Hjem / Indsigt / Vi er i trygge hænder (jeg tog fejl)

Vi er i trygge hænder (jeg tog fejl)

Indrømmelse: jeg har fået en indsigt i hvordan verden i virkeligheden hænger sammen og jeg tog grueligt fejl. Siden valget af præsident Trump har alle nationales mærkesager været TÆT OBSERVERET og han har HOLDT ØJE med dem der piner og plager hvide dissidenter. Tro mig.

Det er selvfølgelig at foretrække at der sker drastisk handling, men lad dog manden fokusere på den lave negerarbejdsløshed og ting som First Step Act, der sætter eksotiske mordere på gaden, som umiddelbart efter begår nye, horrible forbrydelser. Bææjsd og rødkålet.

Glem heller ikke sejrene for den internationale homolobby, som Blumpf har fået i hus, ikke mindst i form af Botswanas analkurs. Mægtige sejre, store sejre.

Imens er terrorcensur, dæmonisering, anholdelser og fængslinger af udpegede dissidenter noget der NØJE OVERVÅGES og måske, måske ender med en undersøgelse der kan vise, at yderligere HOLDEN ØJE kan være påkrævet.

Og når jeg ser Trump føre vores hjertesager gennem passiv overvågning af givne situationer, så indser jeg at vores Løkke og vores Mette gør præcis det samme! De ER på sagen! Når de siger til vælgerne at de vil stramme, stramme, stramme, så gør de det. Eller… De overvåger situationen.

En eller anden dag, så ser de at det er da skidt at danskerne nærmer sig at være et mindretal blandt de fremmede, og så nedsætter de GARANTERET en kommission eller et udvalg, der kan begå en udredning, med konklusioner om at Danmarks tilstand skal vurderes og analyseres ganske nøje, for derefter at komme med en række forslag om tiltag, der skal munde ud i VIGTIG SNAK og forhandlinger om detaljer. Desværre spænder en eller anden konvention eller EU-beslutning nok ben for det hele, men løsningen er heeelt sikkert nær.

Stol på Mette. Stol på demokratiet! Mist ikke troen!

Vil du i øvrigt lære hvordan man overvåger situationen, i stil med disse gudsbenådede verdensledere, så læs Blumpfs nyeste bøger, der omhandler netop dette.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
OversætterenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Efter vores snarlige totale ariske sejr kunne man godt forestille sig at nogen, måske, ville have trang til at gøre regnskabet op med landsforrædere og deslige. Det er ikke umuligt.

HVIS nogen skulle gå ud, efter hurtig og retfærdig dom 100% i overensstemmelse med loven, og gøre noget ved disse personer, så skal vi vise, at vi er de bedre mænd. Vi skal holde skarpt øje og om nødvendigt må vi også overvåge situationen.

Oversætteren
Skribent

De lyver for os..