Hjem / Akbaring / Menneskeaber får indført forbud mod at betræde australsk turistattraktion

Menneskeaber får indført forbud mod at betræde australsk turistattraktion

Misforstået blødsødenhed er altid skidt. Altid. Både når man inviterer aggressive muggier ind i sit land, mens man pudser sin egen godhedsglorie, eller når man beslutter at leve af næringstomme grøntsager, med kødfri skrumpehjerne som resultat.

Man skal søge at leve som menneske i pagt med Moder Natur, og gør man ikke det, vil naturen gøre oprør og man vil gå under.

I Australien har man opgivet, at Australien fortsat skal være et land for australiere, og påført sig selv masseindvandring. Det europæiske Australien forsvinder for vores øjne mens et nyt mellemøstligt/asiastisk mylder fylder bybilledet i de større byer.

Samtidig forsøger man af uforklarlige grunde at please et abefolk, der var har været en del af den australske fauna i tusindvis af år, på linje med slanger og diverse pungdyr. De har åbenbart fået forklaret på meget primitiv vis, at den kendte stenformation Ayers Rock, er en del af deres (måske på stedet opdigtede) eventyrunivers. Det skal i denne forbindelse præciseres, at man har udsat disse primater for intelligenstests, og de er mentalt retarderede i alvorlig grad. Vi snakker et niveau under vores egne leverpostejsbakkeslikkende mongoler. Det er ganske enkelt fakta.

JA, Line Baun Danielsen, det ER en abe.

Man kunne sige, at det er da sjovt at disse abovæsener forbinder Ayers Rock med noget mytologi, i et slags forstadie til det vi forstår ved en religion. Men det der sker er ganske besynderligt, og vi er vidne til en form for underkastelse der er uværdig for alle parter. Vi tager jo ikke disse komplet underfrankerede ørkenprimater seriøst på noget plan som ligestillede mennesker, og de forstår ikke en brik af den eftergivenhed, som man stormer dem i møde med.

Uluru, a massive rock formation in Australia’s Northern Territory, has been shut down to tourists after decades of protest from aboriginal groups who consider the site to be sacred.

Den velkendte Ayers Rock. Hvad siger kænguruerne? Skal vi rømme New South Wales?

Thousands of tourists flocked to the location in recent weeks in order to climb the formation while they were still permitted. Hundreds waited in line at the base of Uluru on Friday local time, the last day tourists were allowed to climb the site, despite warnings about the site being too dangerous and signs urging tourists not to climb, according to the Australian Broadcasting Network (ABC).

Video posted to social media shows a massive line of people waiting for to embark on the climb, which was initially closed by park rangers on Friday morning due to high winds.

The climb was permanently closed at 4 PM. local time on Friday. Poles, handrails, and signs are set to be dismantled, returning the formation to its natural state.

The giant sandstone formation has become a source of controversy ever since it was developed as a tourist site by the Australian government in the 1950s. Aboriginal people, particularly the Anangu people who have lived there for at least 30,000 years, believe the site is crucial to preserving their heritage and provides Tjukuritja – physical evidence of the activities of the nation’s ancestral beings which has been passed down for generations.

De tror også det er en god ide at sniffe benzin og sove på motorvejen. Deres ideer er ikke noget man skal tage alvorligt.

Uluru, also called Ayers Rock after a former Australian official, was declared a national park in 1950, paving the way for tourists to begin visiting the area. In 1964, an iron climbing handrail was bolted into the sandstone, which encouraged tourists to climb the sacred site.

Europæeren ser en stor klippe og siger “den vil jeg bestige”. Vores vilje til eventyr, til at opdage og vores iboende nysgerrighed har bragt os verden rundt, og skabt utrolige ting. Havde vi kunnet bibeholde vores europæiske, barmhjertige eventyrlyst intakt, og ikke være blevet korrumperet af tankeløs, uvidenskablig (((ligestillingssnak))), ville vi have haft kreative, vidunderlige, homogene samfund og sjernerne ville have været vores ultimative destination.

I stedet lader vi fremmede strømme ind på vores børns arveret og vi lader mentalt retarderede primater diktere hvor vi kan og ikke kan opholde os. Det er denne misforståede godhed og selvskadende opførsel vi skal have et endeligt opgør med, hvis vores folk igen skal kunne trives og opfylde deres gudsgivne potentiale.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

15-årig tvangsfjernet fra hjemmet, fordi forældrene nægtede kønsskifte

En kun 15-årig pige blev sidste år fjernet fra hjemmets trygge rammer da en dommer …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
12 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Schnaz BeakOversætterenJernjydenboergemuhammedDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Herman von Snaps
Gæst
Herman von Snaps

Vi skal holde fast i vores gudgivne natur! og indse, at vi IKKE er et subjekt af skaberen, men har selve skaberens essens i os selv!

Her forklare William Luther Pierce:

www.bitchute.com/video/7rbt5TZfA415/

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

𝙀𝙑𝙄𝙂 𝙆𝘼𝙈𝙋

pierce.jpg
Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

ITS DEADLY, DO YOU UNDERSTAND? YOU DONT SNIFF PETROL FROM A CAN!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

At man ikke for længst er sluppet af med aboriginplagen er lige så åndsvagt som at vi ikke lod inuitplagen uddø i 1950’erne. HanrejMindset.

SorteSlyngel
Redaktør

Det er en sten..

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Set på motorvej på vej ud af kbh imgur.com/a/RtTfko4

Oversætteren
Skribent

Haha fedt.. The fire rises..

Daniel
Blæser læser

Aner ikke om der kan lave en artikel ud af det (jeg har ikke nogen ideer) men politiet har lavet en ny report om ”had”forbrydelser som kan læses her politi.dk/-/media/mediefiler/dokumenter/landsdaekkende/statistikker/hadforbrydelser/hadforbrydelser-2018.pdf?la=da&hash=4CF3317C7F828062A189F2049E2549F13ACB622E

Jernjyden
Gæst
Jernjyden

Jamen, ser man det.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Men de fleste dyr, trenger man jo absolutt ikke å fortelle at de ikke skal sove midt i veien……..