Hjem / Akbaring / Mary til parade for afføringssex, Margrethe truet med HALSHUGNING

Mary til parade for afføringssex, Margrethe truet med HALSHUGNING

Rent principielt kan jeg godt lide ideen med monarkiet. Svære tider med en stærk konge, der lytter til sin fædrelands jord og træffer store beslutninger til gavn, forsvar og fordel for sit folk. Der er selvfølgelige både skodkonger som heltekonger, men så længe de gode har frie hænder til at rydde op efter de mindre gode, så er det ikke helt skidt på papiret. Selv et impotent monarki, hvor de kongelige blot er vores ypperste repræsentanter, kan de være samlingspunkt for folket og symbolet på sprudlende nationalisme.

Tilbage til virkelighedens verden, dog.

Kronprinsesse Mary bliver protektor for regnbuearrangementet Copenhagen 2021, som blandt andet tæller Worldpride.

Det er første gang nogensinde, at en kongelig person stiller sig i spidsen for et stort internationalt LGBTI-arrangement. Det oplyser Copenhagen 2021.

Vi har lige grint af den tragikomiske Trump, der kæmper for lovliggørelse af fæcesonani på globalt plan, og hans “konservative” hippe og komplet forlorne heppekor Turning Point USA med Charlie Kirk, der lader som om denne judeoliberale samfundsundergravning er værdisejre for konservatismen.

– Som dansker er jeg stolt af, at København skal være vært for Worldpride og Eurogames i sommeren 2021. Vi kan ikke acceptere, at nogle mennesker i verden bliver mødt med intolerance og diskrimination på grund af deres seksualitet eller kønsidentitet, siger kronprinsesse Mary i en pressemeddelelse.

– Jeg ser frem til at være med til at sætte mangfoldighed og LGBTI-rettigheder på dagsordenen både herhjemme og internationalt, tilføjer hun.

Det er kronprinsesse Marys drøm at alle danske børn får lov at glo på transpikke; mangfoldige, tolerante transpikke.

Hun har ikke sat et ben korrekt, siden hun ankom til Danmark – andet end hendes besøg på fødeafdelingen. Gentagne gange har denne klodsmajor af en heks været på propagandatur i Vollsmose og andre perkeropbevaringsområder, og talt sig varm om hvor fedt det er, at vi har disse hundredtusindvis af tørklæderotter og andet skidtfolk.

Nu vil hun arbejde for at alle lande skal omdannes til normløse, syge og degenererede Weimar-kloakker, præcis som Danmark er blevet det. Hvor er det ubeskriveligt modbydeligt, kvalmende og ulækkert.

Mary for masseindvandring, Mary for “integration”, Mary for homofili, Mary for skamfering af mentalt forstyrrede personers kønsorganer. Der er noget helt galt i kongehuset! Giv dog det sindssyge kvindemenneske en på sylten, Frede, og sæt hende på plads. Mindre Royal Run og mere Royal Knytnæve.

Copenhagen 2021 arbejder for sikre lige rettigheder for LGBTI-personer, der tæller blandt andet homoseksuelle, biseksuelle, transkønnede og interkønnede.

Talsperson Lars Henriksen håber, at kronprinsesse Marys deltagelse kan give ekstra opmærksomhed til begivenheden både herhjemme og i udlandet.

– Det virker til at lægge kronprinsessen meget på sinde. Jeg er sikker på, at der bliver mere opmærksomhed på eventet, og det gør, at flere tager det alvorligt, siger Lars Henriksen.

Det er en skandaløs skamplet på kongehuset, som det vil kræve en del at få vasket af (og desinficeret). Det bedste man kan håbe på, med tanke på den skrækkelige tid vi lever i, er at vores kongehus ikke bliver syltet ind i multikultur og GloboHomo, men de er åbenbart komplet forhippede på at være first movers i forhold til al slags råddenskab og alle former for forbrydelser mod det danske folk.

Muggi vil halshugge dronning Margrethe

Ja, såmænd samtidig som man kan læse at Mary vil påmontere en sugekopdildo i panden, kan RT samtidig berette at en muggimand har haft til sinde at afskære vores dronnings hoved, en proces der i så fald ville have været fatal. Jeg har i øvrigt ikke set den historie omtalt noget som helst sted i de danske slammedier.

A Muslim man living in Copenhagen has been locked up after sharing his desire to kill Denmark’s royal family. The man was reported to police by his wife, who feared his heavy use of hashish had made him psychotic.

The 33-year-old was sentenced to 10 days in jail after a Danish court found him guilty of making death threats on the internet. According to Danish media, the man published a series of worrying messages on Facebook, including a post which discussed “cutting the head of Queen [Margrethe II] and the whole [Danish] royal family.” He also made threats against Swedish King Carl XVI Gustaf (the convicted man works in Sweden), as well as Danish politician Rasmus Paludan, who is the leader of an anti-immigrant party.

During his trial, the man said he was a practicing Muslim but was not overly religious. He said that he had started to grow a beard to see if facial hair suited him. The defendant insisted there were benign explanations for what he’d really meant by his provocative social media posts – arguments which apparently didn’t convince the Danish court

Trusler mod royale og for god ordens skyld også mod Rasmus Paludan. Det er naturligvis vanvittigt bekymrende, at dette ikke har betydet en udvisning, men blot ti års fængsel. Ak ja, sådan må vi jo…. HVAD?!? Ti DAGE? Han fik ti dages fængsel? Ti dage.

Hvis blot vi havde hård justits overfor fremmede, der begår kriminalitet i stort og småt, så ville det være et stort trumfkort for vores folkeforræderiske politikere. Men nej, alle skal slippes løs på gaden, cykeltyve som mordere og folk der truer med at halshugge regenten. Det er en klovneforestilling 365 dage om året, og der er så mange artister at manegen knapt kan holde dem alle. Politikere, medier, royale og deres million uvelkomne snyltergæster.

Som den usle skodhippie og ultimative muggislikker Peter A.G sang om perkerinvasionen: “Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er, så velkommen her!”

Smøg ærmerne op, drenge. Vi har en stor oprydningsopgave foran os.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

23
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
15 Tråd kommentarer
12 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
13 Kommentarorer
Radikaliseret ungdomSchnaz BeakOgier le DanoisTorsten TorOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Det er ikke underligt, for Mary mnøder absolut ingen modstand. Jeg bebrejder Frederik for ikke at thot patruljere den heks han kalder sin kone. Giga Chad, Kong Christian d. 4, ville være meget skuffet, Frederik.
comment image

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Claus Boatsinker
Ide til tegning: hvordan så det egentlig ud da Jacob Holdt blev kneppet af en fed neger på et kollegieværelse?

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Apropos Jacob Holdt.. Jeg shoppede det her i går. Hvis nogen gider at skrive en artikel om ham, kan migmig’et supplere lidt.
comment image

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

ok den sidder i skabet den der! Har lige lavet en talebobbel til den imgur.com/a/Ro4l5wo

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Kongehuset er nok noget af det mindst danske, vi har i Danmark. Deres gener er blevet vasket godt ud igennem årene.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

De er fucking holstenere. De skal ud! Herut!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Nej, Holsten skal IND. Hanrejer mand…

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Idiot.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Valgkongedømme nu!

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Helt enig et nationalistisk valgkongedømme efter Kalmar unions principper er vejen frem, taget fra det oprindelige unionsbrev hvor der slås fem vigtige principper for unionen
En eneste konge skal råde over alle tre riger. I princippet skal unionen være et Valgkongedømme, men i første række bør kongesønner vælges.
Kongen skal styre hvert rige i overensstemmelse med hvert riges egne love.
Hvis et af rigerne trues af krig, skal de andre komme det til hjælp.
Den, som er blevet dømt fredløs, skal være det i alle rigerne.
Ved forhandlinger med andre lande har kongen sammen med rådsmedlemmer fra hvert rige ret til at træffe beslutninger til alles bedste.

Tror også at nogle af det nuværende kongehus forfædre ville væmmes ved dem vis de vidste hvilken retning det nuværende kongehus har været med til at føre landet i.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Vi har haft nogle chad konger, de er desværre længe væk i dag.

ValdemarDenStoreOgAbsalon.jpg
Ogier le Danois
Blæser læser

Åh, kong Valdemar, æret være dit minde.

F

Jernjyden
Gæst
Jernjyden

Kong Valdemar vender sig så kraftigt i graven, at det slår gnister.
F

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jeg kender ikke historien om ham. Der er perkere på billedet?

Ogier le Danois
Blæser læser

Kong Valdemar og biskop Absalon gav Danmarks fjender (som dengang bestod af hedenske slavere og estere) en masse tæsk. Maleriet ovenover skal forestille danskernes indtagelse af den slaviske højborg Arkona i 1168.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ok tak, men hvor ligger Arkona? (østersøen hvad jeg lige kan søge mig til?). Det kan godt være jeg ser perkere overalt men der er nogen på billedet!

Ogier le Danois
Blæser læser

Nordøstlige Tyskland.

Oversætteren
Skribent

Hvor vover hun at kalde sig selv Dansker.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Hvordan ville hun sett ut uten hode da? Jeg vil gjerne at Boatsinker lager en tegning på forhånd, sånn at vi ikke skulle bli altfor sjokkert.

Radikaliseret ungdom
Blæser læser
Radikaliseret ungdom

Har aldrig brudt mig om Mary, siden jeg var et barn kunne jeg ikke lide tanken om en australier i det Danske kongehus. Dette gør mig bare mere sikker i min påstand