Hjem / Radio / Knud Eriksen gæster Nordens Grænse

Knud Eriksen gæster Nordens Grænse

Der er dømt VIP for alle pengene, når Knud Eriksen øser ud af sin erfaring og viden. Blandt veteranerne på den nationale fløj findes der næppe nogen, der har bidraget mere med vidensformidling og dokumentation end Knud Eriksen.

Der er et hav af links at finde under udsendelsen på Nordens Grænse, men meget af det vi forsøger at rødkalke folk om, er et stykke arbejde Knud allerede har udført, og mangt og meget kan findes på for eksempel Dronten.

God fornøjelse og tak til Knud for hans deltagelse!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
knud eriksenJernjydenLarsLarsenClaus BoatsinkerIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Knud Eriksen er en sand verdensmand, der fortjener hæder.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Rigtig godt program 👌

Jernjyden
Gæst
Jernjyden

Endnu et herligt afsnit!

knud eriksen
Gæst

Trænger lige til at sige, at flere af de gamle medkæmpere burde trækkes frem fra mølposen. Det har de og deres arbejde fortjent. Der er først og fremmest dem bag Balder.blog, hvor jeg ser, at noget formentlig er på vej efter ombygning. Så er der Kaj Vilhelmsen med hans skønne “Radio Holger”. De burde lægges på nettet. Og så burde alle Peter Neerup Buhls bøger komme på nettet, hvis han ellers er indforstået. Der er så meget materiale, som nok ikke når langt nok ud i dag. Samt Gertrud Galsters kæmpearbejde med at dokumentere den røde 5-kolonne med alle navnene. Mange af navnene går igen i multi-kulti landsforræderiet. Hun var en ren efterretningscentral om emnet. Hendes arbejde må kunne findes. Bl.a. bogen “5. Kolonne”. Det er dem, jeg lige kan komme i tanke om ud over de meget kendte….