Hjem / Samfund / Medier er helt ude af trit med befolkningen omkring muggier

Medier er helt ude af trit med befolkningen omkring muggier

Jeg har tidligere udtalt at “alle hader perkere”, og det er ikke helt ved siden af. Nærmest enhver samtale, selv med de pæneste, mest stuerene, hjernevaskede danskere afslører at de er pænt trætte af det kvalmende gadebillede og de frække fremmede.

Der er en stor kløft mellem det Laurits Leverpostej siger i en ærlig samtale, og det han foretager sig i stemmelokalet efter at have set 17 partilederdebatter.

Den diskurs Danmark har taget på sin demokratiske rejse viser, at objektiv vidensformidling og kompetente valg truffet på baggrund af fyldestgørende folkeoplysning er en saga blot. Mennesket, og her hører dansken under, er ikke et rationelt væsen. “Stem på mig, og du får en tusse mere om måneden” vil i vores krejlerdemokrati altid trumfe “stem på mig og jeg vil udstikke en demografisk kurs der vil skabe trivsel og overlevelse for folkets fremtidige generationer”.

En vigtig grund til dette er at den multikulturelle linje allerede er lagt, og skampromoveres af medierne. Samtidig lægges alt hvad der går imod dette, alt hvad der taler om familie, folk og fædreland, for had af en rodløs klike af journalister uden ære, fædrelandskærlighed og moral.

Hvis man årti efter årti har en situation hvor folket, når de spørges, har en klar modstand mod at blive udskiftet med ugga-bugga-typer, men trods dette krydser partier til magten der udfører just denne dagsorden, så er det måske selve systemet der fejler?

“Hvad sagde du lige om vores demokrati, fætter Guf?!?”

Når selv det mest populære nationale parti på Borgen, Dansk Folkeparti, arbejder for integration, statsborgerskab til somaliere og ikke kæmper imod let adgang til skilsmisse, abort, homofili og alskens skidt, så er det måske slet ikke muligt at træffe et valg der kan siges at være til folkets bedste?

I hvert fald vil en stor andel af befolkningen helt af med muggier og de repræsenteres ikke af nogen meningsfyldt del af journaliststanden.

Resultaterne af en undersøgelse lavet af Ugebrevet Mandag Morgen er de seneste dage blevet diskuteret flittigt på de sociale medier.

I undersøgelsen, der handler om danskernes bekymring for indvandring, svarer 28 procent af de adspurgte, at de er helt eller delvist enige i, at muslimske indvandrere bør sendes ud af landet.

Dermed læner de sig tæt op ad holdninger hos kontroversielle politikere som Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Det er opsigtsvækkende, mener flere debattører og også professor ved Aalborg Universitet Jørgen Goul Andersen, der har været med til at lave målingen i samarbejde med Mandag Morgen.

– Jeg blev noget overrasket, for det var egentlig et spørgsmål designet til at se, hvor meget forskel der nu var mellem de folk, der stemte på Stram Kurs, Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti, og så viste det sig pludselig, at det var en langt større del af befolkningen, der erklærede sig enige i det.

– Og det er jo egentlig så langt ude, at det er lige på kanten af religionsfriheden og så videre. Så jeg blev noget overrasket. Det må jeg nok sige, fortsætter han.

Knapt en tredjedel er mere eller mindre klar til at smide alle muhamedanere ud. Det er vel at mærke uden at vore “repræsentative politikere” har ytret et ord om det, og mens der på fjerde årti kører en danskfjendsk smædekampagne mod nationalistiske dissidenter i medierne.

Hvis vi var retteligt repræsenteret i tv, i aviser, i radioen, på Christiansborg, med flammende retorik og hård tale om retten til vores eget fædreland, ville procentdelen nærmere være 88. Når først man vækker Bagedystendanmark, og giver dem tilladelse til at kræve retten til deres eget fædreland, så er sejren i hus. Derfor skal der lægges låg på, og folkets stemme skal dæmoniseres.

Medierne er problemet. Ovenstående artikel fra DR interviewer ingen nationale. Derimod en eller anden gyselig somalier, som får lov at skide på os, mens en kulturmarxistisk professor psykoanalyserer os og antyder at vi ikke mener det oprigtigt.

Jo vi gør, og jeg håber inderligt at du, professor Jørgen Goul Andersen, får lov at opleve det. Puds brillerne og stik en finger i vejret.

“Vil I smide de fremmede ud? Som i fjerne dem fra Danmark?”

Den sande eftertanke ved denne undersøgelse burde være løgnepressens bizarre agitation for multikultur og muggiimport, der helt adskiller sig fra befolkningens dybe røst.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

15
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
EvolationDen GamleIngolf GaboldsenOversætterenboergemuhammed Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Hvor mange procent ville de 28 svare til, hvis der ikke var indvandrere i Danmark? 40?

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Lige knapt 34%.

Der er 5,8 millioner mennesker i Danmark, og ca. 1 million af dem er muggier eller ikke-danskere. 28% af 5,8 millioner er 1.624.000 mennesker, og hvis man så fratrækker den ene million, så udgør 1.624.000 ud af 4,8 millioner ca. 33,84%.

Oversætteren
Skribent

Det er en god slat.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Ja, hvorfor stemmer folk for deres egen (nationens) undergang? Er det “white guilt”? Patologisk Altruisme? Manglende “In-Group Preference”? Oikofobi? Eller blot uvidenhed og/eller overdreven optimisme? En blanding? Jeg ved det ikke, men undersøgelsen er under alle omstændigheder en “White Pill” til weekenden!

Oversætteren
Skribent

Der er mange grunde, men den primære er at, hvis du begynder at sige og gøre noget, du ikke må, så bliver du straffet. Og straf forstår alle. Ufattelige resourcer bliver brugt på at overvåge, opdrage og derefter straffe dem, der så alligevel ikke forstår kursen. Der er også derfor, at vi vinder før eller siden. Systemet kan ikke blive ved at at bruge alle disse resoucer kun på at bevare magten. De skulle jo bruges på at skabe værdi for folket.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hmmm.

DemocraticCountries.jpg
Anders
Gæst
Anders

28%, Men Paludan blev stadig ik stemt ind, hvad er det danskerne vil??? Lol

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Dark lord Paludan gjorde det også svært for sig selv sidst i valgkampen med hans snak om hottentot-sæd. Måske det har været med til, mange valgte folkeforrædernes ‘hårde linje’ istedet.

Oversætteren
Skribent

Danskerne vil gerne, at alle problemerne går væk af sig selv. Vi er ikke vant til ubehageligheder. Men det må vi se at blive..

Daniel
Gæst
Daniel

Hvor mange af de 28% kommer til at stemme Venstre, Socialdemokraterne eller Konservative ved næste valg fordi at de siger at de vil have nogle (meget symbolske som ikke kommer til at hjælpe med befolkningsudskiftningen) stramninger?

Oversætteren
Skribent

En god slat. Men de fleste vil nok stemme SK, NB eller DF.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det var et crazy boomertake på det her indlæg i JyskeVestkysten, han rystede så meget at han fik koldsved og holohoax på hjernen!

View post on imgur.com

jv.dk/artikel/debat-unders%C3%B8gelse-kalder-p%C3%A5-solidaritet-med-muslimer

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Jeg synes det er skuffende få danskere som har forstået problemet. Tak til de alternative medier, som prøver at oplyse os, så vort folk kan overleve.

Jeg ser nu at Red Ice har mistet sin youtube kanal. 🙁

F