Hjem / Andet / Der Ewige Bünger [OPDATERET med aldrig-set-før billede]

Der Ewige Bünger [OPDATERET med aldrig-set-før billede]

Kunstnerisk gengivelse af følelsen “jeg hader mig selv og har solgt mig selv til Kapitalen A/S”, København ca. 2017, farvelagt

Her bringes et eksklusivt interview med vores allesammens folkekære Simon Bünger – Der Ewige Bünger.

Det var ikke en nem affære at få fat i Hr. Bünger, men efter at have ringet rundt til diverse rottefængere i hovedstaden, lykkedes det dog alligevel efter noget tid at få stablet et møde på benene. Vi mødtes på en våd oktoberdag i hans mors kælder på det indre Nørrebro. Ved indgangen til hans smudsede kælderværelse bed jeg mærke i et usædvanligt stort antal soylent latte flasker, der lå spredt ud over hele gulvet, hvilket, selvom det var chokerende i omfang, dog ikke overraskede mig synderligt.

Et slattent håndtryk senere satte vi os ned i hans klistrede sovesofa, som med garanti aldrig har set skyggen af andre kvinder end hans mor, og inden jeg nåede at åbne munden kiggede Simon meget tøvende ned på min medbragte salat fra Irma og spurgte lidt nervøst: “H-har du tænkt dig at spise din n-naziermad her?”, hvorefter jeg i mild latter udbrød: “Ja, selvfølgelig!”, hvilket affødte dyb afsky i hans blik, som havde jeg lige revet hans sjæl ud og trampet på den. Det skulle vise sig at være starten på et kort, men meget sigende interview, som giver et nøjagtigt indblik i, hvordan lille Simon Bünger fra København endte med at blive Der Ewige Bünger.

Her bringes interviewet i sin fulde længde:

Mig:

“Nå, Simon. Tak fordi du tog dig tid til at lade dig interviewe af mig. Jeg må indrømme, at jeg aldrig havde troet, at et sådant interview skulle finde sted mellem dig og mig. Jeg er positivt overrasket.”

Simon: “Nårh ja, men altså, jeg har ikke så meget andet at tage mig til, og mit kamera er lige gået i stykker, så jeg har lidt en identitetskrise pt.”

Mig: “Okay. Kan du indledningsvis fortælle lidt om, hvad der motiverer dig til at gå rundt og tage billeder af politiske modstandere og hænge dem ud online?”

Simon: “Ja, altså mor har altid lært mig, at hvis jeg har nogle ting, jeg kæmper med, så er det verden den er gal med og aldrig mig selv. Og det er jo tydeligt, at alle der er uenige med mig er naziersvin – og naziersvin er mega onde, fordi det siger ikke alene mor, men også alle de fremragende journalister på DR, som jeg ser så meget op til! Så jeg prøver såmænd bare at dokumentere verdens ondskab. Det får mig desuden til at føle mig som et rigtig godt menneske og det har jeg brug for.”

Mig: “Hmm. Interessant. Men ondskab? – Kan du definere ‘ondskab’ bare for en god ordens skyld, så vores læsere kan være med?”

Simon: “Ja, altså alle der er uenige med mig, folk der f.eks. synes at muslimer og sorte er dumme bare fordi de har en ubetydelig tendens til måske at voldtage, stjæle, nasse og myrde lidt mere end danskerne. Jeg mener, hvad betyder et par tusind procent i dagens Danmark? Lever vi måske ikke i 2019? Hvorfor så meget fokus på tal og statistikker? HALLOO!! DET ER 2019!! IKKE 2018!! Det er jo for vildt med den naziermentalitet, der hersker!! Det er jo alligevel bare socioøkonomiske forskelle, der ligger til grunde for det og har intet med religion eller race at gøre. Vi er alle ens og race er en social konstruktion, og hvis man ikke kan forstå dét, SÅ ER MAN EN FUCKING NAZIER, MAND!!”.

Jeg lod mærke til, at der var noget begyndende frådedannelse i Simons ene mundvig, og at han nu svedte ret så febrilsk, hvilket resulterede i en meget vammel og osteagtig lugt, som jeg aldrig håber, at jeg skal opleve igen. Jeg skal ikke kunne sige det med sikkerhed, men hvis han ikke havde været så fed og ulækker, så tror jeg, at man havde kunnet se den store pulsåre i panden på ham pulsere som var det et sekundært hjerte pumpet op på steroider. Knægten var i femte gear. Forudsigende som jeg dog var, havde jeg medbragt en soylent latte til ham – heldigvis hans foretrukne – hvis man da skal dømme udfra de hundredevis af tomme flasker på hans beskidte gulv. Ved synet af flasken lyste hans øjne op, og hans karakter ændrede sig på et splitsekund til det bedre. Interviewet kunne nu fortsætte:

Mig: “Men er der ikke noget om snakken, når folk siger, at negere og muslimer ikke evner at skabe eller sågar leve i et civiliseret samfund? – Hvad har du at sige til dén vinkel?”

Simon: “NEEEJ, ER DU SYG I HOVEDET, HVA’??? Tag dog og SLAP AF!!! Hvorfor er du så HADSK????”

Mig: “Nå, men altså, du har ikke noget rationelt svar på kritikken? Der er ellers utallige statistikker, der beviser, at du tager fejl og at der-” (Simon afbryder mig)

Simon: “Hvad har jeg lige sagt angående statistikker?? Er du døv i dine nazierører eller hvad??? Kom du bare her for at sprede din onde nazierpropaganda??? Naziersvin! Naziersvin! Ingen naziermad i vooreees gaadeer!!”

Mig: “Jamen, Simon for helvede, hold nu op. Lad os nu have en fornuftig og rationel debat omkring emn-” (Igen afbrudt af Simon)

Simon: “Men altså, jeg kan bare ikke så godt med ondskab, du ved..”

Mig: “Nå, men lad os nu lade den ligge så. Vi bevæger os over til et andet emne, okay?”.

Simon indvilliger med et stille nik.

Mig: “Du og dine ligesindede anklager ofte højrefløjen for at være antisemitisk, men samtidigt støtter I palæstinensernes kamp for selvstændighed og er imod Israels tyranni i området. Hvordan forholder du dig til dette paradoks?”

Simon: “Hvilket paradoks?”

Mig: “Ja, altså Israel er jo en jødisk stat, så det er jo jøderne der ret beset tyranniserer palæstinenserne, som du jo føler så meget for.”

Simon: “NEEEJ, det er ikke sådan det hænger sammen!! Bare fordi jeg selv er jø… Erhm, jeg mener, jeg har intet imod jøder, bare vi kan få en masse palæstinensere og andre muslimer og sorte til Danmark!!”

Mig: “Men hvad har det med sagen at gøre, og hvorfor afbryder du dig selv? Du var ved at sige noget om dig selv, var du ikke? Er det derfor de kalder dig Der Ewige Bünger?”

Simonn: “N-nej, a-altså, øhmm.. Oy v-.. Eehh, nej, øeeh, jam.. J-jeg var da overhovedet ikke ved at sige noget om mig selv! Hører du syner eller sådan noget?? J-jeg kan bare ikke have alt det dersens had. Det dræner mig, og jeg er jo ikke noget hadsk menneske. Det er jo ikke min skyld, at 99,9% af alle hvide mennesker er naziersvin som bare skal DØ!! Hvorfor kan vi ikke bare invitere alle palæstinensere til Danmark?? Hvorfor er verden så ond??”.

Mig: “Jamen, Simon. Du svarer jo slet ikke på mine spørgsmål! Og er du jøde?”

Simon: “Joohorv jeg gør så!! Det er bare din onde nazierhjerne der ikke vil fatte noget som helst!! ER DU DUM??? Og ja, jeg e… Eller jeg mener NEEJ! Hvorfor tror du, at jeg er jøde?? Ligner jeg måske en??”

Mig: “……”

I dette øjeblik indså jeg, at interviewet var godt og vel lige så færdigt som den akutte beroligende effekt af fytoøstrogenen fra soylent latten i hans blod. Jeg takkede Simon for i det mindste at gøre et forsøg, og mindede ham efterfølgende om, at selvom det måske ikke helt gik som forventet og at jeg ikke blev så meget klogere på hans baggrund, så havde jeg stadigvæk fået, hvad jeg skulle bruge – og det står nu lysende klart for enhver, hvorfor han er Der Ewige Bünger.

Om Dr. Shekelgrubler

Tjek også

Dr.phil. Christian Lindtner 1949 – 2020

Artiklen er oprindeligt udgivet her: danmarksfrihedsraad.com/2020/11/05/dr-phil-christian-lindtner-1949-2020/   In memoriam   Dr.phil. Christian Lindtner   1949 …

19
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Torsten TorDr. ShekelgrublerTorsten TorMit hjerte er en fedpostboergemuhammed Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Det virkede som om, at man selv var fanget i det rottehul med dig..

Oversætteren
Skribent

Han har ikke reproduceret sig selv og gør det nok heller ikke.. Så naturen tager sig af det problem..

Ingolf Gaboldsen
Skribent

10/10, langt bedre end Jonas Eikas makværk “Efter Solen”

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

omg, et forkælet overklasseløg.
“Jonas Eikas kritik var ikke kun rettet mod den danske regering, men også de øvrige nordiske landes ministre. Også i jeres lande 𝙥𝙡𝙖𝙘𝙚𝙧𝙚𝙨 𝙛𝙡𝙮𝙜𝙩𝙣𝙞𝙣𝙜𝙚 𝙤𝙜 𝙢𝙞𝙜𝙧𝙖𝙣𝙩𝙚𝙧 𝙞 𝙡𝙪𝙠𝙠𝙚𝙙𝙚 𝙛æ𝙣𝙜𝙨𝙡𝙚𝙧 𝙚𝙡𝙡𝙚𝙧 𝙖𝙛𝙨𝙞𝙙𝙚𝙨𝙡𝙞𝙜𝙜𝙚𝙣𝙙𝙚 𝙡𝙚𝙟𝙧𝙚” Åh, gid det var så vel.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Han er syg i hovedet:

Jeg tror, at den racistiske og islamofobiske nationalisme, der i disse år vinder frem i de nordiske nationalstater, er afhængig af hvidhed, af en forestilling om den hvide majoritets eksklusive ret til national velstand og sikkerhed. Og jeg ser hvidhed som en arv fra den koloniale fortid, der også gennemkrydser Norden…

Daniel
Blæser læser

Ekstrem FAKE NEWS på Berlingske. Betalingsmur men starten siger alt om hvor meget fake news der er i artiklen. Jeg ville skrive en artikel men da artiklen er bag en betalingsmur så får i den her da jeg ikke har nok til en artikel

”De ankom til Tyskland som asylansøgere, begge på flugt fra krigen i Syrien, der indtil nu har kostet nærved en halv million mennesker livet – langt de fleste på grund af den syriske diktator Bashar al-Assads regime.

Men de to var ikke, hvad de gav sig ud for. Faktisk var de alt andet end det, de gav sig ud for.

Skal man tro Tysklands anklagemyndighed, der nu vil bringe dem for en dommer, var Anwar R. og Eyad A. ikke uskyldige civile på flugt fra det syriske voldsregime.”

Og så faktaen i stedet for løgnepressens propaganda

1: Grunden til at der var så mange døde er på grund af at (((Vesten))) og Israel har givet (((oprørene))) våben imens at de har sent soldater til at støtte (((oprørene))) Havde man gjort ingenting og ladet Syriens hær sammen med Iran og Rusland dræbe (((ISIS))) (som også er støttet af USA/Israel) Jeg er sikker på at dødstallet højst ville være på 50000 hvis (((vesten))) ikke havde støttet terroristerne

2: Syrere der tager til Vesten gør det fordi at de ikke har udført den værnepligt som man skal gøre i Syrien. Så tager de til vesten og får gratis penge imens de kommer først i boligkøen. Ellers så er det terrorister der vil begå terror i vesten. Der er ingen på flugt da 98% af Syrien er fredligt eller næsten fredligt (i hverfald mere fredlig end Malmø, Stockholm og Nørrebro) Det sidste 2% kommer også meget snart til at være fredligt da oprørerne snart er døde

3: Der er intet syrisk voldsregime. Der er et fredligt Syrien som har olie og land som ZOG-vesten ønsker at tage fra dem da det land som Syrien har er imod Greater Israel. Volden kommer fra Vesten og påstande som at gasangrebet i Syrien var udført af Assad er der ingen beviser på. Derimod er der flere gode beviser på at Gasangrebet var udført af De Hvide Hjelme som KlovneDanmark har sent penge til

www.thejournal.ie/russia-proof-britain-chemical-attack-syria-3957015-Apr2018/
www.rt.com/op-ed/451623-bbc-staged-footage-douma-chemical-attack/
www.rt.com/news/471647-opcw-whistleblower-douma-incident/

Artiklen er baseret på
www.berlingske.dk/internationalt/de-ankom-til-tyskland-som-flygtninge-nu-er-de-anklaget-for-mord-og

Hvis nogen har tilføjelser eller den fulde artikel så kan i bygge videre på artiklen. Hvis i mener at dette indlæg er fint nok til en artikel så få den sent ind. Jeg er selv i tvivl om den er god nok, men da flere efterlyser artikler fra mig så får i et eksempel på hvad der sker når jeg ikke kan finde på mere at skrive.

Daniel
Blæser læser

Jeg prøver at tænke hvad jeg mere kan tilføje og så sender jeg den ind som artikel. Jeg vil godt give mig kast med en artikel til.

Lord of the Frogs
Administrator

Det er den rigtige tankegang!

Daniel
Blæser læser

Efter 1,5 timer hvor jeg tænkede hvad jeg kunne tilføje til artiklen så sendte jeg den ind. Så må i bedømme om den er god nok til Blæseren.

Lord of the Frogs
Administrator

Jeg er i gang med at gennemgå den. Det er rigtig godt at gå direkte i kødet på storkapitalens propaganda sprøjter.

Jeg har nogen enkelte spørgsmål til din artikel. Er du på Telegram? Hvis ikke, så få oprettet dig, det gør det lidt nemmere at kommunikere. Hvis du ikke har mulighed for det, så kan jeg sende dig en mail.

Daniel
Blæser læser

Skal snart til skydning og så ved jeg ikke hvor meget jeg gider at bruge tid på at lave en Telegrambruger bagefter. Men du må gerne sende mig en email nu.

Daniel
Blæser læser

Jeg har skrevet en artikel i dag som jeg lige har sendt ind. Jeg syntes den er ok selv men jeg er ikke verdens bedste til at skrive lange artikler. Så hvis Dagens Blæser vil omskrive min tekst eller tilføje noget selv, så er de velkommen til det. Jeg brugte dog en del tid på at skrive artiklen så jeg håber den kan bruges. Der har også været efterspørgelser til at jeg skriver flere artikler men fordi at jeg ikke er super god til at skrive artikeler og så det at jeg er doven til at skrive har gjort at jeg først har taget mig sammen til det i dag. Men jeg håber den artikel jeg har bikset samme er god nok til jer.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Dr. Shekelgrubler, ved du om Bünger-boi er j00, eller er det bare noget du ønsker han er? Anyways kudos for interviewet. Et scoop at få adgang til grissefjæset i blå jakke.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Er Simon veganer? Det ville ikke undre mig.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

@Dr. Shekelgrubler
Er “soldaterne” bag bumsen dem “russerne” lukkede ind i Tyskland efter 1945 for at voldtage, torturere og myrde alle tyskere, så der døde lige så mange tyskere efter krigen som der gjorde under?