Hjem / Andet / Regeringen og deres støttemidler til anti-hvid propaganda-foretagender. Bakket op af den 4-statsmagt i medierne.

Regeringen og deres støttemidler til anti-hvid propaganda-foretagender. Bakket op af den 4-statsmagt i medierne.

I forbindelse med det nye medieforlig (2019-2023), blev der uddelt støtte til diverse foretagender der kan sikrer et medier public-service med udgangspunkt i dansk kultur, på det rigtige måde. Den amerikanske streaming tjeneste HBO’s pendant i i Skandinavien HBO Nordic, har modtaget støtte til flere forskellige serier. En genindspilning af klassikeren “Pelle Erobreren” som serie og to andre med navnet ”Ørkenprinsesse” og ”Muleum”. Mon ikke at disse fortællinger, bliver ligesom ”Erobreren” der kan drage paralleler til den forfærdelige virkelighed vi lever i. Filmen “Pelle Erobreren” er som udgangspunkt en fortællinger der skal vise ”Se vi flygtede også fra sult og fattigdom engang og børns lidelser i opløbet på dette”.

Med globohomo-briller på er HBOs produktioner det bedste inden for underholdning, når det kommer til TV-skærmen. Og især serie som ”Game of Thrones” og ”Chernobyl” har sat sig på danskernes bevidsthed. Begge serie har en tydelige politisk-agenda, Game of Thrones blev et makværk uden lige, med globohomo-takes over alt, da man løsrev fortællingen fra den originale forfatter og ”Chernobyl” er direkte skabt oven på ”RussianHoax”-skandalen man overalt i vesten har forsøgt at gøre et helt stort nummer ud af, for at umyndiggøre politiske ledere overalt der blot vil have en nogenlunde konstruktiv dialog med Russiske interesser. Libshit-medier (Washington Post, The Atlantic og BBC), som danske journalister tager forgivet og kopiere 1:1, drager direkte paralleler til nutiden og siger at der er den samme sygdom i det Russiske politiske liv idag. Førhen var serien ”The West Wing” fast inventar på DR2, som stod i stærk kontrast til den ”vanvittige”-ledelse, man bildte sig selv ind Republikanerne havde med Præsident George W Bush stod for. Man satte karismatiske figure der til forveksling kan sammenlignes med Bill Clinton og Barrack Obama, som altoverskyggende helte, der kunne navigere uden om grundlæggende demokratisk principper og alligevel klare opgaven. ”Israel-Palæstina-konflikten” blev f.eks. ordnet i serien og man tog udgangspunkt i de forhandlinger Bill Clinton indledte ved Camp David i det sidste år af hans embedsperiode.

Herhjemme mener nogle at HBO ligefrem levere bedre og mere velproduceret public-service indhold end hvad man kan præstere på Danmarks Radio, ja den tekniske ekspertise og knowhow er formentlig bedre, men hvad med vinklingen på historien? Skulle det private-selskab Time Warner, hvor 80% af deres lobby-penge udelukkende går til venstre-liberale, kunne forholde sig politisk neutrale? Selvfølgelig ikke…. Danskerne fodres med globohomo-takes, der ikke tager udgangspunkt i en dansk virkelighed og er totalt tilrettelagt en ideologisk-agenda der udelukkende berør det politiske liv i USA.

Det nyeste skud på stammen er serien ”Watchmen”, for nogle år siden kom der en god film ud, der fik stor succes og idag er kendt som en af de bedre ”superhelte”-film, hele præmissen for den var en 80er fortælling om atomvåbenkapløbet, der var på alles bevidsthed i vesten i 80erne, fjenden var ikke til at tage fejl af og befolkninger på tværs af lande kun blive enige om at det var et ”onde” der skulle bekæmpes, fortællingen var altså et samlende element. Episode-forfatterne til den nye serie, med velklingende (((navne))), har selvfølgelig læst bøger som Edward Bernays ”Propaganda” og ved udmærket godt hvor let det der er at bilde folk ind at virkeligheden er en anden. Det kræver blot et par ”autentiske”-takes på en virkelighed, i den rigtige indpakning også den hjemme.

Rodløse kulturmarxistiske-journalister, uden professionel integritet, skal nok promovere den som skelsættende og fornyende overalt. Herhjemme har man i alle medier f.eks. SoundVenue og DR omskrevet de amerikanske-takes på serien, i deres anmeldelser, så danskerne der går til serien, har det rigtige ”mindset”. Det nemlig vigtigt at vi herhjemme også skal føle skyld og opleve den ”white-guilt” som bliver brugt til at holde vores befolkninger nede. Vi lever jo en global verden, hvor alt er vores skyld, også ting vi ikke har indflydelse på.

Hele præmissen for ”Watchmen”-serien anno 2019, tager udgangspunkt i en falsk fortælling om raceoptøjer i byen Tulsa, Oklahoma i USA. På DR har man i mange år været bevidst om denne hændelse, og man har i løbet af årene haft diverse dokumentar programmer om ”Black Wall Street” og den ”enorme succes” sorte havde, inden det gik i opløsning. Fortællingen om optøjerne har i 70-80 år været neutral. Men idag skal historien omskrives, i serien er det ikke blot optøjer opstået på baggrund af misforståelser og propaganda i jødisk-eget lokalmedier. Nej det var en direkte massakre begået mod sorte, fordi de havde opbygget et samfund der var succesfuld på baggrund af deres egne kvalifikationer. Man trykker altså på alle knapperne om at der er indgroet had indbygget i alle hvide, og får dem til at føle skyldfølelse på falske forudsætninger, samtidig bliver det gengivet i en serie af et produktionselskab der fremstår med en vis integritet, da både staten og medierne laver knæfald for dem.

Mike Enoch skrev igår et twitter-rant om serien, og de tager den op i det kommende afsnit af TDS.

threadreaderapp.com/thread/1188614699233021959.html

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Portvogternes univers

En gang imellem udgiver personager på portvogter-højrefløjen en bog, der siger præcis det samme som …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Christian NessOversætterenTorsten TorSorteSlyngelIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Goyim Revolution nu! Verden, foren jer. NU. vimeo.com/242410409

Oversætteren
Skribent

Vi må lave vores egne medier… Og senere stat..

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Så vidt jeg forstår var Tulsa skyderierne bare endnu et eksempel på hvorfor man burde afvæbne negere (eller endnu bedre, smide dem på en båd med kurs imod Afrika)