Hjem / Samfund / DR går efter guldmedaljen for multikulti-propaganda

DR går efter guldmedaljen for multikulti-propaganda

Da jeg var en ung jydeknægt, og så de hæslige fremmede tøffe rundt i min hjemby Horsens, tænkte jeg alligevel at de måtte synes det var vildt at være i et moderne land, med alt hvad det indebærer af bekvemmelighed, orden og deslige. Nok vidste jeg at de på ingen måde hørte til her, men i min etnocentriske naivitet tænkte jeg dog, at de nok besad en hvis taknemmelighed og indsigt om egen lavstatus i deres møde med overlegne Danmark. Med disse tanker i mit unge hoved, var jeg dog alligevel altid mand for at give dem langemand, når jeg cyklede forbi dem.

Børn har en instinktiv, kernesund “dem og os”-reaktion.

I dag ved vi hvem de er. De er “frække fremmede”, og de har ikke respekt for danskerne eller den hellige jord deres snylterfødder betræder.

DR laver i disse uger et befolkningsudskiftningstema, hvor man tværer det enorme antal fremmede ud i hovedet på Licensdanmark, dog kun i form af Danmarks Statistiks løgne. De er såmænd også slemme nok, hvis de var virkelige (hurra, “kun” hver syvende er fremmed!).

Der bor godt 5,8 millioner mennesker i Danmark i skrivende stund. Hver syvende af dem er indvandrer eller efterkommer fra et andet land. Men hvor godt kender du egentlig de naboer og klassekammerater, du har, som hedder Balesic, El-Matari og Nowakowska til efternavn? Ved du, hvorfor de er havnet her? Og ved du, hvordan det føles for dem at leve med to kulturer? Det kan du blive klogere på i dette tema.

DR har en masse temaer der ofte er komplet ulækre, undergravende og kvalmende. Andre handler også om perkere, mens de naturligvis også promoverer promiskuøs opførsel, homofile og alt hvad der nu er på GloboHomoShlomos dagsorden.

Men nej, jeg kender ikke El-Matari eller Balesic særlig godt, og jeg er ligeglad med hvorfor de er havnet her. Men jeg ved hvem der har lukket dem ind. Generelt kan alle DR’s uforskammede, retoriske spørgsmål besvares med NEJ. UD.

Tak, DR Tema. VERY COOL.

Jeg har kigget på de forskellige historier, som DR præsenterer med skodmuggier i dette tema. Det er præcis hvad du forventer. Navlepillende, uforskammede fremmede, der ikke ser sig selv som uvelkomne gæster, men som implicit mener at de har ret til at være her. Deres fortællinger er ikke præget af had til danskere men af en komplet mangel på respekt for Danmark, og ingen har naturligvis en ydmyg tilgang til deres gæstebud.

De er fremmede som vi oplever dem til dagligt. Læs selv deres historier, hvis du vil have en træls dag. Frække. Og det er fint nok. Jeg har ikke mødt nogen endnu, som ikke let kunne kyles ud af landet. På den vis er det udmærket, at de er så øretæveindbydende.

Det er selve propagandaen der er det mest ulækre. Nej, jeg forventer ikke at DR har anger over de forbrydelser de er medskyldige i. Over den ubegribelige kurs de har haft siden 1970’erne, i forhold til masseindvandringen og “integrationen”.

Det er medietyranniet, i særdeleshed dette gamle monopolmedie, der har været stærkt medvirkende til at det er gået så galt. Og nu hvor vi er kastet ud i den demografiske dødsspiral, så presser de bare på, og drejer kniven rundt. Disse mennesker angrer intet, så derfor skal vi heller ikke tøve med at arbejde for den dag hvor de mødes med den ultimative straf for deres ugerninger.

Det jeg savner er et tema for ofrene for multikulturen. Eller et tema omhandlende modige dissidenter i en syg klovneverden. Og her snakker vi ikke en ondsindet perker, der angriber nationalister fra en judeojournalistisk vinkel, men hvor nationalister beskrives ligeså rosenrødt, som disse vamle kloakmuggier DR skamløst promoverer i deres folkemordstema.

At de gør den slags i 2019, hvor Danmark er i sin værste krise nogensinde, er ikke noget der dæmper Turner-Diaries-Danmarks vrede. Men det er godt nok ulækkert. Det skal virke demoraliserende, men det graver blot kløften mellem løgnepressen og det angrebne folk dybere.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Hvid strejke?

Mens bydele blev besat, mens hvide endeligt havde mistet deres retsstatus, mens symbolerne på hvides …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
10 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
LarsLarsenEvolationLord of the FrogsTorsten TorMit hjerte er en fedpost Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Vil man have en endnu dårligere dag så kan man også klikke sig vej ind på DR3’s facebookside. Det er et absolut mareridt. Her er et par eksempler på DR3 opslag:

1. “Min drøm er, at alle er så afslappet med menstruation, at menstruationssex ikke er et ord på den måde, som det er i dag.”

2. Tessa på 22 gider ikke være den pæne pige: Jeg vil give pigerne nogle ‘boller’

3. Den moderne familie findes i mange former. 💚 Er du selv en del af en alternativ familieform?

4. To nye ‘engle’: Victoria’s Secret hyrer transkønnet og model i størrelse 44

5. Orgasmer? Det er da noget mænd får! Kvinder kommer sidst i orgasmeræset, og det er en overset ligestillingskamp.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Åbnede et kommentarfelt hvor kvinder diskuterede “P-piller” til mænd, og hvor god en ide det er at kemisk kastrere manden.

Brænd lortet ned.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Helt seriøst, vi lever i et samfund hvor unge mænd kan få et skud kvindelige kønshormoner, så de kan gro patter og få lysere stemmer, uden særligt mange forholdsregler. Men en almindelig mand der lider af lav T, skal sno sig gennem systemet, bare for overhovedet at blive OVERVEJET en TRT behandling. Og nu snakker de seriøst om at kemisk kastrere den mandlige befolkning yderligere. TRT behandling er stadigvæk opfattet som “kontroversielt” i Danmark, mens de åbent snakker om at pumpe små drenge fulde af kvindelige kønshormoner. Fuldstændigt psykotisk.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

comment image

Lord of the Frogs
Administrator

Er DR 3 ikke for børn og unge?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jo.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Jo mere perkere forelsker sig i DET-MIN-RET1-velfærdsstats-lorte-Danmark og ikke assimileres sig, som det homoseksuelle højre ønsker, des nemmere får vi skabt et “os mod dem”-narrativ i befolkningen.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jep, omend det koster kasten at holde dem i live, så er det kun godt for vores efterkommere at perkerne ikke selv kan holde sig i live her, fordi når dagen kommer og den hvide mand kapper forbindelsen til regimet, så dør de med mindre de når at pisse tilbage til ørkenen.

Evolation
Blæser læser
Evolation

God pointe, segregering er vejen frem. Jeg er derfor også ved at brække mig, når politikere fra fx DF klager over, at perlerne ikke gifter sig med danskere og dermed “viser at de ikke ønsker at blive danskere”. Tænk at kalde sig “national-konservativ” og samtidig opfordre til race-mixing.

Jernjyden
Gæst
Jernjyden

Hver dag håber man, at DR ikke kan fortsætte med at voldstoppe sit multikulti-gøgl ned over hovedet på befolkningen. Måske ville piben få en anden lyd, hvis alt hvad der hedder Bageldysten og andet assorteret, audiovisuelt gøjeføde blev aflyst.

Men indtil da: Panem et Circenses…

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Der skal mere til, men nok ikke særlig meget. Noget rationering i Netto / synlig statsorganiseret perkervold..så kører bussen. Tænker også der må være x0 millioner af hvide drenge og mænd med meget kort lunte nu i den “hvide” verden!