Hjem / Danmark / En klassisk løgneartikel fra enden til anden om Syrien

En klassisk løgneartikel fra enden til anden om Syrien

Kender I det at I går ind for at læse en artikel hos løgnepressen om et emme og så finder noget der er så rendyrket løgnagtigt at man ikke kan lade det stå uimodsagt? Man bliver så edderspændt rasende det ikke er muligt at kommunikere med fårene omkring en? Det skete for mig i dag og til mit held har vi jo et medie, og kun et!, i Danmark, der ikke bare altid er sandfærdigt™️, men skam også tillader sine læsere at indsende artikler. Ja jeg snakker selvfølgelig om Dagens Blæser.

Skøgen “Berlingske Tidende” skriver bag sin shekelmur:

De ankom til Tyskland som asylansøgere, begge på flugt fra krigen i Syrien, der indtil nu har kostet nærved en halv million mennesker livet – langt de fleste på grund af den syriske diktator Bashar al-Assads regime. (citation needed, redigeret)

Men de to var ikke, hvad de gav sig ud for. Faktisk var de alt andet end det, de gav sig ud for.

Skal man tro Tysklands anklagemyndighed, der nu vil bringe dem for en dommer, var Anwar R. og Eyad A. ikke uskyldige civile på flugt fra det syriske voldsregime.

Det lyder sikkert ganske rigtig i ørene hos læsere af Berlingske Tidende, de får deres daglige dopamin-hit af at deres verdensbillede bliver bekræftet. Et verdensbillede som de selvfølgelig selv, på alle måder, helt og aldeles, fuldstændig selvstændigt og individuelt er kommet fremtil uden nogen ydre påvirkning, overhovedet. Det er meget vigtig lige at forstå dette, kære Blæser læser.

Præsident Assad er skyld i 500.000 syrere død, det er en naturlov, det ved alle og er så sandt at vi vedtager love der skal sikre mod russisk propaganda.


Men lad os lige se lidt nærmere på den påstand:

1: Grunden til at der er så mange døde er (((Vesten))) og Israel har givet (((oprørene))) våben alt imens de har sendt soldater og flystøtte for støtte disse (((oprørene))). Havde man gjort ingenting og ladet Syriens hær sammen med Iran og Rusland bekæmpe (((ISIS))), som også er støttet af USA/Israel, er det sikkert dødstallet ville have være langt mindre.

2: Syrere der tager til Vesten gør det fordi at de ikke har udført den værnepligt som er lovpligtig i Syrien. De tager til Vesten, får penge og kommer først i boligkøen.

3. En stor del af Syrien er fredligt eller næsten så godt som, i hverfald mere fredligt end Malmø, Stockholm og Nørrebro er.

4. Når en syrer tager til Europa er det med stor sandsynlighed en af oprørerne. De ved at de får en bolig og penge betalt af os, skatteyderne. De ved at de ikke bliver straffet for at lyve om ting som deres alder og selv hvis deres løgne bliver opdaget så sker der intet.

Eksemplerne er mange. F.eks. kom en svensk tandlæge frem til et ’’flygtningebarn™️’’ var langt over den alder “barnet” havde opgivet. Som konsekvens blev tandlægen fyret og politianmeldt! *BÅT BÅT*

Oven i hatten fik tandlægen en bøde, hvilket viser hvor meget et 🤡land Sverige er. ‘’Flygtninge’barnet’’ blev ikke straffet selvom han var i 30’erne.

Det ved mange syrere godt, så hvorfor aftjene værnepligt i Syrien eller være mand nok og tage straffen for kæmpe for Syriens fjender?

3: Der er intet syrisk voldsregime. Syrien er et af de få lande i verden hvor et multikulturelt (og til dels multietnisk) samfund rent faktisk er lykkes. Landet har olie og tidligere en blomstrende turistindustri. Noget det ZOG-Vesten ønsker at tage fra syrierne, i det landet står i vejen for Greater Israel.

Volden blev igang sat af Vesten og de mange patetiske påstande om Assad’s gasangreb i Syrien er uden hold i virkeligheden. Gentagende gange har King President Rabbi Blurmf erklæret sig klar til at trække de Amerikanske tropper ud af Syrien…

Hvorfor er der overhovedet Amerikanske tropper i Syrien når Syrien og USA ikke er i krig og både Rusland og Syrien aktivt bekæmper ISIS med stor succes?

Og hver gang, hvis vi skal tro vores total sandfærdige medier og regeringer Vesten over, tænkte Præsident Assad “lol! Under stor fanfarer og mens verdens øjne hviler på mig vil jeg fuldstændig tilfældigt gasse min egen befolkning, endda fuldstændig tilfældige steder rundt om i landet der ingen militær betydning har overhovedet og som med garanti vil blive straffet af (((Vesten))), alt sammen fordi årsager!!!”.

“Ja den er altså god nok goyi… Ser du Præsident Assad er fuldstændig utilregnelig og vil gøre alt for at ødelægge sine egne og sin families chancer for overlevelse. Husk Hitler goy! Hitler! Og Holocaust!”

“Hvad? Nej goyim det er fuldstændig tilfældet vi bringer Holocaust©️ på banen og kalder den syriske regeringshærs erobering af Aleppo for et Holocaust.Kom nu fucking ind i kampen. Selv et 10-årigt barn kan se lige igennem det pis-propaganda. Hvordan kan voksne mennesker, voksne mennesker med højevideregåendeuddannelser ikke se lige igennem det?

Derimod er der flere gode beviser på at gasangrebene er blevet udført af “De Hvide Hjelme”, som KlovneDanmark har sendt penge til, ja selvfølgelig.

Et par kilder og de falske og homoseksuelle gasangreb:
www.thejournal.ie/russia-proof-britain-chemical-attack-syria-3957015-Apr2018/

www.rt.com/op-ed/451623-bbc-staged-footage-douma-chemical-attack/

www.rt.com/news/471647-opcw-whistleblower-douma-incident/

Og hvem husker ikke da onde onde Assad affyrede missiler mod Damaskus, hvor tre civile og et spædbarn blev dræbt??? Nå ikke?

Nåååååh nej, vent det var vores største allieret, Israel.

Eller da det onde onde Assad regime (regime er vigtig da det har en negativt klang på dansk) affyrede SAM-missiller imod den internationale lufthavn i Damaskus, hvor mindst 6 syrere blev dræbt.

Nååååå nej, stop lige en kende, det var squ også Israel og ikke det Assad’s onde voldsræselsnaziregime™️. Sikke en overraskelse igen!

Eller da Assad’s voldsregime igen igen affyrede missiler mod sig selv som til alt held blev opdaget af deres eget forsvar så der skete kun materielle skader…. Du bliver nok overrasket, det var også Israel.

Et nyt eksempel på at Syrienkrigen handler om olie kan ses her

russia-insider.com/en/business/russian-defense-ministry-publishes-evidence-us-oil-smuggling-syria/ri27810 hvor det russiske forsvar har klare fotobeviser på at (((USA))) har taget olie fra Syrien og smuglet det til (((USA)))

Mon disse klare beviser kommer i noget løgnemedie? Men påstande om at Rusland har hakket det amerikanske valg kommer naturligvis i løgnepressen. Der har været sindsyg mange artikler om at Rusland har hakket det amerikanske valg, men hvor mange artikler har der været om at neutral forskning viser at der ikke er nogen beviser på at gasangrebet i Syrien kommer fra Assad? Eller at (((USA))) har taget olie fra Syrien?

Hele artiklen er bag en betalningsmur, så man kunne skrive meget mere hvis man havde hele artiklen. Men dette er et typisk eksempel på at lige meget om man læser et såkaldt borgerligt medie eller et såkaldt ræverødt medie som Politikken eller DR så er agendaen den samme på visse emmer. Assad OND, Putin OND, De Hvide Hjelme GOD, Free Syrian Army (et andet navn for det man kalder vestens hær i Syrien) GOD. Men det er klart når der bliver sparet flere og flere penge på danskerne, men penge på at støtte terrorisme (hvor flere af eksemplerne har begået landsforræderi i vesten med at sende skibe der smugler migranter fra lortelande til vesten) i Syrien er der bestemt råd til. Dette gælder både i en såkaldt ”rød” regering

syrienblog.net/2019/09/11/regeringen-giver-yderligere-180-mio-til-syriens-fjender/

og i en såkaldt ”blå regering”

www.dr.dk/nyheder/politik/danmark-giver-20-millioner-til-hvide-hjelme-i-syrien

Selve artiklen er rendyrket propaganda og bag en betalningsmur. Men den kan læses her

www.berlingske.dk/internationalt/de-ankom-til-tyskland-som-flygtninge-nu-er-de-anklaget-for-mord-og

Om Daniel

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
10 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
EvolationboergemuhammedDanielOversætterenTorsten Tor Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Det er vigtigt, at støtte alle de kræfter der kæmper for oprettelsen af en multipolær verdensorden. Det er den eneste måde at bekæmpe unipolær, liberal globalisme a la USA og EU på. Vestens nederlag i Syrien er første skridt på vejen.

9712582A-535A-4A23-94B1-8762B47E6F75.png
0E9C5F0D-5873-4D48-BFAF-3DF179ECCE21.jpeg
Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Israel vil destruere dette.
comment image

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Jeg ku’ godt.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Jeg er ligeglad om mine børn ikke ville have nordiske træk, hun er fucking 10/10…

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Skriv til Syrienblog og få hendes nummer..

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

I wish, fam…

Evolation
Blæser læser
Evolation

Er det ikke ham der hedder PartisanTranny?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Ville uironisk stemme på Assad herhjemme hvis han var på stemmesedlen.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

“Hvordan kan voksne mennesker, voksne mennesker med højevideregåendeuddannelser ikke se lige igennem det?” lyder spørgsmålet retorisk selvfølgelig fra forfatteren, men for evt. normies..

Vi må bare se i øjnene at hele systemet er så komplet råddent og folk så hjernevasket, så folk med uendelig mange års skolegang og uddannelse skal anses som komplet retarderede. Læs denne artikel fra Nordfront og bid mærke i den udemærkede beskrivelse af lærenes reaktion. Lærere er 1000% NPCere og havde været de mest tro NS’ere hvis tyskerne havde vundet. Det hele handler om MAGT, hvilket den hvide mand skal GENVINDE!!!!! www.nordfront.dk/nationalsocialistisk-skolekampagne-randers/