is amazing” jo ikke falsk.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

>Desuden er fænomener som børne-strip og “desmond is amazing” jo ikke falsk.
Bestemt ikke, men det var mere de billeder du linkede jeg hentydede til. Der eksistere mange grupper rundt omkring, der udgiver sig for at være “piger” der opfordre andre piger til at date sorte mænd, eller børn til at gøre seksuelle ting, osv, og Twitter er virkelig et hotspot for denne type aktivitet. Det fucked up ved det er, at Twitter intet gør ved det, men det kan man vel heller ikke undre sig over da vi lever i en verden styret af en pædofil homo elite.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Her er en video af James Younger som 3-årig, hjernevasken er startet allerede der!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Amen forhelvede mand.

trackback

[…] Far taber sag om 7-årig søn, der nu vil blive kemisk kastreret […]