Hjem / Verden / Paven jubler: Kirke i Italien bruger fidus til at sikre negere ophold

Paven jubler: Kirke i Italien bruger fidus til at sikre negere ophold

Som sådan er jeg stolt over vores lands historie. Jeg synes det er komplet unødvendigt at begynde en teologisk boksekamp, da vores fælles grundlag i langt højere grad er blod og jord end konkrete trosritualers rigtighed.

Danmark for danskerne er en hellig sag at samle sig omkring.

Der er mildest talt noget helt galt med Vesteuropas traditionelle kirkelige institutioner. Et besøg i en dansk folkekirke en vilkårlig søndag bekræfter dette, da man ubegribeligt hører disse rådne kattedamer prædike om at modtage mere, mere, mere bioaffald. Selv efter et terrorangreb skal man belæres om det gode i udryddelsen af det danske folk. Jeg har til stor fortrydelse hørt det med mine egne ører. Ideen om at man kan rejse 10.000 kilometer og være “på flugt” fra et andet kontinent er den moderne kirkes livsblod og perverterede eksistensgrundlag.

Alle ved at det ligeledes er helt galt med den katolske kirke, der ikke blot blev undergravet med Vatikan II i de glade 60’ere, men også har en tegneserieagtig, negerslikkende globalisthore som pave.

Med fup og fiduser vil man nu i Puglia registrere savlenegere, der som illegale plager det lokale område med deres sædvanlige kriminelle hærgen, og gøre dem til “lokale kirkegængere” for på den måde at skaffe dem opholdstilladelse og rettigheder.

“I would like to express my heartfelt thanks to the municipality and the diocese of San Severo in Puglia for the signing of the memorandum of understanding that took place on Monday 28 October,” the pope said after his Angelus message in Saint Peter’s Square, “which will allow the day laborers of the so-called ‘Capinata Ghettos’ in Foggia, to obtain a residence in parishes and registration in the municipal registry.”

“The possibility of having identity and residency documents will give them new dignity and will allow them to escape a condition of irregularity and exploitation,” the pontiff added. “Thank you so much to the city council and to all those who worked on this plan.”

“What we achieved today is a milestone for migrants and refugees,” said Krajewski, who is the Papal Almoner, responsible for the pope’s charitable works.

San Severo is located in the region of Puglia, where there are thousands of migrants and refugees seeking permission to remain in Europe.

“We restored the human dignity of those people. This is what they were refused,” the cardinal Konrad Krajewski said.

Én ting er hvis en nations kirke er passiv, når folket oplever sin værste krise nogensinde, invaderet af millioner af racefremmede snyltere, hjulpet ind af landsforræderiske politikere, medier, NGO’er med videre. Hvis man er frustreret og oprørt over at en ondsindet elite har nationens tøjler i deres hænder, og arbejder aktivt imod folkets interesser, så er der ingen trøst at hente i kirken. En kirke der trodser sit eget budskab og mystisk nok promoverer GloboHomo.

Det er så ubeskriveligt ulækkert at en institution så historisk tæt forbundet til det italienske folks identitet, aktivt arbejder imod folket. Når selv paven går ind og roser deres åbenlyst kriminelle fupnummer, med at registrere afromuhamedanere som lokale katolikker, så ved man den er helt gal. Det er jo højforræderi, og såvel præster som borgmester burde få rebet om halsen.

Italien tillader igen menneskesmuglere at føre biologisk krig mod Italien og Europa, og lægger igen havne til denne verdensforbrydelse. Det vederstyggelige ved denne praksis er at det nye regime aftaler på forhånd, med andre folkeforrædere i Europa om at modtage dem. I Tyskland flyves de samtidig ind med almindelige rutefly.

Der er ingen af landene, selv dem der lader til at være demografisk dødsdømte, der har vilje til at trykke på invasionsbremsen. Det er fuld fart frem mod Den store Udskiftning. Men virkeligheden vil i stigende grad presse sig på. I går gæstede Klaus Bernpainter programmet Sverige Vaknar, og hans vurdering var – og den er meget optimistisk, ingen tvivl derom – at der om 10 år er gang i en repatriering. For når kommune efter kommune går fallit i en højkonjunktur, så vil den kommende lavkonjunktur udpensle krisens sande natur. Forhåbentlig.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Islands Socialistparti vil fjerne statue af den første permanente bosætter

Islands Socialistpartis formand, Gunnar Smári Egilsson, har opfordret til, at statuen af Ingólfr Arnarson, som …

16
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
12 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
TorstenMorningstarSchnaz BeakTorsten TorJernjyden Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jeg læste den anden dag på Snaphanen (jaja frikadeller) at 40% af de svenske kommuner forventes at gå konkurs det næste års tid! Det gode ved det nordlige Europa er at når det er koldt for os, så er det meget koldere for perkere, niggere og kikes, så en vinter uden den hvide mands fjernvarme i perkerghetto….

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Torsten, har du et link til den snaphane-artikel?

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor
Daniel
Blæser læser

Hvis man ved hvad frikadellemedier lyver om (alt hvad der har med jøder direkte at gøre) og hvad de ikke gør (løgnepressen, den daglige kulturberigelse, Antifa/andre røde osv) Hvis man kan bruge sin sunde fornuft så kan man godt se hvilke artikler der er værd at læse og hvilke der er propaganda, da det er ret åbenlyst. Dog kan jeg huske at Kim Møller var saglig omkring Danskernes Parti, så den ros skal han dog have. Det nemmeste er at hvis du bruger tid på at læse et frikadellemedie, så spring alle artikler om jøder/Israel over. Så vil du finde ud af at resten af artiklerne er fornuftige nok. Der er dog alt for meget fokus på islam, hvilket bliver hurtigt ensformligt.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Det er en meget god nyhet. Jo fortere Sverige er konkurs, desto bedre.

Torsten
Gæst
Torsten

Ja, vi undgår ikke at det skal blive rigtig slemt før det bliver godt igen. Og det er vel meget naturligt. Tænker det er naturens selektion.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Glöm inte att vi även förväntas drabbas av el-brist i vinter tack vare Miljöparites galenskaper som tvingar flera atomkraftverk att lägga ned. Försvinner strömmen i några utanförskapsområden lär vi nog få uppleva muggi-uptöjer av ett slag vi ännu inte fått känna av hittills.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Med fare for kommentarsporet eksploderer; kristendom er stendød. Det kan vi ikke bruge til noget længere. Vi må genoptage vores europæiske forfædrekult og Weltanschauung.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Asetro er falsk og homoseksuelt, og langt de fleste er jo bare ateister med en vikinge fetish. En fragmenteret religion fra fordoms tid, baseret på historier som kristne munke nedskrev, er ikke ligefrem grobund for en religion. Men du har en pointe, jeg kan heller ikke selv se den store fremtid for kristendom, jeg tror det løb for længst er kørt.

Jeg ved virkelig ikke hvad alternativet skulle være.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Europæisk kristendom bygger på et solidt fundament af græsk, hedensk tænkning. Uden det, ville den ikke have været den solide institution for os gennem århundrederne. BASED teologer har således stået på hovedet og lavet badutspring for at få den til at passe til vores europæiske gemyt. Læser man derimod teksterne selv, får man det indtryk, kattedamernes og negerkneppernes udlægning faktisk ikke gør vold på Jesu’ lære, tværtimod; de praktiserer sand kristendom: had din slægt, had din familie, had livet, men elsk din fjende.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Den lever i beste velgående i Russland.

Jernjyden
Gæst
Jernjyden

Kristendommens største svaghed i dag er, at den negligerer etnicitet; deres udgangspunkt med, at diverse double-digit-folk sagtens kan opretholde, og sågar overtage, kirkens funktioner og levere det samme niveau af gejstlighed og folkelighed, som utallige generationer af europæere udviste, er fuldkommen ude af trit med virkeligheden, og bidrager således til deres forfald.
Sørgeligt, at et engang så implicit hvidt organ er blevet udhulet og gjort til endnu et våben i kampen mod folket.
Føles slemt, manner 🙁

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

De skal bare have logos; så ville Afrika være ligesom Europa 😆😆😆

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Kommer alle de “kristne” negere i himlen?

Yeesh

Jernjyden
Gæst
Jernjyden

Uden tvivl; og de får alle de Air Jordans, de kan spise😂

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Italia er på mange måter en negerkoloni og har vært det siden 1945. Uten Italia ville ikke Europa så lett blitt invadert av all verdens pakk og avskum, for da blir de tvunget til å ta den såkalte Albania-ruten istedet, eller via fly, som er mye mer tungvint enn å lande dem 5000 stk per båt i Lampedusa.