Hjem / Danmark / Københavns politi vil (selvfølgelig) have adgang til ansigtsgenkendelse

Københavns politi vil (selvfølgelig) have adgang til ansigtsgenkendelse

Dagens Blæser er helt principielt imod vores nuværende overvågningssamfund. En danskfjendtlig stat, der fører en samfundskurs som skaber utryghed, død og vold, vil detaljeovervåge ofrene for den førte politik, med henvisning til denne selvskabte utryghed.

“Det vil hjælpe med vores opklaringsprocent”, siger betjent Fartkamera, mens endnu en af politikernes inviterede fremmede muggidjævle begår et røverisk overfald. Hr. og fru Ribbenssteg er begejstrede for hvert et tiltag, for det er da vigtigt at vi får bugt med den vanvittige kriminalitet og de hersens sørens til bander, og ubehagelige hjemmerøverier. Tryghed. For enhver pris.

“Så overvåg endelig min mobildata, for jeg har intet at skjule.”

“Log min færden på nettet, for jeg jeg går i graven uskyldsren, hr. betjent.”

“Sæt kameraer op overalt i byrummet, for jeg vil gerne overvåges hvis det kan hjælpe vores rare betjente.”

“Indskrænk min ytringsfrihed, for i fri tale er der et træls konfliktpotentiale.”

“Endelig brug data fra mobilmaster, for at fastslå min lokation. Det må I da gerne have viden om. Jeg skal bare i Kvickly.”

“Lad blot kunstig intelligens lagre mine ansigtstræk og følge mig gennem byen, for det er en helt naturlig del af moderne kriminalitetsbekæmpelse. Har du læst artikel seks million om den Levakovic-familie?”

“Scandza-deltager Samuel Højborg 1488 er på vej i Tivoli. Bip.”

Københavns politis chefpolitiinspektør, Jørgen Bergen Skov, beder nu om politisk grønt lys til at få fingrene i krukken med ansigtsgenkendelse. De første hulemandshjerner har allerede været ude at give tommel op, mens savlen dingler fra hagen. Venstre og DF, med henvisning til deres selvskabte perkerproblemer, siger okie-dokie, mens regeringen ikke i første omgang er med på det. Der er alt sammen meget trættende, meget forudsigeligt.

Et politi der samarbejder med gadeterrorister om at begå mødeterror, og forhindre lovlydige borgere adgang til private sammenkomster, er så kompromitteret og korrupt, at det end ikke skulle have adgang til et par sko. At Københavns politi, med dets prioriteringer der er helt hen i vejret, skulle kunne få endnu flere værktøjer til at føre politisk kamp mod dissidenter, lyder som en frygtelig dårlig ide.

Uduelige snotmikler a.k.a. mødeterrorens forlængede arm.

Husk at det danske politi lavede husransagning, der blev fulgt op med et årelangt retsforløb mod dissidenter…. for at have uddelt hårlak! For at gøre opmærksom på udlændinges overfaldsvoldtægter. Husk det! Husk at vores justitsminister, Søren Pind, inden da havde sammenlignet nationalister med muhamedanske terrorister i forhold til det samfundsmæssige trusselsniveau. Hvad skal vi med Anti Defamation League of B’Nai B’Rith, når vi har Venstre?

Den anden principielle del af modstanden mod dette groteske overvågningssamfund er den sunde reaktion mod symbolpolitik. Vi skal ikke finde os i at der er lukket en million usle fremmede ind i vores folkehjem, og så båndlægges af selvsamme perkerimportører, fordi det er bekvemt i forhold til at dæmpe det kaos de har skabt.

Vi skal af med politikerne der har gjort dette mod vort folk, vi skal af med de fremmede og vi skal have et politi der respekterer det danske folks frihed, og hvis rolle i samfundet skal være fokuseret på at skabe maksimal tryghed gennem permanent fjernelse af kriminelle individer. Lige nu er det danske politi dels en frastødende pengemaskine og dels den folkeforræderiske elites forlængede arm.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

SHIIIEEET.jpg

Ny Rwanda-statue i Horsens: “Er det en abe?”

Moderne kunst er til for at dyrke grimheden. Vil du inspireres til storhed? Så se …

15
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Schnaz BeakboergemuhammedIngolf GaboldsenGydaClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Hvad gør man, hvis ens stat er fjendligt indstillet overfor en?

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Man vækker sit folk, så de går imod staten, så de ansvarlige kommer til at dingle i Minecraft.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Man starter en ny Minecraft server, hvor man bygger en ovn for alle de der NPCer med store næser.

Niels Joergen Lindtner
Blæser læser

Mm.. Måske en ting, en lille ting, man kunne gøre var at holde en foredragsaften om ens syn på sagerne, så flere blev sig bevidste hvad staten er for en. Så hvis D’herrer fra Dagens Blæser skulle være interesseret i at holde en foredragsaften om deres, mm, verdensanskuelse, syn på sagerne, så kom jeg gerne og lyttede og hjalp også gerne med det f.eks. ved at markedsføre det, hvor det nu lader sig gøre – lokalt og på nettet. Her i Klim i Nordjylland kan man leje et lokale for ingenting (500 for det lokale forsamlingshus for en dag) og det ville undre mig, hvis der var nogen som havde noget imod det.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Tja, altså.. Problemet er lidt venstrekakerlakkerne, der ikke vil lade folk som os være i fred. Du så jo selv, hvad der skete ved Scandza. Var godt nok i Kbh. men disse rotter er sikkert ikke blege for at rejse land og rige rundt for at irritere os.

No offense, men det er lidt naivt at tro, at vi bare kan lave foredragsaftener uden massivt politiopbud osv. – hvis politiet da overhovedet gider at beskytte os. Et massivt politiopbud og andre sikkerhedsforanstaltninger vil desuden skræmme almindelige mennesker væk fra sådanne arrangementer.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Jeg tror ikke, du skal frygte antifa og andet affald fra København skræmmer gode folk væk. Det er snarere kvaliteten af det “woke” publikum, der kan være et problem.

Oversætteren
Skribent

De kommer ikke udenfor København og Århus.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Nej okay, måske har i ret. De må vel ikke for mor og far.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Glimrende idé, Lindtner!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hvad med at kaste den der kæmpe bolle der ligger ved siden af suppen, direkte ned i suppen? Derved får vi udskiftet både de gamle boller og suppen.

Det er DET vi trænger til.

#BolleNationalisme

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Hvad er B’Nai B’Rith?

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Jødisk, racistisk interesseorganisation, der gav juridisk bistand til og dækkede over jødisk kriminalitet. Efter Leon Frank sagen (han begik rovmord på en ung gentil kvinde) skiftede de navn til Anti-Defamation League, ADL.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Københavns politi der kræmmer maskerede hætte måger og lader voldsmænd dække ansigtet til uanmeldte demoer.

Det skal nok gå godt…

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Vel, det blir jo spennende hvordan dette blir praktisert….

Nå er jo Sverige mer eller mindre over som nasjon, og da vil jo mange av disse solbrente ta turen over grensa.

Det har vi jo sett i Norge og det er nok merket i Danmark også tenker jeg.