Hjem / Indsigt / Vi blev aldrig spurgt

Vi blev aldrig spurgt

Som mange er bekendt med, og nogen direkte involverede i, så blev der foretaget en selvfinansieret meningsmåling af britiske nationalister. Med Mark Collett og Laura Towler i spidsen spurgte de 2.000 briter om deres viden om den pågående befolkningsudskiftning og deres holding til denne. Projektet hed “We were never asked” og mundede ud i en hjemmeside samt denne dokumentar.

Det er yderst vigtig at have den slags værktøjer i den politiske kamp, for som man kan høre i seneste afsnit af The Absolute State of Britain med Laura Towler, så har forbryderregimet selv foretaget mindre sobre undersøgelser, der skjuler folkets modvilje og får det til at fremstå helt anderledes. I det omfang vi har haft meningsmålinger om de fremmede i landet, så har der altid været massiv modstand mod befolkningsudskiftning, og som vi for nyligt kunne læse, var knapt en ud af tre helt eller delvis tilhængere af en total muggiudrensning. Det er vel at mærke til trods for total ensidig propaganda gennem årtier fra en samlet løgnepresse.

Hvis demokratiet havde været velfungerende og repræsentativt, ville de partier og kandidater der kunne stemmes på gennem årene, have været modstandere af multikultur og et bolværk mod det igangværende folkemord. Men som vi kunne høre til Scandza i København, så er det som regel et valg mellem pest og kolera. Det er altid en fremmed dagsorden og knapt så meget folkets vilje der er mulighed for at stemme på.

De blev aldrig spurgt.

Det er meget opløftende at vide, at der er en latent vilje til selvforsvar blandt de angrebne europæiske folk, og initiativer som Patriotic Alternative med mange flere, er en indikation på at kampen for tilbageerobring knapt er begyndt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Islands Socialistparti vil fjerne statue af den første permanente bosætter

Islands Socialistpartis formand, Gunnar Smári Egilsson, har opfordret til, at statuen af Ingólfr Arnarson, som …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Schnaz BeakJernjydenIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Ja nå skal de endelig bulldose VOLDS-mosen, det er jo iallfall en god nyhet, iallfall for Danmark. Så kan vi jo håpe at resten av Skandinavia følger etter.

Jeg tenkte å kjøpe et dansk flagg nå og vifte litt med det, spesielt siden de blir relativt hardt angrepet i norsk media.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det dumt at rive Vollsmose ned, der er de samlet. Nu skal de spredes ud over alt….

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Men var det noen som sa, at de måtte flytte ut før det ble revet? Det er vel bare å bulldose og se hva som skjer…….

Jernjyden
Gæst
Jernjyden

Laura Towler og Mark Collett gør virkelig et fantastisk stykke arbejde for deres folk!
De er begge strålende eksempler på rollemodeller for unge mænd og kvinder, i modsætning til alt dét, skodmedierne promoverer som værende eftertragtet. Jeg ved fra egen erfaring, at adskillige zoomere i disse dage trækkes i den rigtige retning, med ekstrem afsky for den ækle indoktrinering, der findes rundt omkring dem.
Mange bække små, folkens.

trackback

[…] eksempel kan nævnes Laura Towler’s Vi blev aldrig spurgt, som Boatsinker skrev om for nogle dage siden.Så der sker mange ting og sager for tiden i den […]