Hjem / Verden / Symbolpolitik på fransk: Få penge for at udholde negerplagen

Symbolpolitik på fransk: Få penge for at udholde negerplagen

For nyligt lavede rugemorsflænseren Anders Kjær og jeg et afsnit af Nordens Grænse om Guillaume Fayes bog Ethnic Apocalypse, der argumenterer for den kommende racekrig i Frankrig. Bogen fandt vi var lidt af en mystisk fuser, men Fayes dokumentering af den absolutte situation de merde i Frankrig var ikke til at sætte en finger på.

Ingen i Frankrigs øvre lag er indstillet på at tage det franske folks parti, og underkastelse for de fremmede for at købe fred og kortvarig stabilitet, vil altid være den sti de betræder.

Paris er måske ikke decideret romantisk længere, men dem der bor der nu vil da helt sikkert gerne kneppe dig – lige meget hvem du er, lige meget hvor du er.

Det er præcis som i Danmark, men blot med et endnu mere dystopisk udgangspunkt, og symbolpolitik som erstatning for håndfaste, logiske løsninger giver sig udslag i bizarre forslag og tragikomiske tiltag.

As part of an action plan to address problems in the troubled Paris suburbs of Seine-Saint-Denis, the French government has offered 10,000 euros to public workers to remain working in the area.

The proposal is one of 23 measures presented by the government this week to help the area, which is the poorest department in the entire country and will also see the recruitment of another 150 police officers to help maintain order in the area, Le Figaro reports.

Kan du forestille dig at være i så fortvivlet en økonomisk situation, at du kan købes for 10.000 euro? Du skal “bare” arbejde i et arabiseret negerkaos, som en fremmed i dit eget land, og finde dig i fornedrelse, ydmygelse og endeløse frustrationer.

The government of President Emmanuel Macron is also looking to improve housing conditions in the area for local residents.

The 10,000 euro bonus will be eligible for various public sector workers including teachers as studies revealed that the turnover rate int he area is much higher than other parts of France, with Ministry of the Interior workers staying just 2.7 years there on average compared to Essonne, for example, where the rate is seven years.

A similar proposal was made in so-called “vulnerable areas”, often referred to as no-go zones, in Sweden, where the government offered teachers a salary increase of £848/$1,077 per month to remain working in the often crime-ridden and economically disadvantaged areas.

The Seine-Saint-Denis plan comes after months of studies by parliamentarians and government officials into the highly migrant-populated area where an estimated 20 per cent of residents — 400,000 individuals — are illegal immigrants, according to the French parliament.

Forstæder der er nærmest udelukkende besat af nordafrikanere og fuldblodsnegere, har oven i hatten 400.000 illegale. Det er i og for sig komplet ligegyldigt.

NEJ, NEJ, NEJ! Det er IKKE ligegyldigt, Claus!! De skal komme – og komme i de største antal nogensinde – MEN de skal komme LEGALT!!!

Det er vigtigt at vi bidrager med Fornuftens Stemme, når folkeforrædere kaster benzin på de bål de selv har startet. Med selvindlysende principper kan man træffe beslutninger, der kan løse problemerne 100%. For eksempel at enhver politisk beslutning skal vejes i forhold til om den gavner folkets og nationens interesser. I Frankrig som i Danmark kaster man penge på de fremmede, mens man bekæmper og dæmoniserer de salige sjæle der uselvisk taler for de indfødtes grundlæggende rettigheder.

Nationalister vil ikke tillade optøjer. Ej heller voldtægter. Ikke engang cykeltyveri, eller hashhandel! Vi vil tale for en storstilet repatrieringspolitik, og fjerne de fremmede fra vores territorie. Denne simple holdning, at de europæiske folk har en eksklusiv eneret til deres egne fædrelande, løser problemer der ellers beskrives som komplicerede, betændte, følsomme og skabt af socioøkonomiske forhold, kombineret med en underliggende racistisk undertrykkelse.

Lige nu har vi i Danmark en bølge mod mere multikultur. Nu har vi haft en falsk “strammertid”, med tom retorik og tåkrummende symbolpolitik, mens antallet af fremmede blot steg og steg. Ingen af folkets bekymringer er blevet taget alvorligt, og nu skal vi straffes for vores nazifascistiske tendenser, med total passivitet overfor befolkningsudskiftningen. Men jo mere åbent disse demokratiske prostituerede taler for de fremmedes ret til at være her, desto mere sandfærdigt et billede af politikerne kan man præsentere for Sofadanmark.

Vores politikere vil også gerne give blodshekels til folk der vil bo blandt og arbejde med pisperkerne. Det er i sandhed en ukompliceret situation. Det er dem, de fremmede og den elite der abejder for deres tilstedeværelse, mod os, folket og de dissidenter der taler for et Danmark for danskerne.

Tålmodigt venter vi…

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Det rebelske flag

Nogen har måske opdaget at venstreorienterede i Amerika virker mere end almindeligt hysteriske denne sommer. …

20
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
13 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Schnaz BeakDanielBåt BåtsenOversætterenMit hjerte er en fedpost Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Gad vide om nogen mon siger ja til disse ekstra penge?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hold kæft en spicy groyper-pepe-moonman tegning. +1 !!

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

lol, hvilket dansk cuck arrangement skal vi DB groypers crashe?

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Jeg er oppe for at crashe et DF arrangement med uartige spørgsmål. Eller et hvilket som helst parti, virkelig.

Daniel
Blæser læser

Noget super kulturmarxistisk pis. Et møde på Jagtvej 69?

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Fuck nej, lad Dark Lord Paludan kanøfle Ungdomshuset. Hvad med det her über gay foretagende: aarsskriftet-critique.dk/category/arrangementer/ (jeg formoder, de afholder en arrangement i 2020).

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Potentiale. Men nu vi snakker 2020, så burde DB shitpost hæren stable noget på benene, der vil være en kæp i hjulet på Cophenhagen pride 2020. Jeg snakker selvfølgelig ikke om at gøre noget ulovligt, men man kunne da godt forestille sig at vi mødte op i stor flok, bevæbnet med skilte og bannere, og stod i vejen for deres homo parade.

Daniel
Blæser læser

Mon ikke der kommer en del aktivisme fra NMR inden Pride 2020 i KBH? Det skulle være mærkeligt andet.

Daniel
Blæser læser

I det tilfælde så kan man stille en del fornuftige spørgsmål som folkene bag ikke ligefrem forventer. Ligesom folk gør med TPUSA hvor Kirk får rigtig mange spørgsmål som han ikke er særlig glad for.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Gad vide hvorfor politikere er så ligeglade med deres egen befolknings velbefindende? Det er jo en helt generel tendens i de vestlige lande.

Jeg har to forklaringsmodeller. Den ene er at pressen blev overtaget at (((kulturmarxismen))) for mange årtier siden, og de nu dagligt kører massiv propagandavirksomhed for at udskamme sund nationalisme, hvilket især er effektivt til at styre NPCs og kvinders kryds på stemmesedlen. På den anden side, virker det som om at succes i moderne partipolitik er et spørgsmål om at den mest villige til at blive bollet i røven og brunnæse den. Afskyvækkende for sunde individer.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det er i hvertfald to reelle forklaringer. Så er der også bestikkelse og trusler (fx vise billeder af en hvid politiker med lidt for unge piger/drenge).

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Så det i morgen WW3 starter med en false flag atombombe i Space Needle Tower i Seattle www.youtube.com/watch?v=layd1FU5KMU

Daniel
Blæser læser

KlovneNorge. BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

Greg Johnson Arrested in Norway for Thoughtcrime

Oversætteren
Skribent
Daniel
Blæser læser

”Videoen er ikke tilgængelig
Denne video er blevet fjernet af brugeren”

Oversætteren
Skribent

Ludvig
Blæser læser
Daniel
Blæser læser

Takker for links og video.

Daniel
Blæser læser

3566 flere fremmede har fået statsborgerskab
www.ft.dk/ripdf/samling/20191/lovforslag/l41/20191_l41_som_fremsat.pdf

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

comment image